Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני שם לב שהרדיו דיסקים של אלפיין נורא נורא יקרים יחסית ל"תמורה" שמקבלים בהם.

זאת אומרת שבמחיר שאני מקבל אלפיין בלי יו אס בי בלי בלוטות' בלי יציאת אווקס אני יכול לקבל פיוניר עם כל אלה בערך

השאלה שלי אם זה משתלם ואם זה שווה את זה מבחינת סאונד,או מבחינת עוד פרמטרים שלא חשבתי עליהם...?

התקציב שלי הוא בערך 1000 שקל בשביל זה...מה הייתם מציעים לי לעשות?

לקנות פיוניר ולקבל את כל אלה,או לקחת אלפיין ולקבל סאונד יותר טוב או משהו אחר שאני לא יודע שיותר טוב באלפיין מאשר בפיוניר?

חשוב להזכיר שסאונד טוב ונקי נורא נורא חשוב לי,מישו יכול לעזור לי קצת בקשר לזה בבקשה?

תודה רבה וסליחה על החפירה ועל הבורות.

פורסם

עד 1000ש"ח? שמע עד 1000 ש"ח תמורה מול כסף זה לא אלפיין... או קלריון או פיוניר..

(HU: Pioneer Dex-p90rs + deq90 (twik: DC/DC Unit & Tube preamp

Speakers: 3 way AD MM1, MM4, MM6 / Sub: JL 12W6V2-D4

Amps: Butler TD475 / Butler TD1500 / Phoenix Gold Titanium Ti 1200.1

פורסם

אלפיין בתקציב הזה לא מתיימרת להיות ברירת מחדל.

במחירים הללו כל HU של JVC,קנווד,פאנסוניק,סוני וכו' יעשה את העבודה עם עוד כמה פיצ'רים שהשימוש בהם והיעילות שלהם זה יחסי ומשתנה בין צרכן אחד למשנהו.

לעומת זאת , קלריון,או אלפיין ברמות האלו כנראה יתנו תוצאה טובה יותר מבחינת סאונד.

לטעמי האישי,אם הצורך האמיתי שלך הוא BT וUSB תלך על חברות אחרות, אני יודע שאני אישית מעולם לא הולך להשתמש בUSB וBT וכל הפיצ'רים הללו.

למעשה, הHU שלי אפילו לא קורא MP3:).

לכן, זה מאוד תלוי מי הצרכן,ומה הצורך שלו.

רק הערת אגב, זה לא יציאת AUX, אלא כניסת AUX.

under construction..

פורסם

אלפיין נכנסים לתמונה באיזור ה2K עד ה3K

בתחום מחירים האלה הם נותנים את התמורה הגדולה ביותר לכסף שאתה משלם עליהם - אתה לא תמצא הרבה HU טובים בטווח מחיר הזה שנותנים לך את האפשרות לTC לשישה ערוצים נפרדים, אקולייזר גרפי או פרמטרי, קרוס ששולט על מערכת 3WAY מלאה או מערכת בי-אמפ שני חלקים מלאה עם סאב, התממשקות לIPOD ותמיכה במעבדי צליל מגוונים.

אתה תצטרך לשלם כמעט על כל מכשיר של חברה מתחרה 2K נוספים כמעט בכל המקרים.

המכשיר היחידי שמתקרב לרמות האלה ב2K הוא ה880PRS של פיוניר והוא לדעתי נופל בהרבה מהדגמים של אלפיין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רק הערת אגב, זה לא יציאת AUX, אלא כניסת AUX.

חחח סליחה על הטעות,התבלבלתי.

ותודה רבה חברה הבנתי.

אם אני מחפש סאונד נטו ללכת על אלפיין.

אם אני מחפש את הפיצ'רים האחרים במחיר הזה ללכת על פיוניר וכו'.

אם אני עדיין טועה או שיש עוד כיוון ועוד הצעה אני פתוח לשמוע

תודה רבה!

פורסם

מה עם קלריון? מה עם אקליפס?

מה עם ציוד יד שניה של מותגים כמו דנון, נקמי'צי (נקמיצ'י אפשר גם להשיג חדש ב1300 - ראה קאיה מערכות בת-ים - שווה את המחיר מבחינת איכות, מעט מאוד פיצ'רים), סוני ישן וטוב (אם כי כאן אפילו יד שניה אתה הולך לחרוג מהתקציב בהרבה).

עוד המלצה חמה לHU שיתן לך תמורה גבוהה מאוד למחיר שלו בסביבות ה1000 עד 1500 שקלים יהיו יחידות ראש של פנסוניק - צליל מעולה.

בלאופונקט גם אפשר למצוא משהו חביב.

לא חסר - תעשה סקר שוק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קצה קשה לקבל את כל העולם ב1000 ש"ח.. :-)

אני חושב שאתה צריך לבדוק האם אתה באמת צריך USB ו BT או שאם כבר יש, סבבה.

נראה לי שגם אם ישנה אולי דרישה ל USB בשוק, על הBT היו רבים מוותרים. תכל'ס, שמעתי כבר שיחות טלפון מגומגמות ומקורטעות עם HU BT. אל תבנה על זה יותר מדי. יש דיבוריות ניידות BT בגרושים ששוות פי כמה.

מכשירים טובים הם הפיונירים בסדרות הX000. למרות שאם אתה מתעקש על אלפיין בלי יותר מדי פיצ'רים במחיר זול יש לך גם:

http://www.loudnclear.co.il/site/detail/detail/productCat.asp?detail_id=313150

פורסם

האמת...

bt ממש לא מעניין אותי.

usb קצת מעניין אבל אפשר להסתדר בלי.

כניסת aux אני דווקא רוצה...

מעניין אותי יותר מכל אלה הסאונד שאני יקבל.

mp3 חשוב שיהיה גם

אז עדיף לי ללכת על חברה שנותנת יותר סאונד מאשר פיצ'רים מן הסתם

יש דגם מסויים עד נגיד 1200 ש"ח של חברה מסויימת שאתם ממליצים?

ואני מעדיף לא לקנות יד שניה,שריטה מסויימת שאומרת שאם יש אפשרות אני יקנה חדש אפילו טיפה פחות טוב,אולי בשביל השקט הנפשי שלי.

דרך אגב,אני יוכל לשמוע כמה רדיו דיסקים בכל מקום?בשביל לשמוע את ההבדל באיכות הסאונד ולהחליט?או שהכל הולך על עיוור?

תודה רבה

• תוכן חדש...