Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני קצת חדש כאן.

יש לי פולסוואגן פולו שנת 97, אני נורא מרוצה ממנה מבחינה מכאנית והכל אבל מבחינה קוסמטית אני מרגיש אני יכול לתת לה קצת יותר.

מה אני מחפש לתת לה? מראה קצת יותר יוקרתי, למרות שזה לא רכב יוקרה אני מאמין שיש אפשרות ליפייף את האוטו הזה.

אני אפרסם בקרוב מאוד תמונות של הבובה והדברים שדורשים שינוי לדעתי.

אשמח להמלצות, אנשי מקצוע אמינים שאפשר לקחת אותה אליהם, חנויות וכו'.

תודה מראש ואחזור בהקדם עם תמונות :]

פורסם

אני מאיזור באר שבע. (מיתר).

בכל אופן השגתי קצת תמונות של דברים שמציקים לי באוטו:

האוטו להתרשמות כללית :] -

n815594168_745424_5473.jpg

הצד האחורי של הרכב - אין לי את הלוגו של הפולסוואגן, והלוגו של הפולו נראה לי קצת מת, לא כזה קריטי. אני מחפש לוגו יפה ומלא של הפולסוואגן, שיהיה בעל נפח ויהיה מבריק :]

n815594168_745425_5862.jpg

ידית הילוכים - איכסה, איפה אני משיג כיסוי חדש לידית כזאת?

n815594168_745426_6195.jpg

פאנל נוראי... אבל היה נדיר למצוא אחד, הקודם נראה יותר זוועה, ה"חדש" יחסית נלקח מפולו שעשתה לצערה טוטאל לוס. בכל מקרה, הוא לא במצב טוב, אני מחפש פאנל במצב חדש (הלחצן של החלון השמאלי בולט החוצה ולא תואם, המצית לא יושבת טוב בכלל ותראו בתמונה הבאה מה הולך בלחצנים שליד ההגה).

n815594168_745427_6572.jpg

אם תשימו לב בתמונה הבאה הלחצנים הפוכים, אין לי מושג מה חצי מהם אומרים אפילו, לא נגעתי בהם אף פעם, אבל הם מתפרקים ממש.

n815594168_745428_6943.jpg

הגה - טוב, חמוד, נורא מדכא לדעתי, יש דרך שייראה קצת יותר טוב? (ואני לא מדבר על כיסוי הגה, אני לא סובל את הדברים האלו) - טיפים יצירתיים ייתקבלו בברכה! :]

n815594168_745429_7323.jpg

תקרת הרכב - שימו לב שה"שטיח" העליון איבד אחיזה ויצר ביטנה שכזאת, נראה נוראי, איך מטפלים בזה?

n815594168_745432_8449.jpg

כיסויי ריפודים, נראים נורא. אני מחפש משהו ייחודי, לא הריפודים הפשוטים האלו שמגיעים באריזה... משהו קצת יותר קונקרטי, שייראה באמת טוב :]

n815594168_745433_8829.jpg

מתחת להגה - איכסה שכזה, העסק שם מתפרק בצד אחד וזה לא אסטטי בכלל. -

n815594168_745434_9214.jpg

הערות אחרונות - כן, הרכב צריך שטיפה.

לגבי ג'אנטים - אני מאוד מעוניין לשים ג'אנטים קצת יותר גדולים בקוטר, וכמובן שיהיה להם צורה יפה. עד לאיזה גודל אפשר לשים לפולו? ועל מה מומלץ? האם יש בכך חסרונות?

לגבי ספויילרים, סקירטים וכו', אני לא מחפש ממש. מחפש לתת לרכב טאץ' וסטייל, לא להפוך אותה לערסמוביל :p

המון המון תודה מראש!

אבירם!

פורסם

עצה שלי ..

קבל אותה כעצה כי אם אני הייתי במקומך לא הייתי עושה כך כי זה דורש כסף

1. פוליש ווקס מלא

2. גנטים פורבט וצמיגים חתך נמוך

3. אגזוז דוד כפול שיהיה יפה אבל

4. ריפודי עוד ( הם לא כמו הריפודים הרגילים והם קצת יקרים אבל שווים את ערכם הכספי )

5. הגה ספורט ( אם לא כיסוי הגה אז מה תעשה ? תצבע אותו בספראי? בהחלט לא )

6. אקסנון

7. פנסים שקופים מאחור...אני רואה שיש לך :-o

8. פנסי ערפל (אם אין)

9. שטיחי ניקל בצבע יפה (זה מבפנים :-))

10. פלטר פתוח

11. מדבקת NO FEAR ענקית על שמשה הקדמי..חחחח סתם

12. דוושות אלמניום בצבע יפה כמו של השטיחים

13. תתקין סאן רוף

תבחר את השיפור הרצוי ולחץ אינתר חח

פורסם

-לגבי ההגה לא חושב שתוכל לעשות משהו (להחליף הכוונה) בגלל כרית האויר שתמונה בהגה שלך , סך הכל הוא לא כל כך נוראי.

-כיסוי לידית ההילוכים תוכל ליקנות אפילו באוטודיפו.

- לגבי ריפוד התיקרה , רפד יכול לעזור לך , סך הכל הריפוד לא קרוע ככה שזה לא יעלה לך הרבה כסף להדביק אותו או להצמיד לו קליפסים.

- לוגויים של פולקצווגן תוכל לרכוש בחברה מקוריים , יש אפשרות ללכת לחנות דפוס ושלטים ולהזמין אצלם מדבקה דיי עבה בכל גודל שתירצה ואפילו אם סוג כתב לבחירה , זה יוצא ממש נחמד.

- מתחת להגה תיצתרך להחזיר את הפלסטיקים למקומם , מתחברים אם קליפסים , במידע והם שבורים לחפש בפירוקיות.

פורסם

לגבי שק ההילוכים, קבל קישור לאיזה גרמני שמייצר כאלו מעור אמיתי ספציפית לכל מכונית וגם אפשר לבחור צבע.

קניתי ממנו כזה לגולף, נראה יפה מאוד והאיכות סבירה ביותר ביחס למחיר, והוא ממש אמין- עוד לפני ששאלתי אותו איך אני משלם לו החלק כבר היה בדרך לארץ, והוא אמר לי "תשלם אחרי שזה יגיע".

בקיצור מומלץ.

http://stores.ebay.de/lederatelier-boeddeker

• תוכן חדש...