Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת מסך מחשב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין להחליף את מסך המחשב הישן שלי (מסך CRT די עתיק) במסך מחשב דק וחדש.

הגודל שאני מחפש הוא 17 או 19 אינץ' (יותר מזה אני לא חושב שאני צריך), כאשר אני אשתמש בו בעיקר לעבודה (הקלדת מסמכים וכדומה), גלישה באינטרנט ולעיתים רחוקות לצפייה בסרטים.

הדרישה העיקרית היא שהמסך יהיה כמה שיותר איכותי ובריא לעיניים, כלומר שלא יעייף את העיניים ויהיה נוח לעבוד מולו.

לפי מה שראיתי רוב המסכים הם בטווח המחירים של 1000-2000 ש"ח, כאשר החברות המומלצות הן סמסונג וLG.

אם יש למישהו המלצה לדגם ספציפי אני אשמח לשמוע חוות דעת, תודה.

פורסם

samsung Syncmaster 943bm, מסך 19" מעולה. נבחר ע"פ נוחות מירבית לעיניים מבין 6-7 מסכים באותה רמת מחיר.

לדעתי אם תוכל למצוא, 920 של אותה סדרה (דגם קודם) יהיה אפילו יותר טוב.

בריאות לכולם!

פורסם

אפשר הסבר קצר מה זה PVA וIPS?

ואני מחפש מסך כמה שיותר איכותי. מבחינת תקציב, התקציב עומד על כ2000 ש"ח, אבל אני מעדיף שהמסך לא יעלה יותר מ1500 ש"ח.

וכאמור אני כנראה רוצה מסך 19, יותר מזה אני לא חושב שאני צריך.

פורסם

המסך שאני הצעתי לך עולה 1000 ש"ח +-, ויישאר לך עודף להרבה מסטיקים.

או שאתה יכול לקנות את הסמסונג 22 T220 ב1200 +-, גם מצויין.

בריאות לכולם!

פורסם

תודה על ההצעות, אבל כמו שכבר אמרתי אני לא חושב שיש לי צורך במסך 22, אני חושב שמסך 19 יספק אותי.

ומה בעצם אומרים סוגי הפאנלים השונים (SIPS, TN)? ועד כמה זה משנה?

אם יש למישהו המלצות נוספות לגבי מסכים טובים אני אשמח לשמוע.

תודה.

פורסם

למסמכים עדיף דווקא TN, מסך מרובע ולא רחב ורזולוציה שלא תעבור את ה 1280 על 1024

יותר מזה והאותיות הופכות לקטנות.

הדגמים האחרים טובים מאד לסרטים או לשמירה על נאמנות הצבע בעריכת תמונה לדפוס.

אם אתה לא צריך את זה, קח פאנל TN.

פורסם
LG 1750SQ.

אתה צוחק נכון?

זה מסך של לפני 3-4 שנים שכבר לא נמכר היום.

(אם תתעקש ,הוא קיים וירטואלית ב ZAP)

פותח השרשור , 943BM יש לו רמקולים שזה מיותר.

אם רק 19 לא רחב מעניין אותך, אז לך על סמסונג 932BF. (מחיר כ-1000 ש"ח)

אם בא לך להוסיף עוד 50 שקל ולהנות עוד יותר - קנה 2243BW או2253BW של סמסונג - 22 אינץ' רחב.

תסתכל שרשור שלי בעמוד הזה בנוגע לבחירת מסך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה על התגובות.

מה שכן, אני לא יודע אם אני זקוק בכלל למסך רחב, אני רואה סרטים פעם בתקופה, ולפי מה שהבנתי זה המקום היחידי שיש בו יתרון למסך רחב.

ולגבי המסכים, 50 ש"ח זה לא מה שיכריע את הכף, פשוט אני לא חושב שיש לי צורך במסך 22 לשימושים שלי (גלישה באינטרנט ועבודה מול מחשב).

תודה.

פורסם

אייל דווקא זכור לי שהמסך מופיע בזאפ במחיר של כ-1400 שקל.אני עדיין נהנה ממנו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

המחיר וירטואלי נראה אותך מנסה להזמין את זה.

אין בעיה, תשלם 1400 על 17 אינץ' , כש19 עולה מתחת לאלף, ו22 מגרד את האלף...

זה כמו לשלם 900 אלף שקל על יונדאי גטס במקום 800 אלף על אאודי A8...., כי הגטס עושה את העבודה טוב :D

אכן אחלה מסך, עד לפני שבועיים היה לי כזה (במשך הרבה שנים).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה לכולם על ההמלצות, אבל אולי יש למישהו המלצות נוספות שכן לא הצלחתי להתמקד על מסך מסויים?

כאמור המסך הרצוי הוא בגודל 19 אינץ', אמור לשמש בעיקר לעבודה מול המחשב ולגלישה באינטרנט, לעיתים רחוקות לצפייה בסרטים גם, אך זה כאמור רק פעם בחודש אפילו פחות.

אשמח לשמוע חוות דעת נוספות.

• תוכן חדש...