Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CITROEN C5 - הפרויקט - CARPC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה.

אתה עובד במוסך? התוכנה נגישה לכל דיכפין? או שנרכשה כעותק נוסף למוסך שאתה עובד בו ותפסת טרמפ על זה? אשמח לעוד מידע.

להשקיע 4.5K על זה, לא דבר זול. VAG-COM למשל עולה אהמממ... גורל?

פורסם

זה לא זול, אבל שווה כל רגע. לגבי התוכנה, היוזר והעדכונים - קיבלתי מחבר שעובד במוסך שלא אזכיר את שמו. מטעמי פרנסה..

פורסם

בעבר בדקתי את נושא הלקסיה והפלאנט, ונתקלתי בקשיים להשיג עותק, גם תמורת תשלום. אני חושב שהמחיר גבוה מאד, ומתאים למי שמתעסק ברכבים אלו קצת יותר מאשר רק הרכב הפרטי שלו, הוסף לכך את השליטה במק"טים ובנבכי המפרטים, קיבלת רושם של דיאגנוזיסט או מחסנאי במוסך שהתקמבן על עותק נוסף. אין לי שום בעיה עם זה, להיפך! אבל אין צורך להסתיר זאת. כולנו כאן [ממש כולנו - כולל מידן מל :wink:] משפחה אחת גדולה ומאושרת..:-D

מדבר איתך אחד שהיה לו קסנטיה 16V ידנית אקטיבה נדירה, ששניה וחצי לפני פרויקט טורבו מטורלל, הרכב הלך פייפן טוטאלוס.. ו'קצת' ניסיתי בזמנו [ב02'-03'] לארגן לי משהו, ללא הצלחה..

ושוב סחטיין על ההשקעה!

פורסם

VA COM עולה :

350 דולר לערכה של כבל + תוכנה,

לחילופין אפשר קבל לקנות ב15 דולר מאיביי, ואז את התוכנה במאה דולר

לחילופין התוכנה זמינה ב30 שניות של פחד אצל החמור :)

פורסם

לא הייתי לוקח ממנו RS הוא חתיכת חמור :)

קיצר הפרוייקט הזה מקבל כיוון ממש יפה ומקצועי לדעתי עוד פוש קטן וכן לבצע את השינויים וכן להגיע למצב אידיאלי ולמקסם את התוצאה

אבל רק דעה

פורסם

עתיד, אם היתי מבצע את אותו פרויקט בקסארה שלי, ולא ב C5 היתי מבצע אותו אחרת. למה?

בקסארה חיווט קל ונוח - לא CAN BUS ולא חרטא, פלוס מהמצבר, מינוס מהבודי, שלום על ישראל.

אין מחשב דרך, אין רדיו דיסק עם שליטה מהגה ואין בלאגן

פה , הנתונים הטכנים שאיתם אני עובד לא מאפשרים לי לבצע שינוים

מדובר באוטו בן 3 עם 80K, לא בא לי לחורר את אמא שלו עכשיו

לדוגמא - RD4 - הרדיו דיסק הוא לא רק רדיו דיסק (שאגב עכשיו עם MP3 כאמור הישר מ 407) - הוא ה MENU של כל האוטו, כיבוי מדחס מזגן , מחייב כניסה לתפריט .

מחשב דרך

הגדרות תאורה ( שהרכב משאיר את הואורות דולקים שאתה יוצא בלילה) , שליטה מההגה שתלך לכל הרוחות ברגע שארכיב משהו אחר, SHOW VHECILE PARAMTERS שמראה לך מצב של כל מערכת ברכב ו FAULT VIEWER גם הם הולכים.

אז, נתקענו עם ה RD4. זה לגבי הרדיו דיסק.

אגב אם אני ינסה לשחק עם זה יותר מדיי זה יכול להגמר רע (מאוד) ברכב הזה.

לגבי מחשב בתא מטען, כמו שכבר אמרתי - ה C5 היא ארוכת מימדים, למה בבגאז אם אפשר קדימה?

בוא נשאל אחרת, מה חסר לי לדעתך? למה מסך נגיעה יהיה עדיף על מה שיש לי ? (להזכירך כבר זה כולל מסך TOUCH)

אני מנסה לחשוב מה רע בתוכנית (חוץ מהקושי הספציפי להרכיב את זה אסטטית) הזו. המחשב עושה הכל, דיסק קשיח גדול, מספיק יציאות USB, כרטיס קול HIGH DEFINTION שמגיע עם הציפים של אינטל, קורא כרטיסים CF\SD בילט אין לא נראה לי שחסר משהו.

אגב עדכון לבנתים, אני דיי תקוע עם התוכנה, אני לא רוצה להמשיך לפני שיש לי פתרון לגבי GPS. FREEDRIVE ועברית מישהו ניסה? מפות?

פורסם

בוא נשאל אחרת, מה חסר לי לדעתך? למה מסך נגיעה יהיה עדיף על מה שיש לי ? (להזכירך כבר זה כולל מסך TOUCH)

אני מנסה לחשוב מה רע בתוכנית (חוץ מהקושי הספציפי להרכיב את זה אסטטית) הזו. המחשב עושה הכל, דיסק קשיח גדול, מספיק יציאות USB, כרטיס קול HIGH DEFINTION שמגיע עם הציפים של אינטל, קורא כרטיסים CF\SD בילט אין לא נראה לי שחסר משהו.

אגב עדכון לבנתים, אני דיי תקוע עם התוכנה, אני לא רוצה להמשיך לפני שיש לי פתרון לגבי GPS. FREEDRIVE ועברית מישהו ניסה? מפות?

זה הדבר שהכי "מציק" לי

מה FREEDRIVE שוב אתה בוחש בעבר ? אני אומר לך תבוא למפגש יהיה בסדר

השמועות אומרות שיש IGO 8 עם מפות 10-2008 לPC, ;)

פורסם

גם אני שמעתי ככה, נבדוק את זה.

אגב אסטיתקה, גם אם זה היה טאץ סקרין רגיל של לילפוט וכל אלה, אין לי איפה לשים נקודה. רק לבנות מתקן HOME MADE שאת זה אני יכול לעשות גם במקרה הזה...

אין באוטו מקום, או ליד הדיבורית עם פלאח וצמה קטנה שיורדת לאזור הקונסולה המרכזית ואז לא צריך חורים, כי אני משתמש בפלאח הקיים של הדיבורית ומאריך אותו.

או לייצר בית ולקדוח את זה על הדשבורד ליד או מעל המסך של הרכב. ואני לא מת על הרעיון בכלל... שאז זה כמו טאץ פאד.

להוציא את ה RD4 אני לא יכול

להוציא את הבקרת אקלים המפוצלת, גם אני לא יכול

המאפרה לא גדולה מספיק וגם לא נוחה כי היא לא בזווית עין.

סוכך שמש לא יעזור, גם LILIPUT לא יכנס שם

• תוכן חדש...