Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :

יש לאבא שלי את הפולקסווגן פאסאט שנת 2003 ו נשבע לכם אני ממש מרוצה מהסוונד ברכב זה חבל"ז רמקולים וטוויטרים חבל"ז

2 רמקולים קדמיים ו 2 טוויטרים גם קדמיים ובסך הכול "4" רמקולים ברכב משפחתי חבל לכם על הזמן איכות סוונד באססים 8) עלא כיפק ...

אז מישהו מהחברים יכול לעזור לי אני רוצה לדעת איזה סוג רמקולים אלה ?? וכול הפרטים על הרמקולים האלה כי אני ממש נהניתי מהם. מישהו שיכול להגיד לי בוודאות מה הסוג ו way ?? ו באיזה אתר או חנות אני יכול למצוא מהסוג הזה ??!!!

כי ממש אני לא רוצה לפרק את כול הדלת בשביל לראות איזה סוג ו גם אפשר שאסתבך להחזיר את החלקים.... אז אני מודה למי שיכול לעזור לי ו תודה לכם ....

:-)(**shady**):-)

**למכירה מחליף דיסקים PIONEER (דיסקים 6)!!!!

פורסם

אם זה הרמקולים המקוריים אז לא נוכל להגיד להגיד לך מה הם כי הם בטח מיצרן סיני עלום שם

אם זה לא הרמקולים המקוריים אז גם לא נוכל להגיד לך כי עדיין אין לנו קשרי טלפתיה איתם

בכל מקרה אם אתה מרוצה מה יעזור לך לדעת מה הם?

פורסם

תנסה בגוגל. או אצל סוכן מכירות (במידה ולא שינו הרבה)

וקצת סבלנות לא הרגה אף אחד.

אין להקפיץ שרשור בפחות מ 24 שעות. זה עבירה על חוקי הפורום.

כמו כן תתרענן בחוקי הפורום, תראה איך כותבים הודעה. (רמז בלי לחזור יותר מדיי על אותו המקש ברצף)

יואב

יואב :arrow:

פורסם
אם זה הרמקולים המקוריים אז לא נוכל להגיד להגיד לך מה הם כי הם בטח מיצרן סיני עלום שם

אם זה לא הרמקולים המקוריים אז גם לא נוכל להגיד לך כי עדיין אין לנו קשרי טלפתיה איתם

בכל מקרה אם אתה מרוצה מה יעזור לך לדעת מה הם?

אתה חי בסרט :), זה לא מאזדה או סובארו זה VW גבר,

ב2 הפאסאטים שהיו לי, ובגולף הנוכחית הרכב הגיע עם קומפוננט מתוצרת MBQ ככה הוא מגיע מהחברה

רשום MBQ ומתחת יש VW

פורסם

למה לא כל יצרניות הרכב משקיעות בסאונד?? יש לנו קאמרי בעסק וגם אצלה המערכת המקורית לא מאכזבת בכלל.. הלוואי שכל היצרניות יתחילו להשקיע קצת

פורסם

ראיתי בגולף( 2002 נראה לי) שפירקו את הרמקולים המקוריים והם היו פיליפס. תוצרת הונגריה או הולנד!

אולי זה אותו הדבר בפאסאט. אין לי מושג

פורסם

קודם כל החברה שמשווקת את המערכת ובמיוחד הרמקולים היא Sonigistix Corp.

הרמקולים / טויטרים / רדיו דיסק / ורמקול אחורי 6.5" שמוגדר (חתוך כסאב ע"י הרדיו דיסק) } הם הכל תוצר בשם מונסון .

הגברה למידראנג כ- 25W ולמידבאס כ- 30W .

צר לי לאכזב אותך אבל הסאונד הוא רע בכל מילה ומילה. אפילו שמעתי לאחרונה בג'יטה 2008 אותה מערכת ששידרגו בה את ההגברה והיא דומה לקודמת בפאסאט "ציון סאונד: 4 מ 10"

בכל זאת, אם אתה מעוניין לקנות מוצרים של מונסון לרכב, זה קצת בעיה כי איך שהבנתי שחברת Sonigistix Corp. שיווקה עד 1999 את מוצריה אך ורק לג'נרל מוטורס , ומאז היא משווקת גם לפולקסווגן .

ולכן מוצרי אודיו של מונסון לרכב קשה למצוא חדש באינטרנט שמוצע למכירה

פורסם

זה ל : "ברמונדו"

כול האנשים הבינו מהכותרת על מה אני מתכוון . מה אתה רוצה ממני תעזוב אותי בשקט . אתה לא הבנתה בעייה שלך.

ו תגיד לי אני כתבתי את הנושא הזה ב "מולטמידיה ומערכות ברכב" מה אתה לא מבין מזה שאני מתכוון על הרמקולים של הפאסאט ?????!!:|"אין צורך שאכתוב לך את כל הסיפור בכותרת ..."

:-)(**shady**):-)

**למכירה מחליף דיסקים PIONEER (דיסקים 6)!!!!

פורסם
ראיתי בגולף( 2002 נראה לי) שפירקו את הרמקולים המקוריים והם היו פיליפס. תוצרת הונגריה או הולנד!

אולי זה אותו הדבר בפאסאט. אין לי מושג

צודק, אכן זה רמקולים של פיליפס את ה- MB התקינו כאן בארץ ע"י רדיו מילאנו. אם אתה מעוניין דבר איתי בפרטי.

פורסם

יוסי, הMB הגיעו עם קייס פלסטיק וחיבור לקונקטור היעודי בדיוק כמו הפיליפס ? כי אם לא, ומדובר ברמקולים רגילים

אז ראיתי MB שזהים לפיליפס וכאילו "יעודיים" כאלו,

פורסם
זה ל : "ברמונדו"

כול האנשים הבינו מהכותרת על מה אני מתכוון . מה אתה רוצה ממני תעזוב אותי בשקט . אתה לא הבנתה בעייה שלך.

ו תגיד לי אני כתבתי את הנושא הזה ב "מולטמידיה ומערכות ברכב" מה אתה לא מבין מזה שאני מתכוון על הרמקולים של הפאסאט ?????!!:|"אין צורך שאכתוב לך את כל הסיפור בכותרת ..."

קודם כל תירדע. אף אחד לא מתנגח בך. תקרא שוב את ההודעה שלי, לא התיחסתי לכותרת שלך.

הקפצת הודעה תוך פחות מ 24 שעות.

ההודעות שלך כתובות בצורה של צ'ט:

זה למשל:

"מישהו ??????!!!!" נראה לך הולם לפורום אודיו שמנסה לכבד את עצמו?

ואתה מבזבז נקודות.

אם מה שאני מציע לא מקובל עליך, זה בסדר, חבל.

תחסוך ממני תגובה שלך לנושא.

יואב

יואב :arrow:

פורסם
mb quart זה לא הרמקול המקורי של הרכב אלא הותקן כאן בארץ כפי שכתבתי.

פשש סחטין על צפמיונס מוטורס הם מוציאים את הזבל הזה מונסון ומתקינים MBQ.

יוסי : אז למה לא עשו את זה לג'יטה החדשה ?

או שזה רק בהזמנה מראש מטעם הלקוח ?

• תוכן חדש...