Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים וחג שמח ושנה טובה

ברשותי רנו קנגו 04 1.9 דיזל המנורה של הכרית אוויר לא כבה

יש למישהו רעיון?

פורסם

ניתן לבדוק האם המחברים מתחת לכסאות הקדמיים תקינים, לעיתים ברנו יש בעיות במחברים האלה.

בכלל, מערכות כריות אוויר, יש שיבדקו על ידי אנשי מקצוע שהוסמכו לכך בלבד.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני, אני לא רוצה להשמע ביקורתי אך כמו שציינתה במיכלולי כריות האויר יש תכנאים שעוברים הדרכה מיוחדת לטיפול במע' הנ"ל ולא היתי נותן כיוון בפורום זה למחבר זה או אחר. לא נעים לאבד אצבע או לקבל כווית בפנים.

ולשואל, גש למוסך מורשה לאיבחון התקלה.

joni

פורסם

אתה יכול להעלות ביקורות (וזה מה שעשית), זה בסדר.

הפורום הוא מקצועי, על כן, יש שינתנו תשובות מקצועיות. לכן, רשמתי את שרשמתי, בשורה העוקבת, רשמתי שיש שהדבר יטופל על ידי טכנאי שהוסמך לכך.

לעניין המחבר הספציפי הזה, ניתוקו לא ו/או חיבורו מחדש, לא יביא (ככל שידוע לי, מנסיוני) לפתיחת כרית אוויר , ואדגיש שוב, יש שהדבר יטופל על ידי גורם שהוסמך לכך.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה רבה לכולם על ההתיחסות

ואני חייב להודות לדני ששלח אותי לבדוק מתחת לכיסאות הקידמיות

והמגע שם היה רופף סידרתי וכעת תקין

חג שמח ושנה נהדרת לכולם:oops:

• תוכן חדש...