Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנה אחד שלא קרא את השרשור, אלא את הכותרת :?

דווקא נראה שהוא כן קרא את השירשור.. יש פה המון תגובות ממש ממש אטומות... ומעוררות תחושה של גועל...

לצד תגובות יותר רצניות עם הצעות לשיפור המצב הקיים.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי, אין צורך בתיקון מה שלא נחוץ.

בגלל אנוכיותו של אדם אחד(הגם שהוא מוגבל), אין כל צורך בשינוי הסדרים.

אין אני חבר מועדון, בעבר הייתי ואף עזבתי בטריקת דלת.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אין אני חבר מועדון, בעבר הייתי ואף עזבתי בטריקת דלת.

הגיע הזמן לחזור בפתיחת דלת לרווחה.

אין שום עניין ונושא שלא נתנים לגישור.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
הגיע הזמן לחזור בפתיחת דלת לרווחה.

אין שום עניין ונושא שלא נתנים לגישור.

למעשה כבר אין גם דלת. יש פתח.

והוא רחב מספיק לכניסה של כל אחד שרוצה בכך ... :?

ביי וחגים שמחים

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
הדגשתי בהודעתי שאני איני דובר המועדון ולא אמור לייצג אותו.

רחבת האיצטדיון הינה שטח ציבורי שנסגר לכמה שעות לטובת תצוגת כלי רכב של מועדון ה 5.

אדם מוגבל יכול להחנות היכן שהוא רוצה (בתנאי שאינו מפריע לתנועה, כמובן) והחנייה לאורך הכביש הינה מרחק של מטרים ספורים מהתצוגה.

וכן, הכניסה עם מכונית לשטח התצוגה הינה פריבילגייה השמורה לחברים במועדון ה 5 שמשלמים דמי חבר.

וותפלא, מגיעים לא מעט אנשים מוגבלים שמחנים בחניית הנכים ומשם ממשיכים בכסאות גלגלים לשטח התצוגה.

אני לא מתפלא שמגיעים אנשים מוגבלים - כמוני וכמו רבים, מכוניות עתיקות, קלאסיות, ישנות מושכות תשומת לב וסקרנות

הם עושים זאת על אף הקשיים והמגבלות - העובדה שהם יכולים להגיע על אף המוגבלות שלהם - אין זאת אומרת שאנחנות, הלא מוגבלים, רשאים להנציח את הקשיים או למנוע מלהקל עליהם - מה בסך הכל נדרש מאיתנו אם לא קצת פתיחות וקצת תשומת לב במקום להתפלסף על חוקים ותקנות?!

כנראה משימה בלתי אפשרית

פורסם

טוב, מסתברר שאתה קצת קשה הבנה, אבל אין לי בעייה להמשיך להסביר לך עד שמחת תורה שאין לנכים שום בעיית חנייה במתחם נוקייה.

הכניסה למתחם התצוגה הינה לחברי מועדון ה 5 בלבד, וזו פריבילגייה ששמורה לכאלו שמוציאים 240 ש"ח לשנה, וזכותו של המועדון למנוע כניסה מאלו שלא משלמים דמי חבר, וזה לגיטימי בהחלט.

אין שום בעיית חנייה עבור נכה במתחם נוקייה, ואדם מוגבל יכול להחנות את רכבו בדיוק 10 מטר ממקום התצוגה.

אלא אם כוונתך וכוונת פותח השרשור היתה להראות שהמועדון צריך לגלות חמלה כלפי מוגבלים, אבל זהו סיפור אחר לגמרי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
טוב, מסתברר שאתה קצת קשה הבנה, אבל אין לי בעייה להמשיך להסביר לך עד שמחת תורה שאין לנכים שום בעיית חנייה במתחם נוקייה.

הכניסה למתחם התצוגה הינה לחברי מועדון ה 5 בלבד, וזו פריבילגייה ששמורה לכאלו שמוציאים 240 ש"ח לשנה, וזכותו של המועדון למנוע כניסה מאלו שלא משלמים דמי חבר, וזה לגיטימי בהחלט.

אין שום בעיית חנייה עבור נכה במתחם נוקייה, ואדם מוגבל יכול להחנות את רכבו בדיוק 10 מטר ממקום התצוגה.

אלא אם כוונתך וכוונת פותח השרשור היתה להראות שהמועדון צריך לגלות חמלה כלפי מוגבלים, אבל זהו סיפור אחר לגמרי.

מי אתה שתקבע אם לנכה קשה או לא קשה להכנס למתחם - מי שמך?!

אני לא יודע מה מטרתו של פותח השרשור - אבל עצם העלעת הנושא של "צריך לגלות חמלה כלפי מוגבלים" לדיון היא עלבון

אתה מוזמן להמשיך ולהסביר עד שמחת תורה ועד בכלל - אבל עד שלא תבין אתה את המהות ולא תנפנף ב240 השקלים שחברי המועדון משלמים לא תדע בכלל מה להסביר,

פורסם

ג'וניור,

חברי המועדון קיבלו רשות להשתמש בשטח מוגדר לצורכי התכנסות ותערוכה שנועדה קודם כל לחברי המועדון. מרגע שהם קיבלו את הרשות לגדר את האזור על ידי בעלי המקום, הרי שזכותם לסנן את הנכנסים לפי אמות המידה שקבעו המארגנים. אם כרטיס הכניסה הוא חברות במועדון, אזי לצורך הענין זה שמישהו נכה או ראש ממשלה או נשיא, לא נותן לו את הזכות להיכנס למתחם.

ולצורך הענין ממש לא משנה אם לנוחות הנכה יש חניה במרחק 10 מטר או אין חניה כלל.

זה שאדם נכה, לא הופך אותו אוטומטית לחבר מועדון הזכאי להיכנס למתחם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ומי שמך לקבוע מה דרכת נכותו של אותו בחור?!

למפגשי שישי מגיע בחור נכה עם טרנספורטר כהה (מדהימה,אגב) שמחנה אותה בחניית הנכים ומגיע לתצוגה עם כסא הגלגלים שלו.

באותה נשימה הייתי ממליץ לך לעבור לעבוד בביטוח לאומי במחלקה לקביעת אחוזי ניידות.:evil:

וכן, ה 240 ש"ח שאני משלם מקנים לי פריבילגייה מסויימת שאין למי שלא משלם אותה.

אחרת נגיע לאותו מצב שקרה במפגש שישי באוניברסיטת ת"א.

פורסם
ומי שמך לקבוע מה דרכת נכותו של אותו בחור?!

למפגשי שישי מגיע בחור נכה עם טרנספורטר כהה (מדהימה,אגב) שמחנה אותה בחניית הנכים ומגיע לתצוגה עם כסא הגלגלים שלו.

באותה נשימה הייתי ממליץ לך לעבור לעבוד בביטוח לאומי במחלקה לקביעת אחוזי ניידות.:evil:

וכן, ה 240 ש"ח שאני משלם מקנים לי פריבילגייה מסויימת שאין למי שלא משלם אותה.

אחרת נגיע לאותו מצב שקרה במפגש שישי באוניברסיטת ת"א.

מעניין שמי שמעלה את עניין הקושי בהבנה ומוסיף מטוב לבו שהוא מוכן להסביר שוב ושוב עד להבנה מוחלטת

בעצמו לא מבין את מה שנכתב כאן - מה שייכים אחוזי נכות? מה קשור העניין אם יש נכה שכן מגיע מהחניה המוסדרת ?

בפעם הבאה שיבוא אדם מוגבל תאמר לו אתה, שנכה אחר דווקא כן הגיע בכוחות עצמו, ולא היה צורך בפתיחת החניה, ושלא יתפנק

ובאותה נשימה תספר לו גם על הפעילות של המועדון למען הקהילה - במיוחד למען קהילת המוגבלים

אל תתרך להמשיך להסביר לי - ממך לא אבין

פורסם

זאת אומרת שלפי דבריך, כל אדם מוגבל זכאי להכנס באופן אוטומטי למתחם התצוגה?

ואם לא, אז זו התעמרות ופגיעה בקהילה ?

פורסם

או בדוגמה "אוניברסאלית" יותר - האם כל אדם מוגבל זכאי להכנס חינם לתיאטרון ולקולנוע, רק "בזכות" מגבלותיו?

עודד

פורסם

או בדוגמה "אוניברסאלית" יותר - האם כל אדם מוגבל זכאי להכנס חינם לתיאטרון ולקולנוע, רק "בזכות" מגבלותיו?

כשאין טיעונים רציניים פונים לדמגוגיה

• תוכן חדש...