Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אחת מהסיבות שלא קונים מחשבי HP מהסדרות היותר פשוטות שלהם, אני לפני קניית מחשב עשיתי גם סקר אבל דרך חנויות קצת יותר רציניות מ איבורי KSP וכדומה ובכולן חד משמעי אמרו לי לא לקנות הטענה הראשונה היתה שהשירות של HP בארץ גרועה אבל זה חצי נחמה כי בכל חנות נאמר לי במפורשות שיש יותר מ 80 אחוז סיכוי שאני אצתרך להשתמש בשירות הגרוע של HP בארץ כי המחשהבים האלו פשוט מתפרקים.

בסה"כ כל נייד יכול להתקלקל אבל התמיכה והשירות של החברה הזאת הוא על הפנים.

יש לי סורק שלהם בבית מתקופת XP אבל עושה את העבודה יום אחד עשיתי ניסויים אם המחשב ואחת השטויות היה התקנת ויסטה אבל הסורק לא עבד התברר שאין דרייברים של HP התקשרתי לשרות שלהם עלמנת למצא פתרון זה כולה היה שנה וחצי אחרי שקניתי אותו מה שהם הציאו לי זה כתובת אינטרנט עם הקטלוג החדש של הסורקים ש HP הוציאו ושתומכים בויסטה פשוט ביזיון.

ובסוף קניתי מחשב מחו"ל ללא אחריות מקומית אבל במחיר ריצפה

פורסם

זאת בכלל לא סדרה פשוטה, זא אחת הסדרות הגבוהות, גם אני עשיתי סקר גדול וההצעה של HP היא הטובה בשוק כרגע מבחינת המחיר, בעיקרון רציתי מאוד לרכוש מחשב של DELL אבל כדי לקבל את מה שמקבלים ב HP צריך להוסיף עוד 2000 ש"ח

כך שזה לא משתלם

לגבי המחשב עצמו אמנם אני אתו קצת יותר מחדשיים והוא לא ממש עובר התעללות, לא נראה לי שתהיה לו בעיה לשרוד, סה"כ הוא בנוי יפה ללא חלקים רופפים או עדינים ונראה שהוא יחזיק מעמד יפה מספר שנים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני בכלל לא חסיד של ויסטה, לא ממש מעניין אותי כל עוד המחשב שלי עובד טוב. אני מודע לכך שהויסטה צורך הרבה יותר משאבים, אבל זה התחיל מהיום הראשון שהוצגה לנו מע' הוינדו'ס הראשונה.

מצד שני, כמו שאתם בעצמכם מגלים - התמיכה ב XP הולכת ודועכת ולנו כמשתמשים אין ממש מה לעשות בעניין.

...ובסוף קניתי מחשב מחו"ל ללא אחריות מקומית אבל במחיר ריצפה

אני עשיתי אותו דבר אבל עם אחריות בינלאומית ומקומית, בדקתי את זה עם המעבדה בארץ לפני הקנייה.

בריאות לכולם!

פורסם

על איזה תמיכה בדיוק אתה מדבר ? של מיקרוסופט ? של יצרן המחשב ?

הרי בכל מקרה כשנגמרת לך האחריות אף אחד לא יעזור לך.

ועל התמיכה האנושית של מיקרוסופט לא שמעתי אף פעם מילה טובה, הרבה יותר טוב ה SUPPORT DATABASE שלהם באינטרנט.

בכלל, יש הרבה יותר חומר אינטרנטי בנושא XP מאשר VISTA, ועם כמות התקלות זה צריך להיות ההפך.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
זאת בכלל לא סדרה פשוטה, זא אחת הסדרות הגבוהות.

המחשב הוא אכן ממש לא מחשב פשוט ובאמת אחד המחשבים היותר טובים ש-HP הציעה לאחרונה.

אני, אישית, מאוד אוהב את המפרט של המחשב ולו הייתי מעוניין ב15.4, הוא, כנראה, היה הבחירה שלי.

אני לא יודע מאיפה רכשת את המחשב, אך למחשב זה אין שום אחריות VIP (איסוף והחזרת המחשב לבית הלקוח).

המחשב היחידי שיש ל-HP, כרגע, עם אחריות VIP הוא ה- MINI NOTE (ועוד כמה דגמי קומפאק).

HP ערכה לאחרונה (לפני המשבר) סבב פיטורים לא קטן במרכזי השירות שלה והחליפה גם יבואן.

• תוכן חדש...