Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכותרת די אומרת את הכל.

אמא שלי יצאה נגד הרשיון שאני מוציא, ברור לה שאני אוציא את הרשיון, אבל בשביל לסבר לה את האוזן

האם יש סטטיסטיקה שתתמוך בהחלטה שלי?

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

לספר לה רק בדיעבד. אז כבר מדובר בעובדה מוגמרת...

ד"א: הוצאת רשיון איננה הבעיה האמיתית. חשבת כיצד יגיבו הוריך כאשר תרכוש, רחמנא ליצלן, כלי דו"ג? :shock:

הביצה שלי התחילה להטיל תרנגולות זהב

פורסם

אבא בעד - הוא אופנוען מגיל 16

אמא - יש לי אמא פולניה ... יוצאת נגד ,והכריזה על מחאה שקטה שהיא לא תשלם לי על הרישיון או הקטנוע.

סאאב ל(ה)נשמה.

פורסם

עניין הפולניות מוכר לי (מצד אבא, דווקא...).

מחאה שקטה מצד אמא הינה לגיטימית. אצלי שני ההורים התנגדו, אבל לא ממש היה להם מה לעשות - את כל עניין הרשיון, רכישת האופנועים לדורותיהם ואחזקתם שילמתי מכיסי. הגיוני, לא? :roll:

הביצה שלי התחילה להטיל תרנגולות זהב

פורסם

מאד ממליץ לך לחפש סטטיסטיקה,אבל אם אתה רוצה לרכוב על אופנוע -אל תראה את הסטטיסטיקה ליקרים לך.

סטטיסטית רוכבי קטנועים מועדים לפורענות יותר מכל אחד אחר.

אל תוותר על הקטנוע -רק סע בזהירות.

יש אימרה של אופנוענים : כולם מנסים להרוג אותך, גם אם הם לא יודעים שאתה קיים...

פורסם

הסיפור מוכר גם אצלי (בחזית כפולה: חוץ מהאמא, גם החברה לא ממש בעד :?).

עם הרישיון אני פחות יכול לעזור לך, מכיון שהדרך שלי היתה פשוט לגלות לה את זה בדיעבד. קניית הקטנוע לוותה בהסבר רציונלי מדוע אני זקוק לו, תוך סקירת אפשרויות תחבורה אחרות ומתן סיבות מדוע הן אינן רלבנטיות מבחינתי.

השלב הבא היה לעשות לה סיבוב בחניית הבית, כדי שתראה שהשד אינו נורא כל כך.

השלב האחרון היה אתמול: הבאתי לה קסדה, והסעתי אותה הביתה מהעיר. מיותר לציין שהיא אפילו מצאה את עצמה נהנית מהאירוע.

בהצלחה וסע בזהירות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אבא בעד - הוא אופנוען מגיל 16

אמא - יש לי אמא פולניה ... יוצאת נגד ,והכריזה על מחאה שקטה שהיא לא תשלם לי על הרישיון או הקטנוע.

זה יעבור לה עם הזמן.

אני בעבר היתי מאפסנת את ציוד האופנוע שלי ברכב, כאשר היתי יוצאת לטיולים על אופנועים, היתי לוקחת את הרכב נוסעת לחתנת דלק הקרובה ושם נפגשת עם הרוכבים ולובשת את ציוד המיגון.

הבנתי שהדרך הזו אינה יעילה ואינה נכונה.

ולכן שיניתי אסטרטגיה, התחלתי להעלות את הקסדה שלי לבית והניח אותה בארון, היתי מוציאה אותה מידי פעם ומניחה אותה במקום בולט בחדר כדי שתראה אותה.

לאט לאט כל הציוד עלה לבית ונמצא בארון בצורה מסודרת.

אמא קיבלה את זה לאט לאט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

המחאה השקטה של האמא הגונית ומובנת, אם כי אצלי זה דווקא היה האבא. לא שאמא התלהבה יותר מדי, פשוט כשהיא הבינה שאני מוציא את הרישיון בכל זאת, היא לא מצאה לנכון לעורר מהומות. בסוף גם אבא נרגע, אולי כי עד עכשיו לא מימשתי את הרישיון ולא קניתי דו"ג.

מה גם שאין שום סיבה שלא תשלם על הרישיון בעצמך, זה גם מפחית במקצת מהלגיטימציה של הביקורת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני משלם על הכל (גם בלי המחאה השקטה) .

אבא תומך נלהב של הדו גלגלי ,היה מראשני מועדון האופנועים הישראלי ,והוא עודד אותנו לעשות רשיון על הכלי-

אני מניח שאמא (שבילתה לא מעט על אופנוע ) מודאגת בעיקר בגלל המצב בכביש ופחות בגלל שאני עושה רשיון.

כרגע אני הולך על רישיון 125 (A2) למרות שכוונתי להמשיך לA1 וצפונה. (זול ומאוד פרקטי בשבילי).

מועדון האופנועים 002.jpg

סאאב ל(ה)נשמה.

פורסם

פשוט מאוד ככה:

"אמא, יש לך חוץ ממני בן ושלוש בנות , מהם יש לך בנתיים שבע נכדות ושני נכדים , נראה שיש עוד כמה וכמה בתוכנית , בקיצור גם אם אני אלך נשארת עם יותר מהממוצא , הרווחת"

(גילוי נאות ,זה לא הרגיע אותה )

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

את הA1 עשיתי ללא ידיעתם.

את הבלתי מוגבל בידיעתם.

אני הלכתי על עיקרון "האינטרס המשותף".

העיקרון אומר שלשלושתינו (אבא אמא ולי) יש אינטרס שאהיה זהיר ולא יקרה לי כלום. ולכן הם מתפרצם לדלת פתוחה בדאגה שלהם.

ברור לך שזה לא הרגיע אותם...

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אני גם בדיוק במצב דומה,רק שלי הובטח שאזרק מהבית ברגע שהעשה את הרישיון.:|

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אדלרון.

לפני ארבע שנים החלטתי שאני מוציא רישיון לאופנוע עד 500 סמ"ק(כשזה עוד היה לפי סמ"ק).

בגלל שמגיל 16 מהנסיעה שלי על אופנוע בהרכבה, התאהבתי בזה.

ההורים כמובן לא נתנו לי, חיכיתי עד גיל 18 ועשיתי רישיון בלי אישור מהם וללא ידעתם.

אחרי שכבר עברתי חצי מהשיעורים והייתי סמוך לטסט שלי סיפרתי להם ולבסוף הם גם עזרו לי בזה קצת.

היום, אין דבר שאני מתחרט עליו יותר.

מה לא עשיתי, קפצתי, הרמתי, חתכתי, הרסתי שברתי ומה לא.

עד ששברתי קרסול לארוכו לאחר שהוא התקפל אחורה 180 מעלות ונשברה לי העצם לאורך הרגל מהלחץ.

החלמתי, חזרתי לעבוד במשלוחים והמשכתי לנסוע כמו חוליגן.

בגיל 20 קניתי את האופנוע 500 שלי.

אחרי חצי שנה ותאונה שיכלה לגמור באסון טוטאלי כתוצאה מעקיפה בכביש רטוב, מכרתי אותו הכי מהר שיכולתי.

נכון ש180 על אופנוע נראה כמו 260 באוטו.

אבל כשאתה על אלונקה וצורח באמבולנס על החובש שיתן לך משהו לכאבים בזמן שהוא רושם לך חשבונית, פתאום זה לא נראה כיף.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

שלב 1: קנה חיתול למבוגרים.

שלב 2: קח אותה בכח לסיבוב קטן, רק 170 ק"מ על 180 קמ"ש.

שלב 3: שטוף את המושב.

וברצינות.

יש אנשים שלא יבינו את זה. יש אנשים שכן.

זה כמו לריב מה עדיף- להיות דתי או חילוני.

זה מה יש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נתנאל , בגלל זה רוכבים תמיד לובשים תחתונים נקיות , אם נתהפך לפחות שלא יהיו פדיחות כשהחובשת כוסית....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...