Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני ממלא 15/40 האם יש המלצה לשמן מנוע אחר יותר טוב, אני רואה שבמאמץ האוטו טיפה מתחמם, חשבתי שאולי יש משמעות לסוג השמן, אשמח לתגובה.

 

עמית

פורסם

ובאוטו דטה רשום 50\15 לאקלים חם!!

 

תשאיר את השמן שלך אבל תשפר איכות.

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

מה זאת אומרת טיפה מתחמם?

מחוג של החום היכן הוא ממוקם בסקלה כשאתה אומר שהרכב מתחמם?

במצב תקין המחוג צריך לעמוד על אמצע הסקלה ללא שינוי למאמץ.

במידה והמחוג מגיע ל 3/4 הסקלה המצב לא תקין ויש לאבחן את הבעיה, תחילה יש לבדוק מפלס נוזל הקירור כאשר הרכב קר.

אם חסר להוסיף. אם לא הוחלף נוזל הקירור בשנתיים האחרונות יש להחליפו!

אם הדברים שהזכרתי תקינים יש ללכת עוד צעד ולבדוק האם המאוור של הרדיאטור עובד בשתי מהירויות לשם כך יש ברנו נגד מהירויות מאוור. כמו כן לבדוק את תקינות משאבת המיים וכמובן הגרוע מכל זה בריחת לחץ מראש מנוע למערכת הקירור.

 

בהצלחה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

×
×
  • תוכן חדש...