Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחרונה הוספתי למערכת שלי סאב של JBL

יש לציין שמותקן כרגע הד יוניט של פיוניר, עוד מגבר(4 ערוצים) מחברה לא מוכרת ו6X9 של פיוניר גם כן.

עד לפני הסאב המערכת עבדה יופי, בלי רעשים וכדומה.

התקנתי את הסאב (נעשה קרוס אובר משתי הערוצים שנותרו במגבר והותקנו מתאמים)

הסאב עבד יפה מאוד סביבות השעה(לא רצוף) ולאחר מכן התחלתי לשמוע כאילו הרמקולים האחוריים מזייפים.

דבר כזה לא ייתכן כי המערכת מכוונת בדיוק כמו שצריך. חשבתי שזה אולי השיר באיכות לא טובה, אבל עדיין יש רעשים סטטים.

אתמול בלילה נעלמו הרעשים וחזרו לאחר חצי שעה(הפעלה שנייה).

אני ממש לא יודע ממה נובעים הרעשיים הסטטיים הללו אם תוכלו לייעץ לי אשמח מאוד:)

פורסם

למה הכוונה ב "נעשה קרוס אובר משתי הערוצים שנותרו במגבר והותקנו מתאמים"?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

1.הרעשים אינם מושפעים מהגז.

2.לא בדקתי את האופציה של לנתק את הסאב ולבדוק אבל לפני הסאב לא היו קיימים בכלל הרעשים.

3.אני מתכוון לכך שהתקינו מתאם שמחבר בין שתי הערוצים במגבר לערוץ אחד לסאב.

פורסם
1.הרעשים אינם מושפעים מהגז.תבדוק את המינוס.

2.לא בדקתי את האופציה של לנתק את הסאב ולבדוק אבל לפני הסאב לא היו קיימים בכלל הרעשים.תנסה לנתק את הסאב ולראות אם הבעיה נעלמת. אם לא נמשיך לחפש.

3.אני מתכוון לכך שהתקינו מתאם שמחבר בין שתי הערוצים במגבר לערוץ אחד לסאב. אני מקווה שלא לקחו לך על זה כסף, כי סתם עשו גישור של 2 ערוצים ללא שום מתאמים.

התשובות באדום.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

תודה על העצות! אבדוק זאת בהקדם.

תראו מה קרה אתמול בלילה.

אני נוסע עם חבר באוטו, בדרך לאסוף חבר.

המערכת עובדת כרגיל, אני נכנס לשכונה של אותו חבר אני מנמיך את הווליום כמובן.

החבר עולה לאוטו ומתיישב מאחור, איך שהוא התיישב התחילו להופיע רעשים סטטים!

אמרתי לו תקדם קדימה, הוא מתקדם והרעש נעלם! הוא חוזר, הרעש חוזר.

מישהו נתקל בתופעה המוזרה הזאת? האם המגבר כל כך רגיש לחשמל סטטי?

פורסם

שמע הכי טוב ללכת לאחר שמבין

ושהוא יעלה על הבעיה שלך

אם אתה לא מבין אל תעשה כלום

פשוט לך לחנות מערכות ותיראה מה היתה הבעיה

מקווה שעזרתי

יניב..

למכירה מגבר כחדש + סאב

לפרטים בה"פ

פורסם

תבדוק חיבור של האדמה (מינוס) של המגבר. כנראה החיבור של האדמה מהמגבר נמצאת מתחת למושב האחורי והיא לא מחוזקת כמו שצריך ובגלל זה כאשר מישהו מתיישב מאחורה יש תזוזה של האדמה ואז יש תופעות לוואי.

• תוכן חדש...