Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה התקציב שלי הוא 2500 שקל

מגבר - mac audio zx4500 מחיר 1000 שקל

קומפוננט- רציתי morel pulse 6 אבל אמרו לי שקשה להשיג אותם והמוכר הציע לי morel tempo במחיר של 600 שקל כדאי? יש הבדל גדול בין אלה ל פולס בשביל להוסיף 200 שקל

סאב- עכשיו פה אני ממש אבל ממש לא יודע איזה סאב כדי לי בשארית התקציב שנישארה לי אז אם אפשר הצעות וכמובן לא לשכוח שההרכבה תעלה כסף אז לא לחרוג מ2500 שקל

תודה מראש איתי

פורסם

אני קניתי לחבר שלי השבוע מוראל טמפו בתחנה המרכזית בת"א. וזה עלה לי 400 ש"ח.

אז איך אתה אומר לי 600 ש"ח?!

זה ממש יקר. אתה גם יכול להביא כבר את הדוטק הישן באיזה 700 ש"ח.

תבדוק לפני שאתה קונה את הרכיבים.

ההבדלים הם גדולים.

בהצלחה.

פורסם

המחיר 600 שקל זה מה שראיתי באינטרנט 400 שקל זה המורל פולס קנית מהתחנה המרכזית בגלל זה יכול להיות שזה המחיר שקנית אבל ההבדל בין הטמפו לפולס הוא גדול? או שאין הבדל או מה?

פורסם

שמע, אני אומר לך שאני הלכתי עליו וקניתי ב400 ש"ח מוראל טמפו אז בקשה ...:?

קיצור אין כזה הבדל עד כמה שאני יודע. ברור שהטמפו טובים יותר.

ובלי קשר כבר לא מיצרים את הפולס.

פורסם

אז הפולס שמוכרים באינטרנט הם סחורה שנשארה?

יכול להיות שקנית מידה אחרת ה 6.5 הכי זולים שראיתי עולים 600 שקל

פורסם

אז כן זו סחורה שנשארה... זה לא אומר שזה לא טוב, פשוט עדיף את הטמפו.

לגבי מה שאני קניתי, אני קניתי באמת את ה5.25" אז אולי זה הסיבה שזה עלה לי יותר זול.

אבל אני לא חושב, כי הם בערך אותו מחיר שני הגדלים.

פורסם

הטמפו 5.25 באינטרנט עולה 400 ומשהו אז כניראה בגלל זה יש לך אולי הצאה לסאב בתקציב שנישאר עד עכשיו זה 1600 יוצא אני צריך סאב + עבודה על הכול שיצא 2500

פורסם

במידה ואתה הולך על חדש, אני הייתי הולך על הסרווין וגה HAD הוא נציל הוא מדוייק וזול. נותן תמורה יפה מאוד לכסף.

עם אתה הולך על יד שנייה, אז יש המון סאבים טובים שיכולים להתאים לך. בתקציב הנ"ל. איפה אתה הולך להתקין את כל הסיפור?

פורסם

אני חושב ש ב GV מערכות בנס ציונה אבל עדיין לא בטוח יש לך אולי הצאה איפה להתקין ואולי גם לקנות תחלקים שם באזור ראשון חולון רחובות ?

פורסם

לא, אני לא מכיר משם מישהו ספציפי. אבל אני יכול להמליץ לך בחום:

את המגבר לקנות יד שנייה, יצא לך מגבר יותר איכותי ובפחות כסף.(רוקפורד או משהו בסגנון הזה.4 ערוצים)

בקשר לרמקולים, לך לתחנה המרכזית בת"א.

סאב אתה יכול להביא גם משהו טוב עד 400 ש"ח יד שנייה.

חשוב שתעשה התקנה טובה, כי הרכיבים שאתה הולך לקנות הם בינונים,אז לפחות שהתשתית של המערכת תיהיה איכותי.

אני בטוח שבעתיד אתה תרצה לשפר פה משהו שם משהו אז חבל שתצטרך לפתוח שוב את כל הרכב התקנה עושים פעם אחת טובה עם כבלים טובים.וזהו.

תחשוב על מה שרשמתי פה.

זה חלק בלתי נפרד ממערכת איכותית.

בהצלחה.

פורסם

רגע המגבר שאני רוצה לא טוב?

רמקולים אז אני יקנה בתחנה המרכזית את ה Morel tempo 6.5

התקנה אני יעשה עם הרכיבים הכי טובים שיש לו והפחד ביד שניה הוא שמשהו לא יהיה טוב ויש יותר סיכוי שהרכיבים ידפקו מהר

פורסם

תלוי ממי אתה הולך לקנות. יש פה חברי פורום שאני הייתי חותם לך על הציוד שהם מוכרים.:-P

אתה צריך לברר עם אותו בן אדם אמין.

בלי קשר שאתה הולך לתחנה המרכזית תנסה להוריד לו את המחיר ל450 אל תשלם על הטמפו יותר.

אל תשכח שאני שילמתי עלהם לפני כמה ימים 400 ש"ח. באותו מקום.

המגבר הוא טוב אבל אתה יכול לארגן מגבר טוב יותר בפחות כסף ביד שנייה.(לא חסר)

פורסם

הבנתי יכול להיות שסאב אני יחפש יד שניה באמת אבל מגבר אני ישאר אם זה אני ינסה להוריד אותו אבל אל תשכח שאני צריך מידה יותר גדולה 6.5 אז יכול להיות שזה יהיה יותר יקר

• תוכן חדש...