Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אנו מחפשים כרגע מכונית חדשה.

התקציב בסביבות ה170 אלף.

אנו מחפשים משהו בסגנון ההונדה סיוויק האטצ'באק,אנחנו די נעולים עליה אך אם תוכלו לכוון אותנו למשהו אחר,להסיט קצת את מבטינו נשמח!

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

aשהוא אך ורק בדמיון שלי:cry::oops:

נ.ב

יש לציין שבגלל שאני יחסית וותיק בפורום חיפשתי דיונים וקראתי על שני הדגמים הן באיטרנט ובאתר הזה בפרט.

יש לציין שגיבשתי דעה אך עדיין שמח לשמוע דברים שאולי ישנו את דעתי ושיתנו לי זווית אחרת.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

שאלה קטנה, אתה נעול אל רכב חדש מהחברה ?

אם לא תבדוק את הסוויק טייפ R .

בתקציב שלך אתה יכול למצוא אחת שנת 07.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

הגרסה הרובוטית הפחות מאובזרת כרגע נמכרת ב142K והיותר מאובזרת (בקרת שיוט, גג שמש כפול ומגנזיום) 156K.

המחירים מתייחסים לרכב על הכביש כולל אגרת רישוי מבדיקה שערכתי לפני כשבוע.

להונדה יש כרגע מבצעים אטרקטיביים על הדגמים הנ"ל (יחסית למחירם הקודם) אך המלאי מוגבל, לפחות מבחינת הצבעים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...