Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

morel hybrid VS. hertz space k6l

STAS-S
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היו לי את שניהם במקרה, קודם הייבריד אוביישן ועכשיו K6L.

לההיבריד יש באס קצת יותר "שמן" ורך, נעים לאוזן - מורל בקיצור.

ההרץ הם חיה אחרת לגמרי, הרי זה רמקול SLIM, עם טכנולוגיית מגנט ניודיום שנמצא מקדימה של הרמקול, עומק התקנה של

המידבאס הזה הוא בערך 3.5 ס"מ, שזה כלום לעומט הייבריד - 6.1 ס"מ (שזה גם לא הרבה בכלל).

ההרצים יותר מהירים ויותר מדוייקים, "שרים" (בתצורת 2WAY) קרצת יותר טוב מההיבריד.

ההיבריד יורד נמוך טיפה מההרץ, אבל אין לו את הדיוק המופלא שקיים בהרץ.

פורסם

space מהמילה "מקום" - שזו טכנולוגיה עם המגנט מקדימה, מה מאפשר להתקין אותו בכל מקום ללא שום הגבלה של עומק התקנה.

לדעתי מבחינת המידבאס - ההי אנרג'י עולים על הספייס. אבל מבחינת איכות הקרוס אובר הוא בכלל לא.

מבחינת הטויטר, הספייס בכלל בליגה אחרת, זהו טויטר מדהים, משי אך חד מספיק (לא כמו מורל), מפורט מאוד, ניתן להחליף לו את BACK CHAMBER כאשר ניתן להוריד את נ"ק הFS ל930HZ נראה לי.

מחיר של כל הסט מתחיל מ2400 ++.

אם אין בעיה של עומק התקנה, אז הייתי ממליץ על מידבאס של היי אנרג'י, קרוס וטויטר של SPACE.

פורסם

מנואל, שמעת אותם? (קלרוס) אתה יכול להגדיר את אופי הסאונד? טויטר? מידבאס?

כמה עולה סט כזה בארץ?

אין לי שום דבר נגד הייבריד אודיו, להיפך, אני מכיר טוב מאוד את יבואנים.

אבל כל שרשור נגמר בהמלצות עליהם, די כבר, מספיק עם העדר הזה!

פותח השרשור ביקש השוואה בין שני המידים הללו, הוא לא ביקש מה אהבתם ומה לא, ולא ביקש גם המלצות

(שיש בכל שרשור על הייבריד אודיו).

פורסם

אני לא מכיר את הקלרוס עדיין

רק אמרתי ששווה לבדוק לפני שקונים משהו ספציפי, גם אם הוא מתלבט בין 2 מוצרים, ה- 3 יכול רק להוסיף לתחרות.

אני אישית לא אהבתי את ה"חוסר" במידים של ההיבריד - חסרי נוכחות

נכון שהגרף שלהם (מורל היבריד) מראה על יכולת לרדת נמוך מאוד ביחס למתחרים - אבל כנראה שצריך לעבוד ממש קשה סביב הוופר הנ"ל על מנת לקבל את הגרף הנ"ל. שזה כנראה תיבות מותאמות בדלתות (אולי אפילו תיבות פתוחות) + הגברה מאסיבית.

לגביי הוופר של הרץ - הוא חביב ובעל יכולות ביחס למשקל וגודל - לא יותר מזה.

הוא שומר על צליל מאוד ברור אבל זאת בווליום סביר ולא גבוהה מספיק לטעמי.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

זאת הנקודה המרכזית לדעתי, פשוט הווליום של הרץ לא גבוה (זה נשמע ילדותי - אני יודע), הוא לא צועק ובועט! הוא מנגן , מנגן טוב מאוד לדעתי, וגם במוסיקה אלקטרונית וגם בשקטה אבל בווליום לא גבוה.

לגבי ההיבריד אודיו, גם אני עדיין לא שמעתי, אבל מכיר אנשים שטיפה היתאכזבו, אולי בגלל הרעש שעושים כאן בפורום והציפיה היא למשהו באמת שונה, לא יודע. צריך לשמוע.

פורסם

שמע הספייס הוא מידבאס בעייתי אני בכלל לא הייתי בוחר בSLIM רק אם ממש אין ברירה

סהכ מה שGTI אמר הוא נכון ... בעניי בניהם המורל לוקח מבחינת גמישות הקרוס וגם האלמנטים

פורסם

לגבי הקלאורוס - אני ממליץ למי שלא שמע שלא יתן חוות דעת (בין אם שליליות ובין אם חיוביות) , להגיד שמעתי שמישהו אמר שזה סוף הדרך ושמעתי שמישהו אמר שזה לא משהו - לא ממש תורם מבחינה מקצועית .

לגבי ההיבריד מול הספייס ? המורל רמקולים יותר טובים לדעתי .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כל אחד וטעמו האישי , אני מאוד אוהב את הפירוט שיש לספייס , לטעמי הוא הרבה יותר טוב מהמורל, יש גם אפשרות של TC בקרוסאובר שעוזר הרבה לייצב את הבמה.

פורסם

באמת שלא כ"כ הבנתי את השאלה.

אתה שואל אילו רמקולים טובים יותר, או אלו רמקולים נשמעים טוב יותר?

אתה מבין שהעדפה שמיעתית היא סובייקטיבית. הנה, אחד אומר שהוא אוהב את הפירוט שיש לספייס, השני המורל נעים לו יותר לאוזן, והשלישי מתעב את שניהם..

אגב, לגבי טיים אליימנט בקרוס של הרץ, זה רק במילה..

וקלאורוס זה סט מעולה שנשמע מעולה, שמעתי בשני רכבים ובשני סטאפים שונים. אצל השני הוא עדיין לא נפתח..:wink:, אבל מי דיבר פה על קלאורוס בכלל? פותח הת'רד רצה השוואה של מורל מול הרץ.. נו.. זה כמו להשוות בין כסא לשולחן. אחד באמת רך יותר, ו"נעים יותר". ואני כותב במרכאות כי הוא אמור במקור באמת להיות מרוכך ונעים, אבל לא כל אחד יאהב את זה.. והשני במוצהר לא מתכוון להיות רך ונעים, אלא חד יותר, ו"לתת בראש", ויש רבים שיעדיפו דווקא את זה.

זה גם פונקציה של סוג מוסיקה מועדף לדעתי, כי אני שאני אוהב יותר את מורל, אני חושב שמוסיקה אלקטרונית נשמעת טוב יותר עם הרץ.. אבל זה אני..

עריכה:

אתה שואל לגבי המיד של הספייס. אין מיד לספייס. בספייס יש וופר [מידבאס אם תרצה], וטוויטר. אפשר לשלב בו HL70, HV100 ו EM100.

בבקשה:

עמוד 11, מתוך 40.

http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/SchedaTecnica_space.pdf

פורסם

אכן, צודק. ככה זה שמסתכלים בעמוד 11 ולא מסתכלים בעמוד 18..

אגב, סליחה שאני אומר, אך לאור היסטוריית ההודעות העקביות שלך בנוגע למותגים מסויימים דווקא, דעתך כאן נראית לי תמוהה..

• תוכן חדש...