Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מערכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

לפני חודש קניתי מערכת לרכב (מיצובישי לנסר 2008) המתקין אמר לי שעדיף לשים את המגברים מתחת לכיסאות(מה שהיום אני מבין שזה טעות ענקית) והיום מכרתי את המגברים וקניתי חדשים:

GTO1004וJBL

וB2.350.1וLightning Audio

וקבלSPL

המגבר JBL לא נכנס מתחת לכיסא

מה שרציתי לשאול זה שהאם אפשר למשוך את הכבלים שנמצאים כיום מתחת לכיסאות לבגא'ז או שאני צריך לקנות סט כבלים חדש איך זה הולך וכמה יקחו להתקנה כזאת..

חשוב לציין שאני לא מבין גדול

תודה ולילה טוב:wink:

פורסם

אם הכבלים מספיק ארוכים (בין 3 ל5 מטר לכול רכב סטנדרטי) אין צורך בערכת חיווט חדשה

לדעתי לא יותר מ200 - 300 ש"ח גג להרצת החיווט + התקנת המגבר בצורה יפה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אין מצב שחתכו את הכבלים? או שפשוט היה בקופסא עוד ולא שמו אותם כי לא היה צורך?כי אם כן הוא לא הביא לי אותם או משהו כזה

את האמת יצאתי בהרגשה משם שפשוט היה עדיף לו לשים את המגברים מתחת לכיסאות כי זה יחסוך לו זמן ועבודה יותר קלה והכיוון היה ממש גרוע

הכבלים זה 4גייג

פורסם

את הRCA לא חותכים,במקרה הגרוע הם פשוט קצרים במקור מלהגיע לבגאז' אבל לרוב זה לא המצב

את ה+ לפעמים מלפפים ולפעמים חותכים,אבל ברגע שיש תשתית מוכנה (מעבר בקיר האש וסלילת קו) אפשר פשוט להריץ כבל חדש בתוספת מחיר לפי מטר רץ

ה- זה כבל קצר שמחובר לפח הרכב כך שהוא לא מהווה שיקול כספי

בקשר לכיוון (המאוד חשוב) תריץ חיפוש,כשתדע כבר תוכן לכוון לבד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

עוד כמה שאלות..

מאיפה אני קונה את הפלטת עץ ורשת שמתאימה לגודל של הפלטה שאני שם בבגאז למגברים?

איזה סוג עץ ומה העובי שלו?

ואיך שמים אותו שם?

פורסם

את הפלטה אתה יכול ליקנות כמעט מכל נגרייה תלך לשם עם המידה שאתה צריך ותבקש עץ MDF בעובי 16.5 ניראה לי זה העובי זה אמור ליהיות מספיק ולגבי הרשת זה לא רשת זה לבד תחפש בחנויות שמוכרים שטיחים

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...