Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב לכולם,

אנוכי חדש כאן בפורום ובפי כמה שאלות.

ברשותי סוזוקי בלנו שנת 97 אוטומטית.

יש ברשותי כרגע מערכת ישנה יחסית של Kenwood, קוראת צרובים ואמפי3, אינני זוכר את הדגם.

המערכת עושה לי בעיות כשאני מגביר לוליום גבוהה ומתכבה, מאין קצר כזה, עושה Loading ונטענת שוב לאותה הדקה באותו השיר.

לאחרונה זה התחיל גם כאשר אני לוחץ על "ברקס" או מעביר הילוך מדרייב לרוורס וכדומה או שלפעמים סתם ככה.

אינני יודע אם זה קצר במערכת או באוטו בכללי, מחר אני אשתדל לבקר אצל חשמלאי הרכב בכדי לברר.

האם למישהו זה קרה פעם?

עוד שאלה, אם אני החליף את המערכת זה יעזור? המערכת תפסיק לקפוץ?

וסתם חשבתי להתחדש, אינני מעוניין בפנאלים שעולים כמו לא יודע מה אז חשבתי על פנאל של פיוניר,

אני מתלבט בין הדגם הזה: DEH-2050MP של פיונר לדגם DEH-P3001IB,

הסכום הוא עד 800 שקלים, אם יש לכם הצעה טובה יותר, אני פתוח להצעות.

אני מעוניין גם להחליף רמקולים ואינני יודע אם כדי להחליף את הרמקולים האחורים או את הרמקולים הקידמים, מה עדיף?

תודה מראש.

פורסם
שלום וערב טוב לכולם,

יש ברשותי כרגע מערכת ישנה יחסית של Kenwood, קוראת צרובים ואמפי3, אינני זוכר את הדגם.

המערכת עושה לי בעיות כשאני מגביר לוליום גבוהה ומתכבה, מאין קצר כזה, עושה Loading ונטענת שוב לאותה הדקה באותו השיר.

לאחרונה זה התחיל גם כאשר אני לוחץ על "ברקס" או מעביר הילוך מדרייב לרוורס וכדומה או שלפעמים סתם ככה.

אינני יודע אם זה קצר במערכת או באוטו בכללי, מחר אני אשתדל לבקר אצל חשמלאי הרכב בכדי לברר.

האם למישהו זה קרה פעם?

וסתם חשבתי להתחדש, אינני מעוניין בפנאלים שעולים כמו לא יודע מה אז חשבתי על פנאל של פיוניר,

אני מעוניין גם להחליף רמקולים ואינני יודע אם כדי להחליף את הרמקולים האחורים או את הרמקולים הקידמים, מה עדיף?

תודה מראש.

אף אחד לא יכול לעזור לי?

פורסם
יש הרבה אופציות , גם ביד 2 .

לגבי חדשים חיפוש קצר בזאפ

לגבי רמקולים , ברור שקידמיים .

תן תקציב אנשים יעזרו.

רשמתי את התקציב,

התקציב של הרמקולים עד 600 שקלים, התקציב של המערכת עד 800 שקל,

כרגע אין מגבר, בהמשך יהיה.

פורסם

ערב טוב לכולכם גם אני חדש בקשר לבעייה שלך אני

חושב שיש באוטו נפילת מתח אז קודם צריך לטפל

בבעיה אחר כך לחשוב על החלפה

פורסם
שלום וערב טוב לכולם,

האם למישהו זה קרה פעם?

תודה מראש.

רשמתי את התקציב,

התקציב של הרמקולים עד 600 שקלים, התקציב של המערכת עד 800 שקל,

כרגע אין מגבר, בהמשך יהיה.

לא רואה בהודעה שכתבת תקציב לרמקולים , מנסים לעזור לך .

אני מכיר רדיו דיסק באיזה שהוא רכב שככל שמגבירים \ מוסיפים באס הרדיו נכבה ונדלק עד שלא מחזירים למצב הקודם.

הרדיו דיסק לא מסוגל לעוצמות כאלה .

לגבי הרמקולים , שוב , עשה חיפוש . נכנס לך בתקציב מורל פולס \ JBL .

פורסם

יכול להיות שלא שמתי לב שלא פירסמתי, מצטער.

אז בכל מקרה צריך להחליף מערכת, יש לך המלצה מסויימת? אחת משתי המערכות שהצעתי?

רמקולים מורל פלוס הבנתי שיותר חזקים ועדיפים, קומפוננט או אחוריים?

תודה שוב.

פורסם

לגבי HU ,הייתי הולך על הדגם הזה במחיר שהצעת:

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=506280

יש אותו לחבר,באמת אחלה מכשיר.

ולגבי רמקולים,תשמע את המורל פולס,הרץ אנרג'י,וJBL 6507 ותבחר מביניהם.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תוכן חדש...