Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר גילה שרכב הליסינג שלו לחלוטין לא משתלם לאור הקילומטראז' הנמוך מאוד שהוא עושה, ומעוניין לקנות לעצמו רכב פרטי.

לעבודה הוא הולך ברגל, הרכב ישמש לנסיעות פנאי בערב, ופעם בשבוע שבועיים לנסיעה מהמרכז לצפון לסופ"ש (150 ק"מ לכל כיוון).

הבחור ספרטני למדי, אז פינוקים למיניהם אינם רלוונטיים פה, חשוב מאוד שהרכב יהיה אמין יחסית בהנתן תחזוקה טובה בזמן, ושצריכת הדלק תהיה סבירה (ופה נופלת הגטס האוטומטית מהשנתונים הראשונים).

הוא יקנה מה שאגיד לו, כך שאין כאן בעיה עם סטיגמות על בסיס ארץ מוצא.

שוב, אוטומטי, סביבות ה30K, לא אקזוטיקה שצריך לחפש במשך חודשים אלא רכב קל לאיתור וקניה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לפי דעתי דיהטסו שרייד קלסיק אופצייה לא רעה. רכב חסכוני למדי (בזמנו פרסמתי נתוני פרוספקט על צריכת דלק), בתקציב כזה מדובר על שרייד סדאן 1.5 אוטומט, שנת 2000.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פונטו ספייס ELX מהשנים הראשונות (2001 והלאה), דייהטסו סיריון 1300 סמ"ק וגם מאזדה דמיו יכולה להכנס לתקציב לדעתי.

אם ממש אין לו יומרות מוטוריות, אז יורו-סוויפט יכולה לשמש אחלה קרש גיהוץ מתנייד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

סליחה שאני נזון פה מדעות קדומות, אבל התיבה האוטומטית של הפיאט לא מועדת לפורענות?

סיריון למיטב זכרוני די מבוקשת וקשה להשיג, אבל יכול להיות שאני בהזיות (משהו שבתור נרקומן הפורום תוכל להזדהות איתו). אבדוק את נושא הדמיו.

ממש ממש אין לו יומרות מוטוריות, הוא אחד הנהגים הכי משעממים ואיטיים שאני מכיר.

מצד שני, היות ויכול להיות שאני אצטרך לשהות ברכב הזה מדי פעם, אני שוקל ללחוץ אותו קצת כלפי מעלה במחיר וללכת על איביזה משנת 2002, שנראית ומרגישה קצת יותר טוב משאר האופציות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם תלחץ עוד קצת למעלה הוא יוכל להתחיל לחפש פאביה. ואם הכל ילך לו ממש מהר, הוא עוד יספיק להגיע למפגש הפאביות הקרוב.

אין בעיות מיוחדות עם הגיר הרציף של הפונטו. כן צריך להתרגל לאופן הפעולה הרציף שלו, אבל זה לא ביג דיל.

סיריון אכן מבוקשת יחסית בשוק אבל אין בעיה למצוא כאלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבעיה עם דייהטסו סיריון היא שבתקציב המדובר רוב הסיכויים שהוא יוכללקנות רק את המנוע 1000 ושם יש צרות צרורות ורבים מרכבים אלו שהגיעו ל-150K עברו החלפת /תיקון /שיפוץ מנוע ויש גם לא מעט כאלו ששירתו בציי הליסינג כך שאקזמפלר שמור כזה יהיה מאוד קשה למצוא,גם פונטו אוטומטי קצת קשה למצוא.

דייהטסו שרייד היא אופציה טובה אך יש לשים לב לרגישות המנוע למי ברז ואם חלילה יש מי ברז ברדיאטור במקום נוזל ירור יש סכנה מוחשית להחלפת מנוע עתידית מהירה בשל ריקבון בבלוק המנוע העשוי מאלומיניום.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...