Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להתקין מערכת ניווט מובנת לרכב שבכותרת. משום שאני בור גמור בכל הנושא של אודיו ומולטימדיה לרכב אבקש את עזרתכם.

האם ניתן להתקין מערכת ניווט כמו זו: http://pagesperso-orange.fr/vettezic/307/307d.jpg או לחילופין כמו זו: http://www.made-in-china.com/image/2f0j00VvutKeCyMPqJM/Factory-Fitting-Car-DVD-Suitable-for-Peugeot-307-V-7600-.jpg

אם ניתן, מה לגבי העלות להתקנה שכזו ? והאם ניתן להתקינה בכל בית עסק העוסק במערכות לרכב או שמא יש כמה מומחים לדבר.

פורסם

מה ההגדרה שלך למערכת ניווט? אתה רוצה שתהיה משולבת עם הרדיו דיסק? אפשר פשוט לרכוש מכשיר GPS ייעודי (MIO\ASUS\FUJICOM) שבא עם תושבת שנתפסת לשמשת הרכב וזהו, אם אתה מחפש מכשיר משולב שכולל DVD\GPS\דיבורית\רדיו דיסק\USB ועוד שלל דברים יש לך הרבה מכשירים כאלו הנפוץ ביותר הוא OWA, למרות שבזמן האחרון נתקלתי בעוד מספר מוצרים דומים ואפילו יותר טובים, ממליץ לך לפרט תקציב כי המכשירים האלו לא זולים ואולי אתה לא בכיוון הנכון.

בהצלחה.

פורסם

GPS יעודי מכיר אבל לא רוצה. שמתי לב שבהרבה מאוד מכוניות כמו אלפא 166 וולבו S80 קיים מכשיר משולב שכולל DVD\GPS\דיבורית\רדיו דיסק\USB ועוד שלל דברים ולזה אני מתכוון !

דרך אגב מה זה OWA שם של חברה ?

פורסם

אני בעצמי לא בטוח, תנסה להריץ חיפוש בפורום על OWA זה יתן לך יותר תשובות ממה שאני יודע זה בטוח.

שוב מה התקציב? מכשירים משולבים יכולים להגיע גם ל-7000 שקל.

פורסם

קח בחשבון שמבחינת יכולת עיבוד סאונד\צליל המכשירים האלו הם די נחותים, לדוגמא לא תמצא בהם קרוס אקטיבי\TA וכו'.

בלי קשר לאחרונה נתקלתי במוצרים חדשים כאלו אצל רוני ב-LOUD & CLEAR ואפילו יצא לי אישית לשחק עם אחד, ממליץ לך לבדוק שם וגם אצל אפי 4*4 הבנתי שהם מתמחים במוצרים מהסוג הזה.

בהצלחה. :)

פורסם

מכשירי דבל דין שניתן להתקין ברכב ,ברכבים שונים

שומר תמונות 001 (Medium).jpg

שומר תמונות 010 (Medium).jpg

שומר תמונות 006 (Medium).jpg

ב.מ.וו נאדר.jpg

ב.מ.וו נאדר (7).jpg

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

• תוכן חדש...