Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הייתי רוצה לקנות מגבר ואוליי אפילו סאב מי ארה"ב מי האתר EBAY רק שאין לי מושג אם יעשו לי בעיות במכס או לא, נגיד אני רוצה לקנות מגבר שעולה 200$ אני יקנה ב EBAY וישלח אליי לאשדוד האם המכס יקח ממני עוד כסף על המוצר ? והאם כן אז כמה ? כי מגבר ששם עולה 200$ פה עולה 3 אלף.

פורסם

נגיד יש סאב למכירה ב 110$ ב איביי ויש מישלוח לכול העולם, כתוב מישלוח לישראל 30 $ כלומר מחיר סאב + מישלוח זה 140$ אז יחייבו אותי ב רק 140$ או שגם בארץ יקחו כסף ואם כן אז כמה ?

( ראיתי את כזה ISRAELBAY משהו כזה הסאב הזה עולה שם בשקלים 1350 ש"ח אבל הם יעני מייבאים והכול זה נראה לי חרטה רצינית האתר הזה )

בבקשה מישהו שקנה שיעזור לי.

נ.ב

סבא שלי יש לו 100% נכות + תעודת עיוור, זה יכול לעזור במשהו אם ההזמנה מהכרטיס שלו ועל שמו ? יעני במכס ?

כי נגיד הרכב על שם סבא שלי ויש לי טסט שנתי חינם.

תודה ובבקשה עזרה.

פורסם
לא יעשו לך בעיות אם תשלם מה שמגיע להם מס (חשבונית שפויה) כמובן שעל המחיר הזה יש להוסיף עלות משלוח שעליו גם משלמים מס.

נראה לי אחלה תשובה קיבלת

פורסם
כי המחירים נמוכים פי 2 וחצי בערך (= .

תוסיף מחיר משלוח ואין מצב שזה 30$ בלבד עבור סאב , (אולי אם שולחים אותו דרך הים ובמקרה הזה שיהיה לך בהצלחה..), מכס ומיסים עבור כל החבילה+מחיר משלוח, טרטור ללכת לשחרר מהמכס (אם בכלל תגיע לך הודעה*) וזה כבר פחות משתלם

פורסם
חשבון של יבו +מיסים+מע"ם וכו עשיתה את כול
למה לי כלקוח מעניין כל החרטא הזה? נגיד -אחריות.. זה נכון!..אבל חוץ מזה...??? אלה שמוכרימ שם ב EBAY -לא מרוויחים ? פשוט בארץ עם לא מרוויח 200-300 אחוז -אז זה לא מספיק !!
פורסם

אז זהו שאתה טועה חלקית זאת אומרת יש כאלה שבאמת דופקים מחיר בלי פופורציות אבל קח בחשבון שיבואן משלם מיסים, משלוח, אחסנה, עובדים, חשמל, שכירות ובלה בלה בלה... מאיפה אתה חושב הוא ישלם את זה?

פורסם

מסקים-יכול להיות אני מגזים טיפה ... חשבתי לקנות משהו ממידים של RAINBOW -ומחירים בארץ פשוט ... זה גנבה! ...חוץ מזה שלא ראיתי מיד בניפרד... גם כמו ML165

חשמל, שכירות ו.

בלה בלה בלה..

http://www.bombbass.co.il/ProductPage.aspx?CatID=ra%20cs%20265

http://www.iqcaraudio.com/rainbow/profi/index.htm

פורסם

כל משלוח מעל 50$ אמור להיות מחויב במע"מ+מכס (זה שלפעמים מפקששים זה משהו אחר)

במקרה ואדם מגיע מחו"ל עם המוצר אז הוא מחויב במע"מ+מכס רק מעל 200$ ולא 50$

• תוכן חדש...