Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שני מגברים באוטו אחד פול אודיו ואחד v 15 עכשיו הרכבתי בפולס אודיו סאב ובv 15 הרכבתי רמקולים 300 וואט פיוניר וכשהורדתי תסאב מהאוטו לא יודע מה קרה פיתאום לא יודע נגעו הקבלים של המגבר בשילדה אני לא ידוע איזה מהם אבל פיתאום שמעתי בום ברמקולים ואז נוצר לי מין וססס חזק ...רעש כמו של האלטרנטור ..לא יודע מה זה אני לא יכול לשמוע במערכת מרוב הרעש מה זה צריך להיות ?. דרך אזב הפולס אודיו מנותק עכשיו והמגבר השיני מחובר ...

האוטו שלי הוא פיז'ו 206 מודל 2006 ..גיר רגיל 1400

-- כשהאוטו מכובה גם אני שומע רעש אם הסויצ' מופעל. ואם הסויתצ' לו מופעל אז אני לא שומע תרעש ..

וכשאני מפעיל את הרכב אז שומע רעש של המנוע ...

תודה למי שעוזר לי..

החיים שלי זה מערכותתתתתתתת :lol:

המערכות זה מחלה שלי אין מה לעשות אני חולה מערכות :-D

פורסם

פתחתה נושא שונה אבל הבעיה אותה בעיה ונעלו אותו,אולי לא תהיה אקשן ותעשה חיפוש,נתנו לך קישור לבעיה שלך

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

נשמע שטיגנת את האופ-אמפס, בעצמך לא תוכל לסדר את זה, רק אלקטרונאי .

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...