Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בנסיעה שגרתית אחרי חצי שעה של נסיעה האוטו החל להשמיע רעשים כאילו יש איזה פנצ'ר או משהו כזה. אני לוחץ על הברקס ואני רואה שהאוטו לא עוצר. לחצתי על דוושת הבלם עד הסוף על מנת שהאוטו יעצור והוא עצר באיטיות. ירדתי מהאוטו לבדוק מה קורה בדקתי את הגלגלים ואני לא רואה שום דבר שאינו תקין. ישר הזמנתי גרר ואת חבר שלי למקום שיבוא לאסוף אותי. חבר שלי נסע עם האוטו ואמר לי לבטל את הגרר ושאפשר לסוע איתו. בקיצור לקחנו את האוטו למוסך. המוסכניק עשה בדיקה לאוטו וגם נסע עם האוטו ואמר כי הוא לא מבחין בשום דבר. הסברתי לו כי לפני שזה קרה האוטו תמיד היה משמיע רעשים ממש חזקים כל פעם שאני מרים את הרגל מדוושת הבלם ובמיוחד בירידות כאשר אני לוחץ על הבלם. הסברתי לו כי גם תמיד הברקסים של הכריזמה לא היו כאלה חזקים אך היתי לוחץ על דוושת הבלם עד החצי בא נגיד והאוטו היה עוצר. כעת צריך ללחוץ על הבלם עד הסוף וגם אז האוטו עוצר וגולש איזה מטר או שנים. זאת אומרת אין מצב לעצור עצירה מוחלטת אלא זה עוצר בגלישה. המוסכניק אמר לי שהוא מוכן לעלות את האוטו על ליפט ולבדוק הכל אבל לפי דעתו הוא אמר שאין כלום הסתכל על הכל ובדק ואמר שהכל בסדר ואמר לי לחזור לטיפול 10000 הבא שזה עוד 6000 קילומטר ואז נחליף בלמים אם בכלל צריך להחליף. עכשיו השאלה שלי היא האם להמשיך לסוע באוטו או ללכת למוסכניק אחר שיביא גם הוא חוות דעת ויש מצב שאולי יגיד סתם שיש בעיה וסתם יקח כסף.

תודה.

פורסם

בדרך כלל הרעש מהבלמים מסמן שצריך להחליף ברקסים,

יש חלק בברקסשדומה לפחית ברזל קטנה ומתי שהברקסים מתיישנים הפחית מרעישה

פורסם

יצא לי לנהוג בעבר על כריזמה 2004 . אחלה ברקסים. חזקים ומספקים.

אם אתה מרגיש שיש בעיה בבלמים, גש למכונאי נוסף , רצוי שמכיר את הדגם, ויודע לבדוק את הברקסים לא רק בנסיעה של 20 קמש ולחיצה חזקה על הדוושה לנעילת הבלמים (והפעלת הABS אם יש אצלך כזה).

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שמע שלקחתי את האוטו בחזרה גם אני עשיתי בדיקה אומנם צריך ללחוץ על הברקס קצת יותר חזק אמר עכשיו כאשר האוטו עוצר או אני מרים את הרגל מהברקס ולוחץ שוב אין את הרעש הזה בכלל. וגם נסעתי נסיעה של איזה 50 או 60 קמש ולחצתי על הברקס וזה עוצר די בסדר לא כמו שז היה עוצר אבל עדין עוצר בלי רעש והרעש ההוא זה היה דבר שממש הציק. יכול להיות שאני מרגיש שהבלמים לא עובדים טוב בגלל שעד עכשיו היתי רגיל לעצירה גסה(עצירה עם רעש) וכעת העצירה היא עדינה. בקיצור מה שענין אותי לדעת זה איך זה שפתאום הרעש המעצבן הזה נעלם?

פורסם
יצא לי לנהוג בעבר על כריזמה 2004 . אחלה ברקסים. חזקים ומספקים.

אם אתה מרגיש שיש בעיה בבלמים, גש למכונאי נוסף , רצוי שמכיר את הדגם, ויודע לבדוק את הברקסים לא רק בנסיעה של 20 קמש ולחיצה חזקה על הדוושה לנעילת הבלמים (והפעלת הABS אם יש אצלך כזה).

דני

לא מכיר את ה2004, אבל לאישתי יש 98 - חרא של ברקסים.

STI 2004

פורסם

עם ברקסים לא משחקים זה יכול לתפוס אותך שוב במצב אחר (לפני רמזור או לפני מעבר חציה עם אנשים בכביש...)

ואז לא תצליח לעצור או שתעצור מאוחר מדי.

לא נשמע לי הגיוני שהמכונאי לא פירק גלגללים ובדק נזילות , עובי דסקות ורפידותו וכו'.

עצתי - טפל בזה בהקדם האפשרי שלא תצטער אח"כ.

• תוכן חדש...