Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=198671

מהתרד הנ"ל עברו סה"כ 7 חודשים אז אני לא מביין עברתה קורס מזורז בסטריאו לרכב ?

בוא שטף אותנו ידידי אני עדיין לא הבנתי מה מתרתך בתרד הזה?

ולגביי התגובה שמעליי קנראה שהבנת הנקראה זה לא הצד החזק שלך .

ואן בכונתי לפגוע בך חס וחלילה אלה לפתוח את עיניך.

כך הכול ברוח טובה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

לגבי קניה בEBAY וזה מתוך נסיון- קודם כל זה נכון שבמשלוח צרור חבילות (כך קוראים לזה) עד 50$ אין מיסים כלל. לפעמים גם מעל לסכום הזה אין זה תלוי בסיווג של מה שאתה קונה. קראו לי מקרים שגם על רכישות בסכומים גדולים יותר לא שילמתי מיסים. במידה וכן, תוסף כ- 50% מהמחיר במקרה הגרוע. לגבי המשלוח- אם כתבו 30$ אז זה מה שעולה. נראה לי קצת זול מארה"ב כי סאב בכל זאת שוקל כמה ק"ג. יכול להיות ששולחים דרך הים או שהמחיר הוא לא לישראל- תוודא את זה עם המוכר. אני במקומך לא הייתי דואג בכלל מעניין המשלוח, EBAY

פורסם

לי יש ניסיון מעולה עם רכישות ב EBAY. זה נכון שבמשלוח צרור חבילות (כך קוראים למשלוח בדואר) עד 50$ פטורים ממיסים אבל קראו לי מקרים בהם עם בסכומים גבוהים יותר לא דרשו ממני כלום. קח בחשבון שאם תידרש לשלם מכס+ מע"מ מדובר לכל היותר בסכום של כ- 50% מהמחיר ששילמת. אם זה עדיין משתלם הרווחת.

המשלוח אכן נראה זול אם מדובר בארה"ב כי מגבר שוקל כמה ק"ג. או שזו טעות במדינה (כי לפעמים לא כתוב ישראל באופן ספציפי ולפעמים בפירוט שמופיע בפריט עצמו כתובים תנאים נוספים) או שזה משלוח דרך הים. הייתי מוודא עם המוכר.

אל תהיה מודאג לגבי משלוח בים או בכל דרך. לEBAY יש מנגנון שמגן על רוכשים והם מחזירים את הכסף אם לא קיבלת את הסחורה. אני חושב שזה עד סכום של 400$ אבל תבדוק באתר תחת מדיניות הביטוח. גם לPAYPAL יש מנגנון שבו אם את מתלונן יש מעיין בירור שבסופו תקבל את כספך חזרה, זה קרה לי פעם שמישהו ביקש מחיר מסויים על משלוח ואח"כ אמר שהתבלבל וביטלנו את העסקה. האתר וגם המוכרים מייחסים חשיבות רבה לפידבקים מהלקוחות שלהם ולכן נזהרים מאוד בתיאור המוצר ובמתן השירות. תבדוק פידבקים שקיבל המוכר ואם לאחר המייל יאמר לך שזו עלות המשלוח תקנה בלי חשש.

פורסם

יש בעייה עם משלוחים דרך הים.

א. אין עליהם מעקב.

ב. הם לוקחים הרבה זמן. למה זה בעייה? אי-ביי מבטחת (או סוג של מבטחת) את הקונים לפרק זמן של חודש או חודשיים, לא זוכר מה קראתי. שילוח ימי בד"כ אורך יותר זמן מזה. לא קיבלת את המוצר - לא תקבל כסף חזרה. אפילו פידבק שלילי לא ניתן להשאיר באי-ביי אחרי מספר מסויים של ימים (אני חושב שחודשיים מתאריך הקנייה).

ג. 100$ (עלות משלוח אווירי ממוצע של מגבר לארץ) זה לא סוף העולם. שילוח ימי ממש לא הרבה יותר זול, לתשומת לבכם.

אני ממליץ בחום לא לשלוח שום דבר דרך הים, אלא אם זה משהו כבד וזול יחסית שלא יקרה שום דבר אם הוא ילך לאיבוד, כמו קיטי בידוד לדלתות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...