Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בימים האחרונים אני נמצא במו"מ אל מול בעלים של פולקסוואגן פולו ג'י טי איי ..

קצת נתונים על הרכב:

שנת 2000

יד ראשונה!!!!

56,000 קילומטר!!!

ללא כל תאונה או שריטה או משהו שדומה לשריטה..

הקילומטר אושר ע"י צ'מפיון (כל הטיפולים כולל הכל נעשו במוסך המרכזי).

הרכב מקורי ,ללא כל "שיפור" או צעצוע אחר.

המחירון הוא בסביבות ה- 36,000 , לאחר שקלול (יד,קילומטר) 40,000 על פי לוי יצחק.

הבחור רוצה 10,000 מעל..זאת אומרת 50,000.

הגיוני!? כדאי?! (ידוע שזו לא שאלה בעלת תשובה אחת, אך אשמח לשמוע את דעתכם). תודה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן זה הגיוני. בעל הרכב יכול לדרוש כל סכום שהוא והוא לא מחוייב לשום מחירון. מחירון זה המלצה. מעבר לזה, מחירון מדבר על רכב כזה ממוצע. יש הרבה מכוניות שלמחיר שלהן כל קשר למחירון, מקרי בלבד.

רוצה לדעת מה מחירון של אקזמפלר ספציפי? קח אותו ללוי יצחק.

בעיקרון, על רכב נסעו מאט מאוד. קילומטרז' סביר לשנתון הוא 100K וקצת יותר.

האם שווה? זאת כבר שאלה אינדיבידואלית. האם אתה מוכן לשלם את הסכום תמורת רכב - כן או לא.

מעבר לזה, זה ידוע שאקזמפלר טוב של רכב שיש ממנו מאט, הגיוני שיימכר "מעל מחירון".

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם הרכב באמת במצב ועבר עליו מעט מהממוצע אז כדאי. אבל להוסיף 25%-30% מעל המחירון נראה מוגזם לגמרי ובכל מקרה היאריס ts אם תמצא עדיפה בהרבה למרות שהיא יקרה יותר.

פורסם

הייתי נותן עליה לא יותר מ10 מעל המחירון הלא משוקלל. לדעתי היא שווה את זה אם היא באמת שמורה ללא כל תאונה.

אם תקנה אחת קרועה במחיר מחירון, סביר להניח שתצטרך להשקיע כמה אלפים טובים על יישור קו, ואז פתאום 10 מעל לא נראה כ"כ הרבה.

דרך אגב: בדוק שלרכב בוצע טיימינג, דרישות הטיימינג הן 3 שנים או 90 אלף ק"מ, ובדרך כלל רכבים שעשו מעט ק"מ מתעלמים מסעיף ה3 שנים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני תומך בדעות הסובייקטיביות .

בכל פעם שתרצה לקנות מכונית , תמיד תהיה רשימה של מכוניות אחרות שטובות יותר בסעיפים מסוימים (וכמובן טובות פחות בסעיפים אחרים) .

אם בחרת בפולו כי היא מעין חלום בשבילך , ולא דווקא בגלל שהתפשרת החבילה שהיא מציעה - לך על זה .

המכונית היא יד ראשונה והק"מ שלה בערך שליש מהנסועה המקובלת , ביננו? מי לא ירצה נתונים כאלה כשמדובר במכונית שנת 2000 .

שוב נציין שלא מדובר בשיקול הכלכלי , בייחוד לנוכח העובדה ששוק היד שנייה של מכוניות ספורט\ספורטיביות צונח לאחרונה (אולי בגלל גלי המיתון העומדים לבוא עלינו , אולי בגלל החורף , אולי זה סתם לא מעט צירופי מקרים שנתקלתי בהם לאחרונה) .

אני הייתי מציע למוכר את המחיר המבוקש , וזאת בתנאי שהוא מתחייב לכך שכל בורג במכונית בצב מושלם (כיסוי התחת של המכון לא נחשבים) .

הייתי מסכם איתו שאם המכונית לא במצב מושלם , מתחיל משא ומתן ממחיר מחירון , ואם הוא יתחרט לאחר הבדיקות - הוא ישא בעלות שלהן .

למדתי את זה מחבר טוב , ועכשיו יש לא מעט חברים טובים אחרים שמודים לי על כך .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

תודה לכל המגיבים..

אכן הפולו היא מעין תשוקה (אפשר לומר על פ-ו-ל-ו תשוקה?!?) כך שככל הנראה אקנה אותה..

בנוסף הוחלף קלאצ' בפעם השנייה (!) לפני כ 1000 קילומטר.. ידוע שזו "המחלה" של הפולו אך בתדירות כזו ?!

פורסם

המחלות הידועות של הפולו הן מצערת\חיישני ABS (לפי מה שאני יודע - אייל?)

קלא'ץ שני? הבעלים נהג מירוצים ? חשוד ביותר

בדוק את העניין לעומק ותעדכן אותנו :)

בהצלחה

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לי נראה שהמחיר מופרך.

אומנם GTI, אבל זה בכל זאת פולו משנת ייצור 2000.

ב-50,000 ש"ח ישנן אלטרנטיבות הרבה יותר טובות.

גם קליאו ספורט2001 היא קליאו משנת 2001, אז למה מבקשים עליה 20 מעל?

גם איביזה טורבו 2001 היא איביזה משנת 2001 אז למה מבקשים עליה איזה 15 מעל?

אני מסכים שהפולו אולי קצת פחות אטרקטיבית, אבל למשוגעים לדבר מדובר בסוג של תשוקה ,

אני לאחר 5 שנות בעלות על פולו 16V ראיתי את הפולו GTI כהמשך טבעי, אבל מכיוון שלא הצלחתי למצוא אחת לאורך תקופה ארוכה מאוד, וברחה לי אחת יד1 עם 60 אלף ק"מ (בשנת 2006) , התייאשתי.

נ.ב. קלאץ' שני הגיוני אם הק"מ הוא 256,000 ושיחקו איתו.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
המחלות הידועות של הפולו הן מצערת\חיישני ABS (לפי מה שאני יודע - אייל?)

קלא'ץ שני? הבעלים נהג מירוצים ? חשוד ביותר

בדוק את העניין לעומק ותעדכן אותנו :)

בהצלחה

קלאצ' הוא יותר עניין של סגנון נהיגה וזמן, פחות של קילומטראז' נטו. אפשר לגמור קלאצ' ב-20 אלף ק"מ בלי בעיה. מצד שני, מי שנוהג כך שהוא גומר קלאצ' כ"כ מהר, יש סיכוי שגם שאר המערכות (הגה, ציריות, בולמים וכו') במצב לא טוב...

לגבי המחיר - ב-50 אלף אפשר כבר למצוא גולף ג'י.טי.אי...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
קלאצ' הוא יותר עניין של סגנון נהיגה וזמן, פחות של קילומטראז' נטו. אפשר לגמור קלאצ' ב-20 אלף ק"מ בלי בעיה. מצד שני, מי שנוהג כך שהוא גומר קלאצ' כ"כ מהר, יש סיכוי שגם שאר המערכות (הגה, ציריות, בולמים וכו') במצב לא טוב...

לגבי המחיר - ב-50 אלף אפשר כבר למצוא גולף ג'י.טי.אי...

ב50 אלף - אולי חצי גולף GTI 99 שמרותכת לחצי גולף GTI שנת 2000 :D

גם הגולף GTI הולכת בלא מעט מעל המחירון....

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תיראה ב-50 אתה יכול למצוא כניראה רכב שיתן לך חבילה ספורטיבית טובה יותר אבל אם אתה נעול על פולו GTI אז לך עליה אבל נסה להוריד את הבן אדם למחיר ריאלי יותר כמו שאמרו 46-47K זה מחיר סביר.

דבר ראשון תיקח את הרכב לבדיקה רכב עם קילומטרז כזה ופעמיים קלא'ץ נשמע מחשיד קצת או שהקילומטרז לא אמיתי או שהבחור חושב שהוא במרוץ ומפרפר כל הילוך.

• תוכן חדש...