Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעודי בוחן את הגדלת החישוקים ל - 15" , אני מודאג מהשינוי לרעה שאקבל בנוחות הנסיעה, ומשום כך:

מעוניין לדעת אם החלפת הבולמים המקוריים (שלפי דעתי לא הוחלפו מעולם) לבולמים איכותיים תהפוך את הנסיעה ברכב לנוחה יותר ? כלומר האם השילוב בין הגדלת החישוקים והחלפת הבולמים ייקנו לי חווית נהיגה אחרת (טובה יותר או פחות) ?

הנמכת הרכב מלווה ביצירת קשיחות לטובת ההיגוי (לפי מיטב הבנתי), האם הכוונה שהדבר בא על חשבון נוחות הנסיעה ?

מה רוחב החישוקים שעדיף לי לבחור (גם בהתאם לאישור שאוכל לקבל ממשרד הרישוי) ?

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

אני מעוניין לרכך את הנסיעה ככל האפשר, במיוחד לאור החלפת החישוקים.

האם ישנם בולמים שיהיו עדיפים מהמקוריים לצורך כך ?

ALFA ROMEO 147 120HP

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

רפי שלום..

יש לי גם מאזדה לאנטיס 98 ולא מזמן החלפתי את הצמיגים שלי למגנזיום 15 אינצ'.

בנוסף שיניתי גם את גודל הצמיגים ל- 195/55/15 באישור כמובן.

לאחר זמן מה אני לא יודע אם זה קשור או לא, התחילה לי בעיה ברכב

שכאשר יש 3 נוסעים ברכב ומעלה ויש איזה בור קטן בכביש,

אני שומע רעש של חיכוך וזה כנראה חיכוך של הצמיג ברכב או בקפיץ של הרכב.

ככל שמשקל האנשים ברכב יותר גבוה הרעש מחריף.

הלכתי למספר מוסכים(לא מורשים) וכולם טענו שצריך להחליף בולמים ובנוסף צריך לשים חיזוק לקפיצים.

עלות הטיפול יחסית יקרה בסביבות 1500 ש"ח אז לבינתיים אני דוחה את זה.

בכל מקרה אם תוכל לעדכן אותי מה עשית או לא עשית אני אשמח מאוד.

תודה.

פורסם

שלום,

למרות שנראה שזה מאוד קשור לשינוי שביצעת לא נשמע לי הגיוני שזה אמור היה לקרות.

צריך לבדוק אם החיכוך הוא לא של פחית שהתכופפה קצת ונוגעת בחישוק או בדיסק של הבלם או משהו כזה, קרה לי פעם.

במקרה כזה, זה שתי דקות עבודה של פנצ'ריה.

תיכנס למכון פרונט ויגידו לך אם יש בעיה בבולמים. אם זה מכון פרונט שאפשר לסמוך עליו אז תהיה בטוח ששם תקבל את המידע הנחוץ לך.

ALFA ROMEO 147 120HP

• תוכן חדש...