Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

היום נסעתי במכונית הסקודה פליסיה 99 ידנית ולאחר כ 20 דקות נסיעה נדלקה לי הנורית (!) בנוריות האזהרה, דוממתי מנוע הנעתי מחדש והנורית הפסיקה לדלוק. לאחר שעתיים של מנוחה יצאתי לנסיעה נוספת וישר עם הנעת המנוע נדלקה לי המנורה שוב וכבתה לבד לאחר מס' דקות, בדקתי את נוזל הבלמים והוא מלא עד הסוף, רעשי המנוע תקינים. נכון לציין שעברתי שבוע שעבר טיפול לאוטו שכלל החלפת מערכת ההיגוי כולה ,והחלפתי שני צמיגים קידמיים בחדשים. אשמח אם תעזרו לי.

תודה רבה מראש!!!

פורסם

דבר ראשון,יש לבדוק גובה מפלס נוזל בלמים.

אם חסר ואין לך נוזל להוסיף,לא מומלץ להמשיך לנסוע כך אלא לגרור את הרכב למוסך,שם תתבצע בדיקה מקיפה למערכת הבלמים.

התקלה יכולה להיות ממשאבות הבלם האחוריות נוזלות /צלחות בלם קדמיות, שנאכלו לחלוטין אכלו על הדרך גם את דסקיות הבלם וגרמו לכך שהשמן נעלם.

כמו כן,יש לבצע בדיקה ולוודא שאין נזילה ממשאבה מרכזית /בוסטר שמשפיע על תפקוד המערכת.

בקיצור- למוסך ויפה שעה אחת קודם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה!

גיליתי שהמצוף שמראה על מפלס נוזל הבלמים תקוע וסוגר תמיד מעגל חשמלי שמפעיל את המנורה, נקתי אותו והמצוף הושמש והתקלה נפתרה.:-D:-D:-D:-D:-D

• תוכן חדש...