Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רוצה לשחק גולף.


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ועוד חבר רוצים לשחק ביחד קצת גולף.



לא יצא לנו לשחק אף פעם גולף ואנחנו מאוד מעוניינים להתחיל. העניין הוא שאין לנו מספיק כסף לחברות חודשית וגם לא רוצים לעשות חברות חודשית אלא לשחק מידי פעם.

למישהו יש מושג כמה יעלה לשחק + לשכור מחבטים ?

איפה אפשר לשחק באזור הצפון ? במידה ואי אפשר אנחנו מוכנים לסוע גם לקיסריה אם צריך.

אשמח לכל ההמלצות שניתן לקבל.

 

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני יודע רק על קיסריה באזור הצפון.

לשחק בקיסריה יעלה לכם בימים א-ה 160 שקל ובסופ"ש 190 שקל ואם אני לא טועה גם מקבלים מחבטים.

אבל אם תרצה גם את הרכב גולף הזה תצטרך להוסיף כסף.

רק שתדע אם לא למדת אף פעם לשחק גולף אז היה לך מאוד קשה לשחק. זה רק נראה קל אני למדתי בערך שנה גולף, ואתה צריך לדעת לאיזה מכה לקחת איזה מחבט ובכלל לחבוט בכדור.

אז בקיצור אם אף פעם לא שיחקת ולא למדת ממולץ לקחת שיעורים.

ואם אתה וחבר שלך רוצים ללמוד גולף אז זה 1600 שקל ל12 שיעורים של 50 דקות למשך 4 חודשיים. ואתם תוכלו להשתמש במגרש מתי שאתם רוצים ב4 חודשים האלה.

×
×
  • תוכן חדש...