Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת ארוך - אבל בבקשה זה ממש דחוף, הרכב שלי מושבת :sad:

אתמול התקנתי רדיו דיסק חדש, ועל הדרך העפתי את הדיבורית הישנה מהרכב.

אחרי שסיימתי להתקין, נסיתי להניע - הרכב לא מניע. הסטארטר עובד אבל הרכב לא מניע.

חבר בא והצלחתי להניע בדחיפה וחשבתי שיהיה בסדר, האלטרנטור יטעין את המצבר מחדש והכל יהיה בסדר.

כביתי ת'רכב - נסיתי להניע שוב, אבל לא הצלחתי. נסיתי להניע שוב בדחיפה - שוב לא הצלחתי, גם אחרי 5 נסיונות בירידה.

החבר בא עם כבלים ולא הצלחתי להניע גם עם כבלים...

אחרי בדיקה קצרה - גליתי שהחוט של הדיבורית שהוצאתי נשאר חשוף, אולי גרם לקצר שרוקן את המצבר או משהו כזה - לא יודע.

אז הוזזתי אותו למיקום אחר ובדקתי שהוא לא מקצר ולא נוגע בשום דבר, ונסיתי שוב.

הפעם כן הצלחתי להניע, נסעתי לבית (נסיעה של 40 דק'!) - כשהגעתי לבית כביתי את המנוע,

נסיתי להניע אחרי הנסיעה הארוכה, אבל לא הצלחתי. חשבתי שהמצבר ייטען אחרי הנסיעה - אבל המצבר היה גמור לגמרי - אין זכר לחשמל ברכב.

אפילו הנעילה המרכזית לא עובדת.

מה זה יכול להיות? המצבר הלך קפוט?

פורסם

שלום רב!

הסיפור שלך קצר מאד!

החוט של הדבורית, שנשאר חשוף, גרם לקצר ששרף במקרה הטוב, פיוז ראשי המספק מתח לאלטרנטור, ובמקרה הרע, שרף את האלטרנטור.

מה סוג הרכב ושנת היצור שלו?

להבא נתק כבל ראשי של המצבר בעת עבןדה על מערכת חשמל, והמנע מלהשאיר כבל חשמל חי חשוף, ודאג לבודדו.

כרגע סביר להניח שאין לך טעינה, ןלכן המצבר התרוקן.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מאזדה 323F שנת 92. (הרכב עם הפנסים העומדים)

כרגע אין בכלל חשמל, אפילו בסוויץ' אני לא מקבל אורות מחוגים... שום דבר.

מחר יבוא מישהו להחליף לי מצבר. אתה חושב שזה הצעד הנכון?

פורסם

אם אין שום חשמל, הצעד הנכון הינו לחבר מצבר בזהירות (אולי קיים קצר , וחמור מכך, אולי לא מוגן בנתיך) , לאחר חיבור שאני מאחל (ומאמין) שיהיה תקין, יש לבדוק שכל המערכות פעילות, לזהות מה לא פועל , ולהתייחס בתיקון ראוי.

בסוף, לבדוק טעינה, לבדוק צרכנים (שמשהו לא מרוקן את המצבר) , ולקוות לטוב.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...