Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

משפחתי קנתה לא מזמן הונדה סיוויק חדשה.

הייתי רוצה שהמערכת שלי תמע קצת יותר טוב.

אני לא בנאדם שפדנט לגבי המערכת ושמיעת מוזיקה,להפך.

נתנו לי רמקולים בסיסיים של 6" ומערכת מובנת,הייתי רוצה "לשפר" את המערכת שלי רק לרמה אחת יותר,

הבאסים פשוט לא טובים שם.

אני לא רוצה שהאוטו שלי יהיה מפוצץ באיזה סאב עצום מימדים,אלה רמקולים עם באס טוב,או טוב יותר קצת ממה שיש לי(שוב,אני לא פדנט רק רוצה לשפר קצת את איכות השמע אצלי ברכב).

שוב,על האוטו יש מערכת מובנת,המתקין אמר שיש לנו מערכת לא טובה ממש ובגלל זה לא שווה להחליף רמקולים,כי הרמקולים הפשוטים הנוכחיים מנצלים בדיוק את המערכת שיש..

הוא אמר שאפשר להתקין רק מגבר(שזה לא בא בחשבון) וטוויטרים..האם זה נכון?האם אני יכול להתקין רדיו-דיסק על הרכב ולנטרל את המערכת הנוכחית?בנוסף,האם אפשר לחבר MP3 למערכת בעזרת בננות כלשהן או בדרך אחרת?ץודה.

נ.ב

הייתי מעדיף להוציא כמה שפחות.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

אפשרי להתקין מערכת חדשה ולנטרל את המקורית, רק למה אתה מתכוון לנטרל? להשאיר אותה על הפאנל של הרכב?

בקשר ל MP3, במערכת שיש לך קיום שמגיעה מהחברה זאת מערכת בסיסית ביותר, ללא יציאת USB וכל מיני תוספת/יציאות למינהם כך שהתשובה היא לא.

אבל, אני חושב שיש דרכים אחרות לחבר MP3, גם למערכות פשוטות רק שאני אישית לא מכיר בהם.

פורסם

עדיף כמובן להעיף את המערכת מהאוטו ולהישאר רק עם רדיו-דיסק,רק שזה כניראה לא אפשרי אז ממש לא אכפת לי להישאר עם המערכת בתוספת של MP3\רדיו דיסק(שזה לא נראה לי כזה הגיוני אין לי מושג איפה אני אתקין אותו)

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

• תוכן חדש...