Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לדעת אולי מישהו התנסה עם הסאב הזה ויכול להגיד מה הטיב שלו?

בעיקרון אני רוצה סאב שיהיה מדויק ואין לי בעיה שזה יבוא בחשבון על העוצמה שלו כי גם ככה אני לא שומע בווליום גבוה ואני פשוט מחפש השלמה של תדרים נמוכים שחסרים לי.

חשבתי על הדגם הזה בגלל שהמחיר שלו לא גבוה ואני לא מעוניין להשקיע סכום גבוה מדי בסאב,אני יותר מחפש את האיכות והדיוק מאשר את העוצמה וה"מסז' בגב" כמו שהרוב נוהגים לכנות את התחושה של הסאב.

כרגע הסטאפ הנוכחי שלי זה מורל הייבריד אוביישן ואלפיין 9887 עם מגבר של פוניקס גולד.

מישהו אולי יכול להמליץ לי על סאבים נוספים במכיר שפוי שיתנו לי דיוק ומהירות ומוזיקליות?

תודה מראש לכל מי שיעזור.

פורסם

אני יכול להמליץ על האינפנטי קאפה פרפקט אחד הסאבים הנעימים יותר ששמעתי

לא בומי מידיי ונוטה ל SQ

גילוי נאות:היה לי כזה וכרגע הוא למכירה

פורסם

תודה על ההמלצה אבל למען גילוי נאות אני מעוניין במוצר חדש בגלל אחריות וכל המשתמע מכך.

אולי מישהו בכל זאת התנסה עם הסאב הזה או שהוא מכיר סאבים במחירים נוחים שיכולים לתת איכות דיוק ומהירות יחסית?

פורסם

תודה רבה על התגובה advant.

עם רק אפשר לדעת עם הדרייבר היה בתיבה אטומה או עם פורט?

והעם זה היה רכב גדול/משפחתי או משהו קטן/האצ'בק.

תודה מראש.

• תוכן חדש...