Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על תאילנד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני טס עם חבר שלי ל20 יום לתאילנד כבר שילמתי על טיסה לשם עכשיו שאלה כמה כסף אני צריך לקחת איתי לשם בערך?

תודה לעוזרים

פורסם

שאלה מצחיקה,השתשובה תלויה בך,כמה את מתכוון לבזבז,באיזה רמה אתה מתכוון לטייל מחינת מלונות ואוכל,אילו אטרקציות אתה מתכוון לעשות,באיזה איזור אתה מטייל ?

בגדול אתה יכול להעריך : לינה במלונות טובים סביב ה 125 ש"ח ללילה לחדר,אוכל סביב ה 60 ש"ח ליום.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אני רוצה רק לדעת פחות או יותר קנה מידה של הסכום לחוש כולל ביזבוזים קניות מלון אוכל ויציאות

אמרו לי 1500-2000 דולר יספיקו לחיות טוב שם זה נכון?

אני לא מתכוון להשתגע אלה להנות לא להפריז יותר מידי

פורסם

1500-2000 $ לתקופה כזו זה הרבה מאוד כסף בתאילנד.

זה בערך 3000 בט ליום, זה מחייה ברמה של מלונות הכי טובים ומסעדות הכי טובות.

אני לא יודע לאן בתאילנד אתה מתכוון ללכת אבל ברוב המקומות, עם סכום כזה אתה מסודר.

פורסם

השאלה עם אתה מתכוון רק לטייל בתאילנד או גם לעשות "קניות" של צעצועים כמו : GENESIS (חצי מחיר מהארץ), SINFONI,AUDISON,HERTZ וכו'.

דבר איתי בפרטי - אני אכוון אותך.:wink:

פורסם

כמו שכבר ענו לך, הכל תלוי בכמה אתה רוצה לבזבז.

מסעדה סבירה (דג על האש,שתייה ועוד איזה משהו קטן לנישנוש) תעלה לך באיזור ה-500-600 באט.

מלון כמו שאמרו יעלה לך משהו כמו 1200 באט למלון טוב.

הרבה כסף אתה תוציא על שתייה, מסאז'ים (כי אי אפשר ולא כדאי תאילנד בלי מסאז'ים), ואטרקציות (אופנועי ים,באנג'י, לשכור קטנוע\רכב).

בקיצור,

תאילנד היום כבר לא זולה כמו פעם, הרבה אנשים עדיין חיים בתקופה של 1 שקל=10 באט, זה כבר מזמן יותר בכיוון של 1 שקל= 6.5-7 באט,שזה הבדל משמעותי.

ובכל מקרה, 2000$ ל-20 יום יספיקו לכם כדי לבלות ולהנות.

תכייפו ושמרו על עצמכם.

נ.ב

חובה חובה חובה לקחת איתכם עוד כסף רזרבה מעבר למה שאתם מתכוונים לבזבז,כי תמיד יש כל מני דברים לא מתוכננים, והתאילנדים בונים על הלא מתוכננים האלה.

בפעם האחרונה שהייתי בתאילנד נתקלנו בחברה צעירים ישראלים שהיו ביומם האחרון בחופשה ולרוע מזלם עשו תאונה קלה בים (שכרו 3 אופנועי ים,שניים מהם התנגשו קלות אחד בשני).

כיוון שזה היה היום האחרון שלהם בתאילנד הם ביזבזו את כל מה שהיה עליהם והשאירו רק כסף לנסיעה לשדה התעופה, והתאילנדים שמפעילים את אופנועי הים התחילו לעשות להם בעיות ורצו להזמין משטרה וכו'.

בסופו של דבר כשהבנו שלחברה האלה באמת אין כסף והם חסרי אונים, אני ו-2 חברי התחלקנו ושילמנו במקומם על הנזק (ולמרות שהנזק היה שטותי,התאילנדים תפסו גל ודרשו סכום מגוכך).

אז תיהיו זהירים ותקחו כסף רזרבה (כל אחד מכם צריך לפחות 500$ רזרבה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כל מה שתרצה לדעת על תאילנד מפי תאילנדית הנשואה לבן שלי, תקבל בטלפון מהבן.

הבן נסע לתאילנד 3 פעמים התחתן איתה שם והביא אותה לארץ.

זאת לאחר שנחל אכזבה קשה מישראלית.

צור קשר בה"פ ותקבל את מס' הטלפון שלהם.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תאילנד היום כבר לא זולה כמו פעם, הרבה אנשים עדיין חיים בתקופה של 1 שקל=10 באט, זה כבר מזמן יותר בכיוון של 1 שקל= 6.5-7 באט,שזה הבדל משמעותי.

תאילנד עדיין זולה מאוד באופן יחסי, איכות התיירות שם השתפרה פלאים ב 10 שנים האחרונות והמחירים לא עלו לשמיים.

1 Israeli shekel = 9.53082612 Thai baht

פורסם

כמובן שיחסית לאירופה\ארה"ב וכדומה תאילנד מאוד זולה, אבל הנקודה היא שתאילנד כבר לא זולה כמו פעם, כשתפרוט כסף אתה לא תקבל עבור כל שקל 9 וחצי באט, ו"יוקר המחייה" (היחסי,כן ?) עלה משמעותית בשנתיים שלוש האחרונות,ואני לא מדבר על חשמל גז וארנונה, אלא יותר מתכוון למחירי מסעדות,פאבים וכדומה.

אפשר בקלות לחיות ולהנות מ-2000 דולר למשך 20 יום,ומצד שני,אפשר גם לשרוף כ-500 דולר בסופ"ש בתאילנד,בלי לעשות יותר מדי.

כשאני טס לסופ"ש בתאילנד אני מוציא כ-500$ בסופ"ש,ואני באמת לא משתולל,מסאז' פה ושם,קצת לשתות ולאכול במסעדה נחמדה (ממש לא משהו מפואר) ואולי השכרה של אופנוע ים לאיזה 20 דקות,בלי מתנות\מזכרות וכו' (מזל שמשם אני לא חוזר לארץ אלא חוזר הביתה,אין למי להביא מתנות).

פורסם

כן זה דיי ברור שאני אקח איתי יותר כסף אבל אני רוצה לשים לעצמי תקרה אחרת יעקלו לי את ההורים

באיזה מקומות אתם ממליצים לבקר שם?

פורסם

אחח תאילנד, איך אני מקנא בך. :neutral:

הייתי שמה לפני כחודש וקצת , ומאז אני רק חולם איך לחזור לשם כמה שיותר מהר.:idea:

מדינה יפיפיה, נופים עוצרי נשימה ואנשים ממש מדהימים.פשוט חוויה למי שבא לנקות את הראש ולהתרחק מהכל.

בטיול שלי הייתי מעט מאוד באזור האיים. האיים שביקרתי בהם :קופנגאן,קו פי פי וקו לארן.

אז את שאר הטיול העברתי בערים תיירותיות כמו פאטיה ופוקט ששם הסדר יום שלי היה בעיקר על :בטן גב בחוף, מסיבות, אלכוהול ובחורות, הרבה בחורות,יותר מידי בחורות.

כשהיעד המומלץ שלי הוא ,איך לא: ..פאטיה.

אז רגע רגע ,לפני שכל המתלהמים קופצים: יש שמה רק זונות וליידי בויס" , אני רוצה להגיד משהו.

זה שיש שמה זונות זה נכון, אבל אם אתה מחפש מקום מדליק לנקות את הראש עם אחלה חוף , מועדונים ופאבים מגניבים ובתוך זה מסתובבת מלא בחורות יפיפיות שרק רוצות לז**ן אותך אז זה המקום:idea:.

שמה המועדונים זה לא כמו בארץ שאתה משלם כניסה ויש לך סלקציה. שמה אתה נכנס כמו מלך בחינם, והבחורות קופצות עליך.

והבחורות התאילנדיות זה לא כמו הבנות המדוכאות והסנוביות שיש לך פה ,בארץ , התאילנדיות זורמות יותר ממפלי הניאגרה ,זה פשוט עולם אחר.

וממש לא חסר שמה בחורות מאוד יפיפיות, אל תיהיה סגור שבארץ יש את הבחורות הכי יפות בעולם, כי זה לא נכון.

כי תבין, פאטיה זה הגן עדן של הגברים.:arrow:

אז סע ל3-4 ימים ככה לפאטיה ותעשה חיים.

יוגב

פורסם

פתאיה אם תרצה או לא זה בית זונות אחד גדול.

אם כבר מקום הרבה יותר מומלץ זה קוסמוי, אי מדליק עם הרבה מקומות בילוי,גם שם זה בית זונות אחד גדול,אבל שם לפחות האי עצמו יותר יפה,החופים הרבה יותר יפים מאלה שבפתאיה\פוקט, ויותר קל למצוא שם פינה שקטה בחוף,וגם יש שם את כל האטרקציות האפשריות.

לחובבי המוטוריקה חובה לנסוע למסלול קארטינג,יש שם מסלול ברמה,המסלול עצמו עם עליות וירידות,הוא באיזור פתוח ולא איזה חניון,מסלול ארוך,והכי חשוב- קארטינגים 2 פעימות עם 3 רמות שונות,כאשר הרמה הגבוהה ביותר אלה קארטינגים מקצועיים שמגיעים עד 120 קמ"ש,פשוט תענוג.

המסלול נקרא GO KART.

בהצלחה,תבלה.

• תוכן חדש...