Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם באוטובוס המושבים הקדמיים מיועדים לקשישים ,אז אם יושבים שם קשישים ויעלה אחד נוסף

לא תפנו לא את המושב כי שילמתם 240 ש"ח לכרטיס.

במקרה אני מכיר אישית את הנכה , לידעתכם הכללית הוא על כסא גלגלים ואחיו צמוד אליו 24 שעות

אני לא מנסה לחנך אף אחד אבל מה שקורה פה זה פשוט גועל נפש.

הוא הגיע במיוחד מהצפון והסתובב חצי שעה כדי למצוא חניה, הוא לא הגיע ישר לשער של החניה

וניסה לנצל את "היותו נכה עם כסא גלגלים".

במקום לתקוף את קובי שפתח את השירשור בגישה של אכפתיות ,תסתכלו בבוקר על המראה ותשאלו

את עצמכם אם ככה הייתם מחנכים את ילדכם.

בכל אופן הבחירה שלי היא לא להגיע יותר למפגש

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קראתי את כל השרשור והבנתי ממנו שלדעתו של קובי, כל מי שלא מסכים איתו הוא מגעיל, אטום, חסר לב ודמגוג.

קובי, אין לך מונופול על חמלה ורגישות.

ובנוגע לסכסוך שלך עם מועדון החמש: אם אתה לא חבר המועדון, אני לא מבין איך אתה מרשה לעצמך להעביר עליו ביקורת.

תפתח מפגש אלטרנטיווי שבו יהיו חברים רק פיות ומלאכים ותעשו מעשים טובים כל היום.

פורסם

שלום לכולם אני הבחור שמדובר בו אני אף פעם לא השתמשתי ולא משתמש ולא אשתמש בנכות שלי כדי לקבל הנחות בחיים אני הגעתי למפגש אחרי נסיעה ארוכה ובחברתי עוד כמה חברים עם רכבי ספורט עובדה שכולם החנו את הרכבים שלהם במקומות רחוקים ורק אני ביקשתי להכנס למתחם המפגש של מועדון החמש אחרי שלא מצאתי חניה קרובה ואחאי

פורסם

סמי ברוך הבא לפורום.

כפי שהבנת מהתגובות, אתה מוזמן תמיד למפגש.

מוזמנים כל חובבי רכב, וחס וחלילה אין אפליה לרעת נכים.

למתחם התצוגה מוכנסים רכבי חברי המועדון שהם רכבי אספנות (רכבים שיוצרו לפני מעל 30 שנה) / רכבים קלאסיים (רכב משנתון מתקדם יותר שדגם זהה לו יוצר מלפני 30 שנה ומעלה).

בסמוך למתחם התצוגה חניון, ובו חניות נכים, המשרתות את המגיעים להיכל נוקיה. לא ברור לי מה מנע ממך לחנות שם (זה לא צוין בשום הודעה בשרשור).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שלום לכולם אני הבחור שמדובר בו אני אף פעם לא השתמשתי ולא משתמש ולא אשתמש בנכות שלי כדי לקבל הנחות בחיים אני הגעתי למפגש אחרי נסיעה ארוכה ובחברתי עוד כמה חברים עם רכבי ספורט עובדה שכולם החנו את הרכבים שלהם במקומות רחוקים ורק אני ביקשתי להכנס למתחם המפגש של מועדון החמש אחרי שלא מצאתי חניה קרובה ואחרי שראיתי כמה רכבי אספנות בני שנה ואפילו פחות וביקשתי מהמאבטח להכנס ולהחנות בצד ככה שלא מפריע לאף אחד והוא סירב כל דאגתו היתה שלא לחסום את הכניסה

1. אני הגעתי מהצפון כדי להכיר אנשים שמבינים עניין ברכבים ולראות רכבים יפים

2. אני כן לצערי נכה 100 %

3. דיבר איתי לפני כמה ימים בחור בשם אבי שהציג את עצמו מהמועדון ואמר חד וחלק שישנם רכבים במועדון חוץ מרכבי אספנות והוא טען שהמאבטח שייך לבית קפה שליד !!!!!!!!???????

4. אני מאוכזב קשות ואפילו יותר מהתגובות של כמה אנשים בפורום

5. בסוף החניתי רחוק ולא העפתי מבט אפילו לעבר המפגש כי נפגעתי

לסיכום אני למדתי מהוריי שצריך לכבד את האחרים ולכל אחד יש כבוד עצמי ורגשות ולהיות בן אדם

הנכם מוזמנים למפגש הגדול של מועדון BMW ישראל שיתקיים בצפון ב 18/10/08 ב 11:00 בבוקר כולכם מוזמנים

לבירורים 052-2822857 סמי ( אין דמי חברות) ורק שתהיו בריאים

פורסם

יש כאלה שיסכמו, יש כאלה שלא,

יש כאלה עם לב רחב ויש כאלה עם לב רחב פחות:roll:

יש לי אמנם קשיים רבים מאוד, אבל לפחות בהבנת הנקרא אין לי. מובאת למעלה דוגמה אחת שמחזקת את דברי.

יש לי קושי בהוספת ציטוטים נוספים באותה התגובה ולכן הסתפקתי בזאת שלעיל.

אתה יכול להסביר לי למה אתה מעביר ביקורת פומבית על התנהלות מועדון שאינך חבר בו?

פורסם

כן,מאד פשוט, פגעו בחבר שלי וניסו להתחמק עם תרוצים והנפצות ופתאם יור מועדון החמש מודה שיש גם רכבים שאינם בסטאטום אספנות בפני סמי ומאשים את סדרן הבית קפה :S

מועדון החמש מחזיק ומציג את עצמו כ"אוטריתה" בנושא האספנות בארץ, יש לי רכב אספנות... מספיק סיבות מבחינתי

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אבי פשוט ביותר:

מועדון החמש אינו מכיר את המקרה האמור ולא ידוע לו במה מדובר.

אם זאת נעשים מאמצים רבים על מנת לשמר את רוח המפגש למפגש אספנות, תוך התחשבות בצרכים המיוחדים של חבריו.

במידה ואכן נעשה עוול לאחד מחברי המועדון אין לנו רק להיצר על כך.

בשבועות הקרובים תהייה הקפדה נוספת בנושא סינון הרכבים המגיעים למתחם, ואנו מבקשים מהחברים להקפיד על הכללים

והנחיות המארגנים על מנת שכולם יוכלו להינות מיחודיות המפגש.

בעלי צרכים מיוחדים מתבקשים לפנות לאחד מהמארגנים על מנת לתאם כניסת רכבו למתחם.

מועדון החמש מאחל גמר חתימה טובה לכל חבריו!

שוב הזכויות אינן שמורות וניתן להשתמש בכתוב לכל צורך-רן

כאיש חוק ברור לי כי ה"חוק היבש" מכסה בצורה טובה את כל המקרים, אבל המחוקק בחר להתיחס גם ל"רוח החוק", לחרגים למקרים מיוחדים, ונסבות מקילות, ולכן חשוב שמועדון החמש כגוף לא יסתתר מאחורי חוקים והנחיות מטופשות, ובמידה וניגרם נזק או נזק לכאורה, ידע להגיד דברו, ולתקן את הדרוש תיקון, הסתתרות מאחורי החוק במקרים אלה רק מעידה כנגד המסתתר

לפעמים ניתן להגמיש קצת את ההנחיות בכדי לקרב לבבות, וגם ובמידה וקרה מה שקרה תגובה כגון המוצעת לעיל, היתה מנמיכה את גובה הלהבות ולא יוצרת פרובוקציה לפעמים עדיף להיות חכם ולא רק צודק! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן כפי שציינתי חבל שלא השתמשו בתגובה כמו שלך...

נשמע לעניין רק חבל שלא הגיע מהגורמים הנייכונים

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
שלום לכולם אני הבחור שמדובר בו אני אף פעם לא השתמשתי ולא משתמש ולא אשתמש בנכות שלי כדי לקבל הנחות בחיים אני הגעתי למפגש אחרי נסיעה ארוכה ובחברתי עוד כמה חברים עם רכבי ספורט עובדה שכולם החנו את הרכבים שלהם במקומות רחוקים ורק אני ביקשתי להכנס למתחם המפגש של מועדון החמש אחרי שלא מצאתי חניה קרובה ואחרי שראיתי כמה רכבי אספנות בני שנה ואפילו פחות וביקשתי מהמאבטח להכנס ולהחנות בצד ככה שלא מפריע לאף אחד והוא סירב כל דאגתו היתה שלא לחסום את הכניסה

1. אני הגעתי מהצפון כדי להכיר אנשים שמבינים עניין ברכבים ולראות רכבים יפים

2. אני כן לצערי נכה 100 %

3. דיבר איתי לפני כמה ימים בחור בשם אבי שהציג את עצמו מהמועדון ואמר חד וחלק שישנם רכבים במועדון חוץ מרכבי אספנות והוא טען שהמאבטח שייך לבית קפה שליד !!!!!!!!???????

4. אני מאוכזב קשות ואפילו יותר מהתגובות של כמה אנשים בפורום

5. בסוף החניתי רחוק ולא העפתי מבט אפילו לעבר המפגש כי נפגעתי

לסיכום אני למדתי מהוריי שצריך לכבד את האחרים ולכל אחד יש כבוד עצמי ורגשות ולהיות בן אדם

הנכם מוזמנים למפגש הגדול של מועדון BMW ישראל שיתקיים בצפון ב 18/10/08 ב 11:00 בבוקר כולכם מוזמנים

לבירורים 052-2822857 סמי ( אין דמי חברות) ורק שתהיו בריאים

מדבריך אפשר להבין שכל חניות הנכים הקרובות היו תפוסות וכך גם המדרכה הצמודה לתצוגה.

אם אכן כך הדבר והאחראי ידע על כך ועדיין לא ניסה לעזור לך או למצוא פתרון יצירתי זה לא בסדר ויש להביא את הנושא לידיעתו כדי שלא יקרה בשנית.

אבל, הצורה שבה הוצג המקרה בהתחלת השרשור היא לא הצורה שבה אתה מציג את הדברים, בהודעה הראשונה היתה חשיבות רבה לעובדה שלא אישרו לך להיכנס למרות שיש לך רכב שהוא נדיר (הצגה שהיא שונה בתכלית מהצגה ששמה דגש על העובדה שאין חניות נכים פנויות). לכן גם נוצרה התנגדות לדברים.

הסיכום שלי לנושא: סדר הדברים מוצג כאפשרות לנוהל מיקרים ותגובות, ולא לפי חשיבותם הערכית.

- לא צריך להיות אישור לאף אחד להיכנס עם רכב שהוא לא אספנות ולא חבר מועדון - זוהי כל מטרת התצוגה, רכבי אספנות בלבד.

- במיקרים שלא מאפשרים גישה נוחה לאדם נכה (חניות הנכים תפוסות, אין מקום לחנות על המדרכה ליד וכו..) יש לאפשר בכל דרך לרכב נכה ולבעליו לחנות בצורה שתאפשר גישה נוחה וקלה לבעל הרכב, זאת כמובן ללא כל קשר לסוג הרכב.

שוב, אם אותו אחראי היה מודע לכך שאין חניות פנויות ולא ניסה לעזור זה בהחלט לא בסדר, מן הנכון שאדם אחראי יהיה בעל רצון לעזור ובעל מודעות וחשיבה יצירתית לפתרון בעיות.

כמו-כן, אין שום הצדקה לזלזול שמופגן (גם אם באותיות קטנות) כלפי המועדון. אף אחד מחבריו לא מקל בחשיבות נושא הנכים וגישה לנכים. אם העובדה שלא היו חניות נכים פנויות הייתה מוצגת בהודעה המקורית, אין לי כל ספק שהדעות לא היו חלוקות כלפי התנהלות הדברים.

שוב, חג שמח לכולם !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
כן,מאד פשוט, פגעו בחבר שלי וניסו להתחמק עם תרוצים והנפצות ופתאם יור מועדון החמש מודה שיש גם רכבים שאינם בסטאטום אספנות בפני סמי ומאשים את סדרן הבית קפה :S

מועדון החמש מחזיק ומציג את עצמו כ"אוטריתה" בנושא האספנות בארץ, יש לי רכב אספנות... מספיק סיבות מבחינתי

אני לא חושב שמועדון החמש מציג את עצמו כאוטוריטה בנושא האספנות. בדקתי את הגדרת המועדון ואין זכר לכך או משהו דומה.

העובדה שיש לך רכב אספנות לא רלוונטית. ישנם חברי מועדון ללא רכב אספנות כמו שישנם בעלי רכב אספנות שאינם חברי מועדון.

דוגמה: יש לי אלפא רומיאו, אך אינני חבר במועדון אלפא רומיאו הישראלי, ולכן אני לא חושב שיש לי זכות לבקר את פעילות המועדון.

אתה נוהג לבקר ללא הפסקה את גילם של חברי המועדון (מועדון החמייש וכו'). אני מסופק אם יש לרמזיך אחיזה במציאות, מאחר ואני וחברים נוספים שאני מכיר מהמועדון איננו קשישים כלל (בינתיים :wink:). וגם אם כולם היו זקנים טרחנים ונרגנים, הביקורת שלך לא במקום מאחר ואינך חבר המועדון. זה טבעו של מועדון חברים, שהוא מתנהל ע"פ דרכם של חבריו, ומי שדרך זו אינה עולה בקנה אחד עם השקפת עולמו, לא נוטל בו חלק.

חג שמח לך ולכולם.

• תוכן חדש...