Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rockford T1500-1BD VS Sundown SAZ-1500D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך הגעת למסקנה שזה מוצדק ?

כמה עולה המגבר בחו"ל , וכמה עולה בארץ?

תעשה חשבון לבד,ותבין שמגבר בכזה סדר גודל ,

לא אמור לעלות יותר מ -2.5K ש"ח ללקוח.

3,800 ש"ח בארץ לSAZ1500 , זה בערך 1,100$ ,

1,100$ :shock:.

אתה מבין את היחס בין המחירים ?

אם תרצה אני יכול להפנות אותך לקניית SAZ1500 מפורום בחו"ל ,

אתה לא עובר את ה2.5K ש"ח כולל משלוח ומיסים.

מצטער,

לא מעניין אם זה מגבר טוב או לא ,

אם אצטרך מגבר מונו חזק במחיר כזה- אני אביא לבד מחו"ל.

.

1. אין מחיר באתר של לאוד אן קליר, יש מחיר מחירון של 3800 וזהו.

זה לא אומר שזה המחיר זה רק אומר שצריך להרים טלפון וזהו.

2.אתה תמיד יכול לקנות מחו"ל ולייבא אישי, המחיר יהיה באיזור ה2500 ש"ח וזה רק כרגע כי יש עליו מבצע.

אבל, בארץ אתה מקבל את המגבר עם שנתיים אחריות שרק זה שווה לבדו להוסיף 500-600-700 ש"ח רק בשביל השקט הנפשי.

זאת דעתי האישית ואני חושב שהרבה יסכימו איתי.

מה שאומר שאם המגבר הזה נמכר תכלס' באיזור ה3200ש"ח זה עדיין כדאי יותר מאשר לייבא אותו לבד.

אני דוגל מאוד בייבוא אישי, אבל לא בכל מקרה זה המצב.

בזמנו שביררתי על המונו של DLS A6 שבארץ מחירו היה באיזור ה4000-4500 ש"ח כאשר ניתן היה לייבא אותו מחו"ל כולל מיסים ומשלוח ולהגיע ל+-2200ש"ח זה כבר ממש לא כדאי לקנות אותו בארץ.

כי גם היה קורה משהו למגבר בטווח של שנה(זמן האחריות) היית יכול לקנות מגבר כזה חדש ורק אז להגיע למחיר שלו בארץ.

כנ"ל היה גם עם מגבר אודיסון LRX1.1K שנמכר בארץ באיזור ה4000 ש"ח שרק המחיר שלו בחו"ל זה 1000 דולר, איפה משלוח ואיפה מיסים.

בקיצור, כל דבר לגופו.

under construction..

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

.

ניר,

למקרה שלא הבחנת,

אנחנו מדברים בת'רד רק על מגברים טובים.

לא יודע איך הכנסת את האודיסון למשוואה,

האודיסון 1.1 לא מצדיק אפילו את מחירו בחו"ל.

מגבר חלש יחסית, זולל חשמל , בעל מחיר גרוע.

גם אם הייתה לי אפשרות לקחת אודיסון 1.1 במזוודה מחו"ל ,

כנראה שהייתי קונה סאנדאוןSAZ1500 או רוקפורד T1500.

.

ZZR

פורסם

אני אישית לא אוהב את השיטה של "נא להיתקשר על מנת לקבל מחיר" .אז לשם מה יש אתר?

אחד הסיבות שלא קניתי דרך יבואן זה שלא ציפיתי לקבל מחיר נמוך בכמעת 1K ממחיר מחירון. זה מה שקורה באתרים כמו P1000 וולהשופס וכדומה. מפרסמים מחיר מחירון ומתחת מחיר שבוא הם רוצים למכור, הלקוח חושב שהוא הרויח את האפרש למרות שזה לא נכון.

אני חושב שאם היבואן היה מפרסם מחירים נכונים באתר ולא מחירי מחירון, כמות הלקוחות היתה גדלה (לפחות באחד)

ולמה בכלל אני רואה שם של אודיסון פה??? ניסיתי את הסאבים שלי על 1.1 שלהם וזה היה אחד המגברים שאני לא יקנה לעולם.

ואלי, עוד לא.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אז מה אתה מצפה, שבעל החנות יתקשר אליך? הרי הוא זה שמוכר, ומין הסתם אם אתה כל כך מתעניין (ותסלח לי, אבל לא מדובר פה בסכום כספי קטן) אז טלפון אחד אתה לא יכול לעשות?

אני לא בא נגדך חלילה, אבל להסתכל על האתר ולהגיד "יקר" בלי לברר אם אפשר לעשות משהו בנידון או שיש איזו שהיא טעות במחיר, זה נקרא להיות לא רציני. היבואן\חנות לא צריכים לרשום הכל על גבי דף אינטרנט :roll:

אבל עדיין, כל אחד והשיקולים שלו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

האודיסון 1.1K הוא נטו למטרות SQ אין לא הרבה כוח אבל הוא קלאס AB לכן נחשב למאוד מדוייק וזאת גם כן עם הסאבים המתאימים! להזיז סאב אמרקאי ממש חזק וממש איכותי וצורך 1000W RMS+++ ברור שהאודיסון חסר עונים כאן.

שמעתי אחד כזה מגביר סאב של פוקל KX27 וזה נשמע פשוט כמו חלום!

באירופה מחירו 500-600 יורו, סה"כ למגבר מונו קלאס AB הוא נותן תמורה.

כמובן שגם אני הייתי לוקח את הסאנדאון בלי לחשוב פעמיים, אם יבוא איזה FI Q15 פתאום? למה לי להיתקע עם מונו שיקשה עליי את החיים. יש כאלו שמכניסים את הכסף למשוואה ויש כאלו שפחות - משו ששווה לציין בעולם הסאונד.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

זירו, אתה כבר קנית את ה-RF?

כי לפחות לי זה נראה שאתה מנסה למצוא יתרונות או נקודות טובות ברוקפורד כדי להצדיק את הקניה שלך.

לא חושב שתמצא אותם מול הסאנדאון, עם כל הכבוד שיש לי לרוקפורד (ויש! הרבה!) :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אז מה אתה מצפה, שבעל החנות יתקשר אליך? הרי הוא זה שמוכר, ומין הסתם אם אתה כל כך מתעניין (ותסלח לי, אבל לא מדובר פה בסכום כספי קטן) אז טלפון אחד אתה לא יכול לעשות?

אני לא בא נגדך חלילה, אבל להסתכל על האתר ולהגיד "יקר" בלי לברר אם אפשר לעשות משהו בנידון או שיש איזו שהיא טעות במחיר, זה נקרא להיות לא רציני.

.

זו מדיניות ישראלית טהורה,

להתקשר לברר שהכל נכון:-(.

כדאי שתיכנס פעם לאי-ביי,

יש דגם מדוייק -כדי לקרוא ברשת,

נתונים- כדי להתעדכן,

יש תמונה -למקרה שאתה לא בטוח ,

ויש פירוט מדוייק לכל פגם במגבר -במידה והוא משומש ,

ויש מחיר -

וזה המחיר של המגבר ,

נ.ב.

גם באתרים כמו סוניק-אלקטורניקס יש מחיר ,

לא צריך להתקשר.

נ.ב.נ

oziro לפחות עשה השוואה אובייקטיבית,

שומאכר , לפחות תכבד את מה שכתב.

.

ZZR

פורסם

RF מותקן כבר יותר מחודש וחצי והוא מצדיק את הקניתו.

לגנסיס 30.01 ולזטק XLS יש אותו בסיס והם נחשבים סאבים SQ בין הטובים בעולם. מבחינה שליטה,נצילות וכוח ,SAZ לא רואה אודיסון 1.1 ממטר. למרות שהפעלתי אותם על 1.1 רק 10 דקות במפגש דרום, זכרון קיים והספיק לי לצורך השואה.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם
זו מדיניות ישראלית טהורה,

להתקשר לברר שהכל נכון:-(.

כדאי שתיכנס פעם לאי-ביי,

יש דגם מדוייק -כדי לקרוא ברשת,

נתונים- כדי להתעדכן,

יש תמונה -למקרה שאתה לא בטוח ,

ויש פירוט מדוייק לכל פגם במגבר -במידה והוא משומש ,

ויש מחיר -

וזה המחיר של המגבר ,

.

כן, כי איביי זה לא בארץ. בארץ, כל עוד אתה לא בחו"ל כרגע, אתה יכול לבוא לחנות ולהתרשם ולהווכח לכל מה שרשמת (כל הפרטים שציטטתי), בחנות עצמה. אני לא אומר שלא צריך לרשום, אבל לא כל מה שרשום תמיד בהכרח נכון. תמיד עדיף לברר עם בעל החנות\יבואן את הפרטים, ולא מדף באינטרנט.

אתה מביא לי את איביי להשוואה? למה? איך זה קשור? איביי זה לשימוש גלובלי, כלל עולמי, אז מין הסתם צריך להביא הוכחות פירוט וכו'. יבואן בארץ משווק לכל העולם? :roll:

בקשר להשוואה שלו, לא המעטתי בכך. אבל עדיין, הוא בעצמו ראה ושמע ורשם שהסאנדאון יותר נציל, יותר עוצמתי,שולט בקלילות על הסאב וכנראה שגם יותר איכותי (זה הוא לא רשם האומנם אבל אין לי ספק בכך), והוא עדיין מצדיק את הקניה של הרוקפורד.

אז תגיד לי אתה איפה כאן האובייקטיביות?

ZOOM-ZOOM

פורסם

נה לא להכניס לי את המלים אשר לא הקלדתי.

יותר איכותי? מאיזה בחינה? הם מאוד דומים כי שנהם מגברי מונו וכל תפקידם זה להגביר פולסים בתדרים נמוכים.

אני רשמתי את מה שחברי ואני חשבנו לנכון. RF חיכה לי מתחת למיטה מתחילת פברואר כך שאני לא מחפש הצדקה.

חיפשתי משהו קטן,גמיש מבחית התקנה ועדיין יספק עוצמה רבה.

עדיין הסקרנות לא עזבה אותי... המשך ידוע.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם
.

ניר,

למקרה שלא הבחנת,

אנחנו מדברים בת'רד רק על מגברים טובים.

לא יודע איך הכנסת את האודיסון למשוואה,

האודיסון 1.1 לא מצדיק אפילו את מחירו בחו"ל.

מגבר חלש יחסית, זולל חשמל , בעל מחיר גרוע.

גם אם הייתה לי אפשרות לקחת אודיסון 1.1 במזוודה מחו"ל ,

כנראה שהייתי קונה סאנדאוןSAZ1500 או רוקפורד T1500.

.

הLRX1.1K הוא מגבר קלאס AB ולכן מן הסתם הוא יצרוך חשמל יותר מאשר הסאן-דאון אודיו או הרוקפורד.

בנוסף,חלש הוא ממש לא,הוא יודע לספק 1100 וואט RMS.

איכותי? יותר מהרבה מגברים יקרים ממנו.

בכל אופן, העניין של המחיר הוא אינדבידואלי אבל הוא לא אמור להיות זול, תביא לי בבקשה דוגמאות למגברים אחרים של 1100 וואט RMS בקלאס AB.

זה שאתה לא חושב שהוא מצדיק את מחירו אז זה לא הופך את זה לנכון.

לטעמי הרוקפורד הנ"ל מתומחר רחוק שנות אור מול מה שהוא באמת שווה, אבל זו דעתי האישית

under construction..

פורסם
RF מותקן כבר יותר מחודש וחצי והוא מצדיק את הקניתו.

לגנסיס 30.01 ולזטק XLS יש אותו בסיס והם נחשבים סאבים SQ בין הטובים בעולם. מבחינה שליטה,נצילות וכוח ,SAZ לא רואה אודיסון 1.1 ממטר. למרות שהפעלתי אותם על 1.1 רק 10 דקות במפגש דרום, זכרון קיים והספיק לי לצורך השואה.

ואת זה בדקת כאשר אתה מרכיב אותך אצלך ברכב עם אלטרנטור שהוא מקביל בערך לדינמו של אופניים:).

אני כבר מזמן אמרתי שהמגברים של סאן-דאון מצויינים ויחסית למונובלוקים של קלאס D הם מאוד נצילים וזה היתרון הבולט שלהם.

גם מהנסיון שהיה לי עם המגברים הפול-ריינג' קלאס A/B שלהם כמו ה100.4 וה100.2 הם גם נשמעים מצויין ומאוד לינארים.

יחסית למחיר שלהם, אני לא חושב שיש להם יותר מידי מתחרים בטח ובטח במגברי המונו היעילים.

נ.ב- מידן.

לגבי האודיסון, אני חושב שמדובר על מונובלוק מצויין שגם נשמע יותר טוב מהרבה מגברים יקרים ממנו בהרבה.

הייעוד שלו הוא ממש לא SPL והוא ממש לא מיועד לזה.

סה"כ מדובר על מגבר קלאס A/B שנותן 1090 וואט RMS ב1 אוהם, מאוד פרקטי בהספקים שלו.

אין עוד הרבה מגברי מונו שנותנים הספקים כאלו בקלאס A/B, לכן הוא גם לא זול, הרבה יותר פשוט וקל לייצר מגבר מונו קלאס D.

מי שרוצה להבין כמה עולה מגבר מונו קלאס A/B שנותן 1500 וואט RMS ב1 אוהם מוזמן לראות את הHAMMER של טרו-טקנולוג'י:

http://ampguts.realmofexcursion.com/TRU_H-1_Hammer/

outside2.jpg

המחיר?- 1500 דולר.

http://www.autowerxinc.com/accessories/audio_video/index.htm?manufacturer=7&category=22

רוצים מגבר SPL קלאס A/B בזבזני?

בבקשה:

outside1.jpg

המחיר? 3200 דולר.

http://www.autowerxinc.com/accessories/audio_video/index.htm?manufacturer=7&category=22

הכי חשוב זה שהאודיסון LRX1.1K הוא מגבר זולל חשמל,חלש בהספקים(1100 וואט RMS) והמחיר שלו מנותק מהמציאות(600 אירו).:roll:.

קלאס A/B כבר אמרתי?:shock:

under construction..

פורסם

ואת זה בדקת כאשר אתה מרכיב אותך אצלך ברכב עם אלטרנטור שהוא מקביל בערך לדינמו של אופניים:).

ניר , אני לא חושב שהוא בדק את המגבר של אודיסון במיני-מיינור שנת 70' ,

המגבר הנ"ל גרוע , חלש , ויקר ,

הביצועים הגרועים (ביחס למתחרים) נובעים מממגבר חלש שכנראה מעוות תחת עומס,

ולא ממע' חשמל גרועה , כמו שטענת.

ושוב, אתה ממשיך ללכת עם הראש בקיר ,

נסמך על מותגים כמו אודיסון , ולא על ניסויי השוואה של חברי פורום.

תקרא את מה שoziroo כתב :

לגנסיס 30.01 ולזטק XLS יש אותו בסיס והם נחשבים סאבים SQ בין הטובים בעולם.

מבחינה שליטה,נצילות וכוח ,SAZ לא רואה אודיסון 1.1 ממטר.

.

הוא לא חיפש SPL , הוא לא הפעיל סאבים אמריקאים עתירי כוח ,

הוא הפעיל זטקים/גנסיס , שהם סאבים SQ טהורים.

הוא עשה השוואה , והגיע למסקנה שSAZ1500 טוב יותר מאודיסון 1.1 ,

ואם SAZ דומה לRF המותקן אצלו ,

אז המסקנה המתבקשת היא :

גם SAZ וגם RF טובים יותר מאודיסון 1.1 ,

למרות מחירו היקר של האודיסון .

וחוץ מזה ,

לא משנה באיזה מחיר מופיע האודיסון , הוא עדיין בחירה גרועה .

באירופה מחירו 500-600 יורו, סה"כ למגבר מונו קלאס AB הוא נותן תמורה.

1.

כנ"ל היה גם עם מגבר אודיסון LRX1.1K שנמכר בארץ באיזור ה4000 ש"ח שרק המחיר שלו בחו"ל זה 1000 דולר,

500-600 אירו , או 1000$ :shock:?

יש בחירות טובות יותר (RF או SAZ ) בחצי מחיר .

נכון שאני צודק?

מידן.

ZZR

פורסם

מכיוון שזה כבר מתחיל להיות מגוכח אז אני אמקד את הדברים.

מידן, מכיוון שלך אין שום נסיון ממשי אם אף אחד מהמוצרים שאנו דנים בהם + העובדה שאתה לא מבין את המשמעויות של יעילות חשמל או ההבדלים בין קלאס A/B ל D ואחרים אתה כותב את הדברים שלך בנחרצות שלא ממש מובנת.

אני לא רוצה להפוך את התרד' הזה על ויכוח לגבי האודיסון LRX1.1K, אני כבר ציינתי שבטווח מחיר של הסאן-דאון אודיו אין כלל מתחרים בטח שלא הרוקפורד שמתומחר רחוק שנות אור ממה שהוא באמת יודע לעשות.

אבל זה שאתה בא וכל תרד' אתה הופך לויכוח שלא מבוסס על כלום אלא רק על איזה קריאה בפורום כזה או אחר או שמועה ללא כל נסיון ממשה זה כבר פטטי.

לחבר פורום 0ZiRo0 היקר (והוא אכן איש יקר) יש פיאט פונטו עם אלטרנטור קטנטן (עד כמה שאני זוכר מדובר על 60-65 אמפר).

עם אלטרנטור כזה לא ניתן לערוך השוואה ממשית בין מגבר קלאס A/B מול מגבר קלאס D גם אם הם מסוגלים לתת את אותו הספק.

השוואה בין 2 מגברי קלאס D היא אכן אפשרית וזה בדיוק מה שהועלה כאן.(SAZ1500 מול הרוקפורד T1500)

מידן, מגבר קלאס A/B הוא אומנם דורש יותר חשמל אבל התוצאה שלו מבחינת איכות היא טובה יותר, ובגלל זה מגברים כאלו עולים יותר.

זה לא פשוט להוציא מעל 1000 וואט RMS ממגבר קלאס A/B, עובדה היא, שההאמר של טרו שהוא מגבר קלאס A/B שיודע לתת את ההספקים כמו של הסאן-דאון וכמו של הרוקפורד אבל עדיין הוא עולה פי 3 מהם, למה? כי זה פשוט יותר יקר לייצר מגבר כזה.

וכמו שכבר אמרתי לך,אתה רוצה להסתמך על ניסוי השוואה של חברי פורום וזה מצויין, אבל מכיוון שלך אישית אין שום נסיון עם המוצרים הללו אני בכלל לא מבין מה אתה קופץ?

הרי זה ברור כשמש שברכב כמו פונטו על האלטרנטור המקורי תמיד אבל תמיד מגבר קלאס D יתן תוצאה יותר טובה, אבל זה לא הופך את האודיסון שהוא מגבר קלאס A/B לגרוע, זה שאתה כותב "גרוע" זה פשוט בורות.

אתה יכול לכתוב "האודיסון לא מתאים לאנשים חובבנים שלא מבינים שמגבר שנותן 1000 וואט RMS דורש מערכת חשמל נורמלית"

תבין, בשביל להגיע להספקים ב1 אוהם של כל המגברים שתוארו פה בתרד' צריך במינימום 60-70-80 אמפר פנויים רק בשביל המונובלוקים הללו.

ועוד אנשים מתקינים עוד מגבר או שניים לסט הקדמי..

אין פה בכלל מקום להשוות, ואם כבר זה יהיה את הSAE-1000 של סאן-דאון ולא הSAZ-1500 כי הוא יותר מתאים בנתונים להשוואה, וגם פה, אני יכול להגיד שהאודיסון הוא יותר איכותי אבל הוא גם עולה פי 2, ולכן ההשוואה פה מתבטלת.

רוצה להשוות בין 2 מגברים זהים בהספק וזהים במחיר? קח את הDLS- A6 מול האודיסון LRX1.1K.

שניהם קלאס A/B.

אגב, לפי ההסתמכות שלך על בורות בנושא אתה גם כנראה קובע שהג'נסיס מונובלוק הוא גם גרוע לא?, הרי הוא סה"כ נותן 1000 וואט RMS ב1 אוהם והוא זולל חשמל? ועוד הוא ברוב חוצפתו עולה 2000 דולר.:roll:

כנ"ל גם הטרו HAMMER, "רק" 1500 וואט RMS ב1200 דולר.

הרי אפשר לקנות את הסאן-דאון אודיו SAZ-3000 ולקבל 3000 וואט RMS שזה פי 2 באותו המחיר!.

נמאס.

under construction..

• תוכן חדש...