Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם ברשותי רדיו דיסק ישן של kenwood דגם kdc-2918 ורציתי לדעת אם אני יחליף לרדיו דיסק pioneer-2050 האם זה ישפר את הסאונד ברכב משמעותית? או שהשיפור לא יורגש ועדיף להשקיע את התקציב במגבר יותר טוב

הרכיבים שאמורים להיות: סאב סרווין ווגה הד 12 מגבר: מאק אודיו קומפוננט: מורל דוטק אובישן

פורסם

לא זה לא ישנה את הסאונד משמעותית...ואם אתה רגיל לקנווד זה יכול אפילו להשמע לך פחות טוב.

אם אתה רוצה לשפר את הצליל משמעותית בטווח המחירים שאתה מדבר עליו

ההמלצה שלי בקישור אקולייזר 7 ערוצים של קלריון עם יציאות של 7 וולט

שזכה להרבה שבחים בארה"ב בטווח המחירים שלו ישנה לך את הסאונד בצורה איכותית.

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=614

פורסם

אני אהבתי יותר את הפיוניר ברמות האלו

אבל רק האוזניים שלך יקבעו בסופו של דבר

ולAUDIO KING תודה על הקישור לאקולייזר - נראה בהחלט מעניין וגם במחיר זול יחסית,אם יש לך עוד קישורים רלוונטיים למוצר אני לפחות אשמח לקבל

אבל קח בחשבון שסגנון הסאונד לא ישתנה עקב כך - פשוט אותו אופי מכוון ומאוזן טוב יותר

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
כן אבל השאלה שלי היא אם זה שינוי שמצדיק 500 ש"ח

אם אתה מתכוון לרדיו דיסק,אז לדעתי כן הפיוניר בעל סאונד איכותי יותר לטעמי

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...