Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מאזדה דמיו שנת 2001 נפח מנוע 1500, ברכב יש נזילת שמן במנוע ששורפת פלאג אחד, נאמר לי בכמה מוסכים ששיפוץ ראש מנוע לא יפתור את הבעיה לאחר שהם ראו מה מצב הפלאג שנשרף וצריך להחליף את המנוע. ראוי לציין שהמנוע עבר שיפוץ פעם אחת בטיפול רינגים שלא החזיק מעמד הרבה זמן. על החלפת מנוע (מיבוא) דרשו ממני ב-2 מוסכים 7000 ש"ח + מע"מ והיא כוללת גם החלפת רצועת טיימינג, משאבת מים, פילטר שמן ופלגים. בבירור שערכתי עם בחור שמתעסק עם חלקי פירוק, מנוע יעלה לי 4200 ש"ח + מע"מ (אבל רק מנוע ללא התוספות). מה אתם חושבים? כמה תיקון כזה צריך לעלות? הנזילה לא גדולה, האם אפשר לנסוע עוד קצת עם הרכב עד החלפת המנוע? שמתי תוסף שמן ברכב שמוסכניק אחד אמר לי שייתכן שבזכות זה אני אוכל לנסוע עם הרכב עוד חצי שנה וייתכן שאפילו עוד שנתיים. תגובתכם?

פורסם

התוסף יחזיק לך עוד כמה שעות עבודה, לא יותר.

אם המנוע עבר כבר רינגים , ועדיין הפלאג מתלכלך, כנראה שלא שווה להתעסק איתו יותר.

מנוע הדמיו הוא אכן יקר באופן יחסי, 7000 זה לא זול מאוד, אבל אל תצפה להרבה פחות (4200+ חלפים + עבודה יביאו אותך לפחות ל-6000 ש"ח).

×
×
  • תוכן חדש...