Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר L8 אז לא להוסיף לו טוויטר אלא להוסיף לו L4 :wink:

(אתם חושבים שאני צחוק , אני לא).

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני שמעתי שה- L1 PRO מחולל פלאים...

אם אנו מדברים על מערכת 3WAY אז אין ספק שהבחירה היא L8 L4 L1P, אבל במערכת 2 חלקים ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

את ה L8 עדיין לא יצא לי לשמוע (יצא בקורב) אבל לכולם כבר ברור עם מי יש לנו עסק כך שאין לי ספק שמדובר בוופר משובח.

ה L1 פרו אכן טוויטר מהטובים ששמעתי (ושמעתי כבר כמה וכמה :wink:) ואם מכניסים למשוואה את המחיר הנמוך יחסית שלו אז בכלל המצב טוב.. בסט אפים של 3 וואי בשילוב עם ה L4 אפשר בכיף לחסוף קצת בעליויות וללכת על ה L1 הרגיל שהוא מעולה ונופל ממנו בנושא של טווח התדרים (L1 יורד נמוך יותר ומתאים גם לסטים של 2 וואי) כך שעם ה L4 שעולה מושלם גבוה הכל כך ה L1 הרגיל יעשה עובדה מעולה ואפילו יוזיל את הסט שגם כך הוא זול ביחס למחירו.

ה L4 הוא הדובדבן שבקצפת והוא אחד הרכיבי אודיו המרשימים ביותר שנתקלתי בהם בלי קשר לאיזה רכיב ובאיזה תקציב. הוא פשוט עושה עבודה מדהימה , נשמע חי אמיתי מדויק ונעים , ונותן טווח תדרים כל כך גדול שהוא חף מבעיות שכל מיד אחר היה צריך להתמודד איתם.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לעבור ל- L8 זה סיפור יקר מאוד! הדבר הזה כנראה צריך דלת בנויה ואטומה ברמה שלא מביישת מטוס סילון פרטי..(בהגזמה*)

לדעתי עדיף להשקיע בסט 3 חלקים טוב, כי פשוט להשקיע אלפי שקלים על L8 + טוויטר שיצליך להשלים אותו ולא לקבל תמונה מספיק טובה בסכום הנ"ל, קצת לא שווה.

זה שה- L8 יודע לעשות פלאים, סבבה.

הבעיה היא כאשר באמת רוצים למצות אותו, כאן בא העניין שבדלת ממתכת עסקיננו ולא בתיבות 30 מ"מ + בסלון בייתי.

שוב מדגיש שזה המון המון כסף על 2 WAY לא מושלמים.

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אפשר לשדך את ה L1 פרו ל L8 אבל זה לא מומלץ בכלל.

אני מסכים עם מה שנאמר קודם , אם כבר משקיעים ברכיבים ברמת מחיר הזו עדיף ללכת על 3 וואי אלא אם כן כל מה שמעניין אותך זה SPL וכמה שיותר באס.

אני הייתי מתעל את התקציב להוספת מיד כמו ה L4 במקום הL1 פרו . אם אין אפשרות לתקצב סט שלושה חלקים הייתי הולך על המיד במקום הטוויטר ומוסיף טוויטר זול באופן זמני. התוצאה תהיה יותר טובה

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...