Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

יכול להיות שכשאני נוסע על כביש מהיר הטמ"פ עולה עד לבערך 100 105 לפי צג הרכב? מהירות של 95 קמ"ש.

איפה המאורר שלו ? כי כשפתחתי לא היה מאורר?

ועוד דבר כשאני מעביר לכפתור ספורט ומתחיל לנסוע הטמ"פ ממש מתחילה לטוס לכיוון ה100.

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

אני לא כל כך מבין לפי מה אתה קובע שהרכב מתחמם ל100 מעלות עפ"י הצג, כשבצג (לפחות זה שמותקן אצלי) אין בכלל מספרים על השנתות האלו.

בכל מקרה, זה עניין ידוע שמחוג הטמפרטורה ב206 עולה לפעמים בשנתה אחת אחרי קו החצי. אל תתרגש מזה, ככה זה צריך להיות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אצלי מופיע 70 וגם 90 ואחריי זה עוד כמה קווים לבנים ואחריי זה תחום אדום .

ולמה אני לא רואה את המאורר של הרדיאטור?

אין לי בעיה לצלם לך את זה צביקה.

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

פס אחד אחרי קו האמצע - תקין. תריץ חיפוש ותראה על מה מדובר (דוגמא).

בכל אופן, כשאני חושב על זה שוב מוזר שדווקא בשיוט מהיר הטמפרטורה עולה. אצלי המחוג מטפס מעבר לפס ה-90 מעלות רק בפקקים או בתוך העיר עם מזגן.

לגבי המאוורר - רואים אותו די בקלות דרך הגריל הקדמי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יכול להיות שהרדיאטור מתחיל להיסתם ועדיין לא סתום או שהרשת סתומה מאבק ,אז בטורים נמוכים הוא מצליח להיפטר מהחום ובטורים גבוהים קשה לו.(נסיעה מהירה)

בתור התחלה תנקה את הרשת עם לחץ אוויר מתחנת דלק או משהו ואז עם מים.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אוקיי אוליי אני יבצע לו באמת ניקוי רדיאטור.

אבל למשל אצלי במצב פארקינג הטמ"פ נופלת ל70 .

פורסם

מישהו יכול להמליץ לי על מקום לניקוי רדיאטורים כמו שצריך??

חולון בת ים תל אביב יפו וגם אשדוד זה טוב .

ומה המחיר בערך לניקוי רדיאטור והחלפת מים ?

• תוכן חדש...