Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שרוב החיפאים שפה מכירים את האדם המבוגר (בן 60+) שנוסע על r1 כבר שנים, תמיד עם המקל שלו תקוע באיזה מתקן שהוא בנה לו, ללא קסדה ובחליפה לבנה. היום חבר שלי החליט לצלם אותו בישביל שתראו בעצמכם:lol:

אני מכיר אותו שנים והוא נוסע ככה תמיד. הכי מצחיק שהוא נוסע ככה במקומות כמו מרכז הכרמל אפילו, שדרות פל ים (איפה שכל בנייני העיריה ואין סוף ניידות) ובכל מקום את האמת...

יש כאלה שחושבים שיש לו פטור מקסדה כי באמת ניראה מוזר שבן אדם נוסע שנים ככה ובחיים לא נעצר....

טוב ניתן לתמונה לדבר...

dsc00383mm5.jpg

פורסם

רק אני ציפיתי לראות פה תמונה של פרנקוס?

נראה לי שיש לנו זוכה בתחרות השירשור ההזוי.

פרוקסימה, אתה יכול להרגע, קטפו משנינו את הפרס.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
זה אילן פייביש !!

מה נהיה איתך? זה בכלל מישהו אחר, והוא באמת לא זקוק לקסדה, כי יש לו חליפה / כרית אוויר שמגינה עליו בזמן תאונה, חס וחלילה.

77533285.u6MJcw5l.jpg

פורסם

המתקן של המקל הליכה מיועד בשביל שהמצלמות מהירות לא יקלטו את הסמפר אופנוע וישלחו לו דוחות

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
משעשע..הוא צריך מקל בשביל ההליכה

וודאי! שהרי זה... מקל עליו!

(הכנס כאן קטע אודיו של הצחוק של הזקנים מהחבובות):arrow:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אופנוע מירוץ או לא, הR1 הספציפי לא עבר את ה160 בחיים שלו...אני מכיר את המכונאי שמטפל לו כבר שנים באופנוע וזה ללא ספק הR1 הכי שמור בארץ מאותם השנים. לפי מה שהוא אמר גם הבן אדם כל החיים רוכב...

פורסם

שמעת פעם על "MIKE THE BIKE" ?

אתה יודע שברגע של טירוף וטמטום מוחלט מכרתי ב 89 את הרפליקת היילווד שלי?

אוי...איזה טמטום!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
רק אני ציפיתי לראות פה תמונה של פרנקוס?

נראה לי שיש לנו זוכה בתחרות השירשור ההזוי.

פרוקסימה, אתה יכול להרגע, קטפו משנינו את הפרס.

האמת היא שגם אני נבהלתי שלא תהיה תמונה שלי שם :lol:

פורסם

ה"בחור" (בן 60 +, על פי איך שהוא נראה) מבת גלים, ובזמן האחרון מתנייד על R6 דווקא. למי שאמר שהוא לא עובר את ה-160, לא נראה לי שהוא עבר את ה-60 אי פעם. הזוי לחלוטין.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...