Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rockford T1500-1BD VS Sundown SAZ-1500D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אוהב באס אבל לא צריך להגזים. אינני חושב שXLSים שלי יכולים לנגן מתחת ל35HZ. הם סאבים SQ ולא כמו BTL שכל יעודם זה להרעיד מראות עד לקריסתם.( אני ראיתי מה הולך בקורולה לאח של שומאכר).

עדיף להשיג שני סאבים פיונייר 1000W ולפרסם איזה מגבר ישרוף אותם מהר יותר:shock2:. (חולני, אני יודע)

גם ככה חשבתי לשדרג מערכת חשמל באוטו. עדיין בדיקה אתמול הפנתה את תצומת ליבי לכיוון שלד מתכתי שתומך בטמבון אחורי שלי. זה היה דומה לבכי עצוב תוך רעידות ומוזיקה שחורה.

למה לא קניתי רכב גרמני...:|

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה מראות להזיז? הBTL נועד בשביל לפנות לי מכוניות מהדרך כשיש פקקים..:wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בשביל לפנות לי מכוניות מהדרך כשיש פקקים..

:shock: לי יש האבוק 15 וזה ממש חזק מעניין באמת מזה ה BTL הזה

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם
אני רואה שבעולם האמיתי בו יש חיסרון בזרם חשמלי ברכב ובתקציב הסאנדאון הרבה יותר מוצלח? [=

שני המגברים מוגבלים מבחינת צריכת הזרם ברכב ממוצע.

אני הייתי קונה את מה שיותר זול באי-ביי.

גם את הרוקפורד וגם את הסאונדאון,

ניתן להשיג בפחות מ2.5K ש"ח כולל משלוח,

אין טעם לשלם בארץ סכומים של 3,800 ש"ח -3,500 ש"ח (סאונדאון-תוצרת קוריאה) '

או 4,600 4,000- ש"ח על מונוT1500ׁׁ (ׁרוקפורד -תוצרת ארה"ב),

אפשר כמעט לקנות שני מגברים מחו"ל במחיר בארץ.

.

ZZR

פורסם

הכול ניתן להשיג בחו"ל ובשליש ממחיר בארץ. אבל אתה קונה שם רוקפורד ומקבל 3 שנות אחריות ולא שנה בארץ.

לגבי סנדאון אתה מקבל שנתיים בחו"ל ובארץ. ולגבי מחיר שדורשים בארץ, לאחר בירר מול יבואן, אני חושב שהוא מוצדק ביותר.

לא כל יבואן הוא חזיר (לפחות זה לא)

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

איך הגעת למסקנה שזה מוצדק ?

כמה עולה המגבר בחו"ל , וכמה עולה בארץ?

תעשה חשבון לבד,ותבין שמגבר בכזה סדר גודל ,

לא אמור לעלות יותר מ -2.5K ש"ח ללקוח.

3,800 ש"ח בארץ לSAZ1500 , זה בערך 1,100$ ,

1,100$ :shock:.

אתה מבין את היחס בין המחירים ?

אם תרצה אני יכול להפנות אותך לקניית SAZ1500 מפורום בחו"ל ,

אתה לא עובר את ה2.5K ש"ח כולל משלוח ומיסים.

מצטער,

לא מעניין אם זה מגבר טוב או לא ,

אם אצטרך מגבר מונו חזק במחיר כזה- אני אביא לבד מחו"ל.

.

ZZR

פורסם

לגבי המחיר של הסאנדאון זה מה שרשום ב"לאוד אנד קליר" ₪3,799.00 ( והמחיר מחוק ורשום שזה מחירון)

תתקשר תבקש מחיר.

להזמין מחו"ל ולשלם מכס ולא לקבל אחריות ב- 2.5K לא ממש שווה

לעומת זאת להביא את המגבר הנ"ל מחו"ל במזוודה ללא תשלום מכס ב- 1500 ש"ח וללא אחריות - שווה ביותר!

נשרף? מקסימות כמה מאות שקלים יפתרו זאת או נביא אחד חדש [=

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אז תטוס לחו"ל בשביל להביא מגבר?

בכל מקרה, צריך באמת להתקשר לבקש מחיר.

אתם סתם עשיתם מזה סיפור.

יבגני, מה בנוגע לבדיקה ב 1 אוהם?

יצא לך לעשות כבר?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

המחיר שלהם בארץ מוצדק++, אסביר:

ראשית, המחיר שאחד החברים ציין כאן, 3800, לא משקף את המחיר בפועל, כשם שכל מחיר MSRP של כל יצרן/יבואן לא משקף את המחירים בפועל. משיחתי עם היבואן קיבלתי תשובה כי מחיר המגבר הנ"ל הוא 2800 ש"ח. עכשיו אני רוצה שמישהו יסביר לי, גם אם אני רוכש בסייל שיגמר ב30 לחודש, את המגבר הזה ב425$ מכאן, כמה יעלה לי בפועל? 425$ + תוסיפו איזה 75 דולר למשלוח, תוסיף 33%=כ2300 ש"ח. נו? עכשיו גם שווה לייבא? ואם יקרה משהו? אז תטיסו אותו לשם בעוד 150$ של משלוחים הלוך ושוב? או שתיגשו ליבואן המקומי, שהיצרן צייד אותו במלאי של חלפים מקוריים למקרה הצורך? לא שווה ההפרש של הכמה מאיות האלו?

נכון, ישנם יבואנים רבים שרוצים להתעשר מכל מגבר שמוכרים, לא כולם.

אינני אומר שפעמים רבות , רבות מדי לצערי, לא משתלם לייבא אישית מחו"ל. לא במקרה דנן.

עכשיו, מר מידן, אני יותר ממבקש ממך, שהת'רד הזה לא יהפוך לבמה להתנצחות והתנגחות, כפי שאתה רגיל ואוהב, כי לא אגיב במילה וחצי מילה על כך. אך קודם להעלת נתונים לא נכונים ופירסומם ברבים, תוך כדי נזק תדמיתי ליבואן, מסוג היבואנים שכה חסרים לי במדינתנו, חשוב פעם נוספת.

פורסם

אתם מדברים על מגבר מונו (הסאנדאון) שגם בטווח המחירים של 4-5 אלף לא רואה הרבה מגברים (אלה שנמכרים בארץ במחירים האלה). אז לבכות על מחיר של 3.5 אלף? נו באמת... מי שיש לו את המונו הנ"ל באמת יודע ומבין על מה הוא שילם, ובעיקר מרגיש ושומע. אז קודם כל תשמעו את כל אותם הסאבים שעובדים עליו, ואז תגידו "יקר וכו' וכו'".

אני אישית דוגמא אחת לכך, שה-Q שלי עבד על המונו הזה, והוא פשוט היה נשמע מעולה! המגבר שלט עליו, התדרים הנמוכים הורגשו היטב והכל היה נחמד :-D

כרגע ה-Q עובד על אינפיניטי (לא זוכר דגם אבל של ה-1200 ב-2 אוהם) והסאב לא נשמע טוב כמו שהוא היה נשמע עם הסאנדאון, התדרים הנמוכים נעלמים לפעמים והוא לא שולט על הסאב כמו הסאנדאון (לא אומר שהמונו הזה לא טוב, הוא כן, ועדיין שומעים סבבה, אבל בהשוואה לסאנדאון ממש לא). אליקו, סליחה :lol:

בקיצור, כל אחד באמונתו יחייה. אני את שלי רשמתי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עכשיו, מידן, אני יותר ממבקש ממך, שהת'רד הזה לא יהפוך לבמה להתנצחות והתנגחות, כפי שאתה רגיל ואוהב,

כי לא אגיב במילה וחצי מילה על כך.

אין לי כל כוונה להתנצח או להתנגח .

אך קודם להעלת נתונים לא נכונים ופירסומם ברבים, תוך כדי נזק תדמיתי ליבואן, מסוג היבואנים שכה חסרים לי במדינתנו, חשוב פעם נוספת.

אני העליתי נתונים נכונים,

תבדוק שוב את מה שכתבתי.

בידידות , מידן.

ZZR

• תוכן חדש...