Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי על עצמי פרוייקט להדביק את הדבר הזה שנקרא דשבורד ב-205 שלי(המצחיה)

לא שמתי לב ונהיה לי כתם של אפוקסי על המצחיה.

איך אני יכול להוריד את זה בלי לפגוע בפלסטיק של הדשבורד?

תודה מראש

טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

אני לא מבין גדול בעניין,

בכל מקרה לצוער הבנה, אפוקסי זה המקל פלסטיק הזה, שאמורים לחמם אותו ואז הוא נהיה גמיש ומורחים אותו?

כשאר הוא מתייבש הוא נהיה קשה מאוד?

אם כן, אני חושב שהדרך היחידה להוריד דבר כזה היא בעזרת ברנר, או מקום מקומי אשר יחמם אותו בצורה שאפשר לגרד אותו.

אבל אתה חייב לבדוק טוב טוב, משום שחום עלול לעשות נזק רציני על הדשבורד.

אני חושב שבעל מקצוע, כמו מוסכניק ידע כמה טריקים להוריד דברים כאלה!

פורסם

לא אחי אפוקסי זה לא המקל הזה.

אפוקסי זה דבק אשר מורכב משני חומרים, וכאשר מערבבים אותם הוא מתקשה לאחר מספר דקות / שעות, תלוי בסוג.

בכל מיקרה בקשר לנושא, איזה סוג האפוקסי? נוזל או פלסטלינה?

Fiat Bravo 1.6 Sx 16V

<---------------------

פורסם

אההה אז אני יודע על מה הוא מדבר.

אבא שלי הדביק את הסמל של הביואיק שלו עם הדבק הזה.

דבק מאוד חזק. עכשיו כדי להוציא את הסמל צריך לפרק חצי אוטו.

בכל מקרה לעניין, הדשבורד הוא הרבה הרבה יותר עדין יחסית לדבק, לכן אני מאמין שכל ניסיון כוחני או משהו אשר עלול לפגוע בדשבורד.

אולי תשתמש בנייר שיוף?

אנא , לא לכעוס על הרעיונית שלי, אני לא מוסכניק או אדם אשר מקצועו קשור לרכבים, אני סתם חובב בעל ראש יצירתי :D

בכל מקרה תבדוק אם נייר זכוכית יוריד לך אותו, אם כן אז יש לך עבודה :p עד שתקבל את הדשבורד חזרה.

ושוב לפי דעתי עדיף ללכת לאדם מוסמך שיראה את זה במו עיניו ואולי תהיה לו דרך,

פורסם

לצורך ההבהרה.

אפוקסי זה דבק נוזלי המורכב משתי חומרים אך ורק מתי ששתי החומרים האלו מתערבבים הם מתחילים להתקשות.

פרופוקסי(פלסטלינה) זה גוש כמו פלסטלינה שמבחוץ הוא אפור ומפנים הוא שחור כאשר לשים את שתי החומרים האלה ביחד והם מתערבבים הוא גם מתחיל להתקשות והוא מתקשה לחומר שיותר חזק מבטון הוא עמיד בחום עד 149 מעלות ומתאים להרבה דברים.

שתי הדבקים פועלים על אותו עיקרון חוץ מזה שאחד נוזלי ואחד כמו פלסטלינה.

כמובן שהם יעודיים לדברים שונים.

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

דבק אפוקסי הוא דבק שמורכב מפולימר וזרז כימי שגורם להתקשות של הפולימר. גם הפלסטלינה האפוקסית (פרופוקסי הוא סוג אחד של פלסטלינה כזאת, יש עוד עשרות) היא סוג של דבק אפוקסי.

לא ידוע לי על חומר כימי שמסוגל להמיס דבק אפוקסי. לדעתי הדרך היחידה להסיר את הדבק היא ע"י שיוף וצביעה מחדש של האזור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מניסיון:

או כוהל 100% או חומצה.

אתה לוקח בכמות קטנה ומורח את החומר על האפוקסי מבלי שיגע בדשבורד. לאחר מכן קצת סבלנות ובד ליד על מנת שתוכל לנגב את זה.

רק בעדינות !!!

פורסם

תודה על כול התשובות אני עשיתי בצורה שצביקה הציעה.

לקחתי מין שפכטל/סכין קטנה כזאת שפשפתי אחרי זה שייפתי עם נייר זכוכית עדין עדין ואחרי זה צבעתי יצא מצוין

פורסם

התוצאה יצא דווקא דיי מושלמת לא רואים סימנים של אפוקסי על הדש בורד בכלל כאילו לא נשפך בכלל

• תוכן חדש...