Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אז ככה מדובר על מרצדס C220 דיזל אז ככה מאז התאונה שעשיתי כל פעם שהרכב לא חם אני מניע המנוע מגמגם אז זה בעיה לסוע אם מנוע מגמגם למרות שאפשר אז אני מכבה מניע שוב והכל חלק כאילו לא היה כלום מזה יכול להיות כל פעם צריך להניע פעמיים ואז רק לסוע

פורסם

יכול להיות הרבה דברים. אני הייתי מתחיל מבדיקה של הסלילי הצתה ובדיקה של המערכת הזרקה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
יכול להיות הרבה דברים. אני הייתי מתחיל מבדיקה של הסלילי הצתה ובדיקה של המערכת הזרקה.

שים לב, הבחור רשם דיזל.

סביר להניח שאם הבעיה היא רק כשהמנוע קר, תתיחס למצתי הלהט, תפקידם לחמם את תא הבערה ואם הם לא עובדים טוב יהיו לך בעיות בהנעה.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

תגידו, שניכם, קיבלתם מכה בראש לאחרונה?!

דיזל זה הזרקה ישירה קודם כל,

ושנית מצתי להט (GLOW PLUGS) יש רק במנועי דיזל.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

נראה לי שלמישהו עלה יין לראש ..

חג שמח.

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

ושהרכב מגמגם כמו שאמרתי בפעם הראשונה יענו לא בהנעה השניה אלה הנעה הראשונה גם מופיעה נורה שרשום EPC ואז אני מכבה תרכב מניע שוב והכל נעלם ככה זה תמיד מזה יכול להיות?

פורסם

אם נדלקת לך התקלה של ה-EPC בוודאות אני יכול להגיד לך שזה מזרקים.

גם אם תניע בפעם השניה ולא יהיה כתוב לך כלום יכול להיות לך מצב שלדגומא בנסיעה בעלייה מסויימת אתה תיתן קיק קטן והרכב יכנס למצב חרום ויתכבה לך , וזה מהסיבות שאחד (או יותר) מהמזרקים שלך (ב-220 יש ארבעה מזרקים) מזייף ולא מחזיק לחץ או שיש לו דליפה מסויימת ועוד סיבות נוספות.

• תוכן חדש...