Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני בטוח שזה מסתובב לכל אחד מכם בראש, ונעלם לאחר כמה שניות של אכזבה פנימית קשה ומעיין עייפות אל מול המערכת. מרוצים בישראל, למה אין ? אני יודע שמדובר בהרבה השקעה של כסף ועיקומים ומלחמה בחוק והמון עבודה שכנראה לאף אחד אין כוח לעשות.

אני לא מדבר על מרוצי ראווה עם מכוניות מלוקקות, ספונסרים נוצצים ובחורות על מסלול אספלט מבהיק, זה לא יהיה לנו כנראה לעולם, אני מדבר על מירוצים נגישים, כאלה שמעוררים אלפי אנשים בחו"ל בכל סופ"ש או הזמנות רעננה, מרוצים שיכולים לאפשר לכל בחור אפילו צעיר מאד לקנות 205, להפשיט אותה משטויות, לשים כלוב התהפכות תיקני, רתמות, ולצאת לימי מסלול פשוטים, אפילו על מסלולי עפר מאולתרים, מכונית שהחאחזקה שלה גם בימי מסלול קשים תהייה זולה, ומביאה המון כייף פשוט.

נמאס לי שהמכשלה היחידה בעצם היא החוק, היא המשטרה, היא האטימות.

נמאס לי שאנשים לא מבינים שימי מסלול כאלה, גם אם בטעות יהרגו איזה פרחח אחד פעם בחודשיים, ימנעו מאלפי פרחחים אחרים להרוס לנו את הכביש היומיומי עם שטויות והוצאת אגרסיות מיותרת.

נמאס לי שכל מי שחושב על מירוצים בארץ ישר מתעלף מההשקעה והדברים הכרוכים מסביב.

נמאס לי שאנשים לא רואים כמה כסף וצמיחה יכול לצאת מזה, אפילו מימי מסלול פשוטים כמו שהזכרתי.

נמאס לי שאף אחד לא מבין כמה תרבות זה יכניס (בסדר, סוג של תרבות..), לא רק תרבות נהיגה, תרבות של אבא ובן, תרבות של חברים, תרבות של תחרותיות והשגיות בחברה.

נמאס לי ואני לא יודע מה לעשות, אני עומד מול פורום מלא אנשים, ואני חותם שיש כאן לפחות עשרות שמסכימים לפחות עם חלק מהדברים, יש כאן כוח עצום שלא מצליח להזיז כלום, ולמה ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברי היקר,

מבין ללבך ומזדהה עם רוב דבריך - אבל למה נראה לך שלא יהיה?

נראה שאתה מבקר פה לעיתים רחוקות. דיון כזה קיים בשרשור מקביל - אני מרשה לעצמי לצרף.

ואתה... מוזמן להמשיך שם.

אלון

פורסם
חברי היקר,

מבין ללבך ומזדהה עם רוב דבריך - אבל למה נראה לך שלא יהיה?

נראה שאתה מבקר פה לעיתים רחוקות. דיון כזה קיים בשרשור מקביל - אני מרשה לעצמי לצרף.

ואתה... מוזמן להמשיך שם.

אלון

למה לא יהיה? אם תחזור 3-4 עמודים אחורה בשרשור הזה אתה בטח כבר תבין לבד.

to finish first first you have to finish

פורסם

אלון ,

לידיעה בלבד אז כיום מסתובבים בארץ (בכיביש ארצנו ) רכבי דראג עם הספקים של כמה מכוניות ראלי ושיפורים (מתלים,ברקסים וכד') במחיר של רכב ראלי אחד ועדיין הם נוסעים לידך ומחנים ליד הגן או הסופר וכלום לא קורה(והם מושקעים בהרבההההה מאוד כסף ) מהסיבה שביום יום הם נוהגים רגוע (מורידים גדישה מורדים רגל מהגז כי הילד יושב מאחור וכד') ובסוף שבוע הם מתחרעים על הרכב בכבישי ארצנו (כי במנחתים זה אסור :brickwall: ) ולא שמעת על ילדה שנפגעה (ותהיה בטוח שאם כן אז זה היה בכל כלי התקשורת) ,

חוץ מזה שמה הבעיה (במסגרת החוק שיצא אינשאלה) שיגדירו כי רכב שבנוי לרימי מסלול וכד' יהיה מחויב בX וב- Y של דברים/חוקים/תקנונים שבאם הם לא יתקיימו הרכב יוחרם או לא ירד מהכביש (רק מסלול ) :?:

זה ניתן לעשות רק האם רוצים שזה יהיה :?:

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אין בעייה בכלל בזה - למה אתה/אתם לא יושבים לכתוב תקנונים ולקדם את זה?

למה אתם לא רצים כל יומיים ליוסי ניסן (רשות לספורט מוטורי) ודוחפים את זה?

אני צריך לעשות לכם את העבודה? (אני נהג ראלי - לא דראג).

דרך אגב -

על כל רכב מושקע שתיארת - יש עוד 8 "מושקעים" ו "גודשים" - רק שברובם - רק המנוע מושקע והבטיחות - נאדה.

ברקסים לא מתאימים, מתלים לא טובים - אין דין ואין דיין. תבנו תקנונים בטיחותיים - יהיה מי שיאשר את זה - אני בטוח.

רוב מה שנהוג בחו"ל - ניתן ליישם בישראל - זו ידידי, עובדה.

אתם צריכים פחות לבכות - ויותר לעבוד לקידום עיניינכם.

בידידות,

אלון

פורסם

אלון

אני לא נהג דראג ולכן אני לא מוצא לנכון לרוץ לטובת אחרים שיושבים בבית (ויש להם את הכסף לשבת בבית) ומחכים שאחרים יעשו (נוהל ידוע במדינת ישראל ) ,אני אוהב את תחום הפעילויות של PSI וSTI וכן את שלכם אך כרגע (לפחות ) לי אין את הזמן לרוץ בין הוועדות וחבל כי אז כן הייתי דואג שהכל יכנס בצורה שתהיה חוקית וטובה גם למשתתפים וגם לצופים כי מה שאמרת לגבי אלה שמשפרים רק מנוע ללא כל השאר מרגיז גם אותי .

נ.ב

כן הייתי בפגישות הראשונות שהיו עם יובל מלמד .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

דווקא לספורט העממי יש עמותות מסודרות - אני משוכנע שאם נקבל אתההתאחדות - יהיו ביננו מספיק חבר'ה "צעירים" מהראלי שישמחו לסייע לכם בגיבוש הספורט העממי. אבח אני בעד שתתחילו כבר עכשיו. יש לכם חבר'ה רציניים בעמותה - כמו ג'רמי ואחרים שבטוח יכולים לדחוף את הדברים קדימה.

אלון

נ.ב.

רק להבהיר - הביקורת שלי לא הייתה מכוונת אליך. הביקורת שלי הייתה מכוונת בעיקר כלפי אלו שבוכים פה בפורום מבלי להכיר את הפרטים.

לצערי רבים מהאנשים אוהבים לשבת בבית ולקטר.

אלון

• תוכן חדש...