Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן להוסיף מגבר ( כרגע יש לי מגבר 4 שמגביר סאב 200 rms בערך וקומפוננט קדמי 70 rms בערך ) ואני מתכנן להוסיף מגבר או מונו לסאב או 2 ערוצים גם לסאב. אז להחליף לפיוז יותר גדול?

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

אתה צריך להחליף לכבל שיוכל להעביר את כמות הזרם שהמגברים שלך צורכים, לשים פיוז שהוא קצת יותר קטן מהערך המקסימלי של הזרם שהקבל שלך יכול להעביר.

בוא נאמר שכבל 4 גייג' סטנדרטי לאורך 4 מטר יכול להעביר 80 אמפר, הפיוז המקסימלי שאתה תשים יהיה שמונים אמפר - אני שם 60 אמפר למשל...

וגם יש כל מיני איכויות ועוביים לכבלים שמוצהרים באותו העובי - צריך להביט בנתונים של היצרן לאותו הכבל כמה הוא יכול להעביר, עבור איזה עובי באיזה אורך.

תסכום את סכומי הפיוזים של המגברים שלך עצמם וככה אתה תדע מה הצריכה המקסימלית שלהם למרות שבפועל הם יצרכו הרבה פחות אבל אי אפשר לדעת בדיוק כמה, לפי זה פחות או יותר תוכל לחשב את עובי הכבל שאתה צריך בשביל הקמסימום זרם שהם אמורים לצרוך - במקרה הזה, יתירות זו לא מילה רעה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תוודא שהכול תקין לפני שאתה מחליף ו/או מוסיף מגבר.

תוודא מה התקלה שגרמה להתכת בית-פיוז ,

אם יוסי-alpine כתב:

מחזק את דבריו של דני חום המנוע הוא לא הסיבה לבית פיוז נמס.

הוא בוודאי צודק.

ZZR

• תוכן חדש...