Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האילייט הוא מידבאס לחלוטין לא פראייר - בשפה מובנת לכולם.

אבל הוא לא מתקרב ביכולות תדרי הבאס שלו לסקאן-ספיק.

לעומת זאת היכולת של האילייט 6 לתפקד כמידבאס שמפיק גם תדרי מיד היא מתקדמת בשנות אור מזה של הסקאן-ספיק 7 אינטש שלחלוטין אמור לעבוד כוופר ולא כמידבאס.

לגבי הטוויטרים - אני חושב שלרינג רדיאטור אין תחרות כלשהיא מצד מוראל, בקטע הזה אולי מדובר בטוויטרים הכי טובים (מבחינתי) ששמעתי עד היום. אבל! וזה אבל גדול מאוד, הטוויטרים שנמצאים אצלי בחתימה, הם אולי היחידים שאני מכיר שמסוגלים לתת פייט הגון לרינג רדיאטור והייתי מציע לך בחום לבדוק גם אותם כי הם עולים הרבה פחות מהרינג רדיאטורים ונותנים תמורה ותוצאה מאוד מאוד קרובות לרינגים... שווה בדיקה.

לגבי בניות - המידבאס של האילייט בתוך תיבות קטנות סגורות נותן תוצאה נהדרת גם בתחום הבאס.

לגבי הסקאן ספיק - אני מודה, הוא נותן כמות באס שלא מביישת סאב וופר טוב בקוטר 8 אינטש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...