Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לטעמי ,

48K ש"ח הם מחיר טוב לרכב ספורטיבי שמור .

גם אם היה מדובר ברכב רגיל(יד 5 וק"מ מעל 100K ) ,

הרכב היה נמכר קצת מעל מחירון .

אני בדיעה שאם הרכב באמת שמור , עדיף לשלם עוד קצת מעל למחירון וכביכול "לצאת פראייר" ,

מאשר לשלם ליישור קו ולנסוע ברכב שהיה שחוט.

ZZR

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תיראה ב-50 אתה יכול למצוא כניראה רכב שיתן לך חבילה ספורטיבית טובה יותר אבל אם אתה נעול על פולו GTI אז לך עליה אבל נסה להוריד את הבן אדם למחיר ריאלי יותר כמו שאמרו 46-47K זה מחיר סביר.

דבר ראשון תיקח את הרכב לבדיקה רכב עם קילומטרז כזה ופעמיים קלא'ץ נשמע מחשיד קצת או שהקילומטרז לא אמיתי או שהבחור חושב שהוא במרוץ ומפרפר כל הילוך.

או שהבחור לא יודע לנהוג ברכב עם גיר רגיל, לכן הרכב לא ננהג כמעט, וכאשר כן ננהג, הוא שפך קלאץ' פעמיים.. :?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תקנה כבר איזה אימפרזה GT במחיר הזה...זה לא נורמלי לשלם על רכב כזה מחיר כזה שכל הונדה מחוזקת קצת תעלם לו

מה קשור עכשיו הונדה מחוזקת, הוא רוצה פולוGTI ..

לעניננו, המחיר שכדאי לך לשלם הוא המחיר שלא יגרום לך להרגיש פראייר, אפילו אם הוא הרבה מעל המחירון.

במכוניות כאלו, כמו שאמרו קודמי, המחירון הוא המלצה, או נקודת התחלה לעלות ממנה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

ואני אומר:

כל סימן קריאה בהודעה המקורית שלך =10K.

ניקח 9 סימני קריאה (9X !) ונכפיל אותם ב 10,000 ש"ח כל אחד, יוצא 90,000 ש"ח.

ולכן 90,000 ש"ח זה הסכום שעליך לשלם (בנוסף, אם תתרום מעשר לכולל, הבבא סאלי אומר שזה סכום מבורך).

תתחדש.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

אגב, אם עד עכשיו עוד לא קנית - מישהו אחר בטוח לקח אותה.

תקנה כבר איזה אימפרזה GT במחיר הזה...זה לא נורמלי לשלם על רכב כזה מחיר כזה שכל הונדה מחוזקת קצת תעלם לו

תקרא את תקנון הפורום, נראה שאתה לא בעמדה של לייעץ למישהו ברכישת רכב.

חוצמזה מי שקונה פולו GTI לא קונה הונדה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא מכיר את הרכב הספציפי ולא את בעליו.

אם כל מה שרשמת נכון, אז הרכב יימכר עד סוף שבוע הבא (וגם זו הערכה מאוד גסה).

לי הייתי פולו מאותו שנתון עם 75 כ"ס בעלת נתונים מצויינים. נמכרה שעתיים אחרי פרסום המודעה (בצירוף 100 מספרים שונים בסלולארי שלי).

פורסם
אגב, אם עד עכשיו עוד לא קנית - מישהו אחר בטוח לקח אותה.

אני מחזק את אייל,בטוח קנו אותה כבר.תיכנס ללוחות רכב יד 2 ותראה אנשים מוכרים פולו גי טי איי שנת 2000,עם 170 אלף קמ ויד 4-5 ב 50 אלף.אם אתה רוצה את הרכב ממש לך על זה,ככה זה בחיים,הכל עניין של כסף.למרות שנראה לי שפיספסת את המועד.בהצלחה.

פורסם
ב50 אלף - אולי חצי גולף GTI 99 שמרותכת לחצי גולף GTI שנת 2000 :D

גם הגולף GTI הולכת בלא מעט מעל המחירון....

אף אחד לא כתב 99... ואלי התכוונתי לגולף שנת 1985 ??? :)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

שמע, יש תיאוריה ויש מציאות.

בתיאוריה, יש מחירון.

במציאות, יש רכבים שנמכרים מתחת למחירון (והרבה מתחת) , ואין מחסור בהם בשוק, ויש כאלה שקשה להשיגם, כל שכן במצב ראוי, ואשר יש להם ביקוש, או אז, נדרשים מחירים מעבר למחירון.

אם אתה מוכן לשלם 10K מעל המחירון, ויש קושי רב בהשגת סוג הרכב המדובר, אז אפשר לשלם עוד 3K , להרגיש קצת פראייר, ואחרי יום יומיים, לשכוח מה 3K הנוספים, ולהנות מאוטו ייחודי (ככל שהוא ייחודי) למס' שנים.

אפשר לראות זאת אחרת: שה 3K שח' הנוספים , באם הרכב יהיה אצלך 3 שנים, מתבטאים ב תשעים אגורות (נוספות) ליום ..

במסגרת המציאות הזו, כדאי לבדוק מה אתה יכול להשיג במחיר הזה, ולשקול שנית. אם ההבדל הסופי הוא 3K , ועל אף שלדעתי זה מעבר לפרופורציות סבירות, הרי שההנאה הארוכה (אם האוטו באמת ולאורך זמן "יעשה לך את זה" , יתכן ושווה את המחיר, או ליתר דיוק, את ההפרש במחיר, או כפי שהגדרתי, את ה 90 אג' היומיות הנוספות.

אם תחליט בחיוב, כל שנותר לקוות שהרכב עדיין לא נמכר, ולא בטוח שכבר נמכר, ולא בטוח שבאמת שווה את הסכום, הכל בעיני המתבונן, והחלופות האפשריות.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אוו קיי, דבר ראשון והכי חשוב.. הרכב נקנה!. אז מזל טוב לי..

תודה לכולם על התגובות, אך בעת פתיחת השירשור הנ"ל לא ביקשתי הסבר מהו מחירון ,אם ארגיש פראיר, אם שחס וחלילה אקבל יעוץ להונדה..

בסך הכל ביקשתי לשאול ל-ד-ע-ת-כ-ם אם מחיר זה הוא סביר, משמה אם הרכב היה מוצע לכם - הייתה קונים..

אחרי צפייה בלוחות הרכב השונים ו"חקירת" השוק מעט היה ברור שפולו ג'י טי איי כזו לא אמצא..כי כנראה לא קיימת עוד אחת במצב זה או טוב יותר ומכיון שהייתי "נעול" על הרכב הנ"ל הוחלט להשיקע יותר..

שבת שלום לכולם..

פורסם
אוו קיי, דבר ראשון והכי חשוב.. הרכב נקנה!. אז מזל טוב לי..

תודה לכולם על התגובות, אך בעת פתיחת השירשור הנ"ל לא ביקשתי הסבר מהו מחירון ,אם ארגיש פראיר, אם שחס וחלילה אקבל יעוץ להונדה..

בסך הכל ביקשתי לשאול ל-ד-ע-ת-כ-ם אם מחיר זה הוא סביר, משמה אם הרכב היה מוצע לכם - הייתה קונים..

אחרי צפייה בלוחות הרכב השונים ו"חקירת" השוק מעט היה ברור שפולו ג'י טי איי כזו לא אמצא..כי כנראה לא קיימת עוד אחת במצב זה או טוב יותר ומכיון שהייתי "נעול" על הרכב הנ"ל הוחלט להשיקע יותר..

שבת שלום לכולם..

אני בדיוק בדיוק באותו מצב כמו שלך. כבר שבועיים אני מחפש פולו GTI שנת 2000. כולם רוצים 50, מלבד בודדים שמוכנים לתת מחירון . והם במצב לא מי יודע מה. פלסטיקה שבורה בפנים וקריעות בסנרוף ובבד בגג. כל מיני דברים מגעילים כאלה.

אני גם מחכה למצוא אחת כזאת איכותית.

אגב, האוטו שקנית כסוף?

• תוכן חדש...