Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 367
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אדגר תיזהר - הוא יעשה אותך בגימור פלוקינג... :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אדגר תיזהר - הוא יעשה אותך בגימור פלוקינג... :-D

למרות שאני לא כמו של פעם, אני עדין גם יודע אך עושים גימורים שונים :wink:

חברים, הכל בצחוק.

שלא תחשוב לא נכון. אני אוהב את יוסי כי בן אדם, וגם אוהב את הגימורים ( :-D) ועבודות שלו.

ולדעתי הוא מספר אחד בארץ בהתקנות, בניות, התאמות אישיות וכו... (רשימה לא סגורה)

פורסם

החלפת את הדלתות עץ האלה בגלל שהיית צריך לשים בוכנות? הם חומות בסרטון ולא כחולות.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

אני לא מאמין שהלכת על זה בסוף.

אתה זוכר שאמרתי לך לפני שנתיים, תבנה משהו עם בוכנות חשמליות בבגז', אז אמרתי לי לאא זה סיפור, כמעט האמנתי לך!!

כל הכבוד על הרמה הגבוהה בביצוע ועל הדמיון הפרוע .

פורסם

צביקה אני מקווה שעדיין לא פירקתה את הסטאפ הנוככי שעדיין לא שמעתי :twisted::evil::twisted: !!!

:-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם
החלפת את הדלתות עץ האלה בגלל שהיית צריך לשים בוכנות? הם חומות בסרטון ולא כחולות.

החלפתי את כל הריצפה. מה שאתה רואה בסרטון זה לפני ריפוד.

אני לא מאמין שהלכת על זה בסוף.

אתה זוכר שאמרתי לך לפני שנתיים, תבנה משהו עם בוכנות חשמליות בבגז', אז אמרתי לי לאא זה סיפור, כמעט האמנתי לך!!

כל הכבוד על הרמה הגבוהה בביצוע ועל הדמיון הפרוע .

נאדר תודה. אתה יודע לפני שנתיים לא תיכננתי להחליף את המערכת...

פורסם

הכל החלפת בשביל הבוכנות????

אחרי שכבר עשית פלוקינג להכל קודם?

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

יוסי, אתה צריך למצוא לך פריצת דרך לתחום הבתים חכמים, עבודת פיבר ובוכנות בבתים חכמים לא חסר, בדרך כלל זה עבודות מוכנות שעולות עשרות אלפי שקלים כמו מעלית LCD שעולה משיש המטבח בגימור פיבר גלאס.

אנחנו עוד נדבר, שתהיה העבודה הראשונה אצלי בבית.

נשתמע

פורסם

לדעתי הצעצוע הבא זה לבנות CNC DIY

זה הפרוייקט הבא שאני הולך להתחיל להתעסק בו... יש לי כבר הרבה חומר רקע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי זה באמת יהיה הפרוייקט הבא שלי... אבל בינתיים ניסיתי משהו עם צעצוע צנוע יותר (מחרטה קטנה:-D), בניית גרילים חדשים. סיימתי את הגרילים של הדלתות והטוויטרים נשאר הגרילים של המידים. לפניכם התמונות:

CIMG2272 (Large).JPG

CIMG2273 (Large).JPG

CIMG2279 (Large).JPG

CIMG2280 (Large).JPG

CIMG2281 (Large).JPG

CIMG2282 (Large).JPG

CIMG2290 (Large).JPG

CIMG2293 (Large).JPG

פורסם

יאללה יוסי כל הכבוד!

אך הגריל נתפס על הדיפון?

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...