Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

לחבר שלי מזדה 3, שנת 2004 והבעיה הא ברדיו דיסק, כאשר הרדיו עובד ואילו קורא דיסקים לא עובד. מערכת זו מחוברת למערכת בקרת אקלים (מזגן) ובמוסך מורשה של מזדה אמרו לו שצריך להחליף את כל החלק יחד עם בקרת האקלים, כי הם בלתי מופרדים והדבר יעלה משהו כמו 2500 ש"ח.

מישהו מכיר בעל מקצוע שיודע לתקן מערכות אלו (רצוי מנתניה) או מישהו שמוכר חלק זה מפירוק?

תודה על העזרה!

פורסם

לפי תיאורך מדובר במערכת שמורכבת מחתיכה אחת מה שמונה BUILD IN .

לדעתי,לפני שתשים כספך במוסך מורשה על קרן הצבי גש לכמה מתקינים של אביזרי רכב ובקש לקבל הצעות מחיר.

תיתכן בעיה בדיסק עצמו -עינית שזקוקה לניקוי /החלפה ותיתכן תקלה אחרת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש מצב להתקין מערכת חליפית, שתכלול כבר MP3 ו WMA , ובלוטוט' , כניסה לנגן חיצוני ועוד.

גש למתקין איכותי.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם התכוונת שהרדיו דיסק לא תקין אזי יש להחליף את הרדיו דיסק בלבד .

החלק מתחתיו הכולל את הבקרת אקלים וכדומה הוא חלק נפרד ומפורק בנפרד .

נסה למצוא רדיו כזה מפירוקיות למינהן,אבל רק את הרדיו שני החלקים אינם חלק אחד .

פורסם

מברור במוסך המרכזי של מזדה, שבניר צבי, עולה שגם בשנתון הזה הרדיו דיסק הנו בנפרד אבל יש צורך בפרוקו ממע' האקלים וגם בהחלפה לחדש מעבירים חלקים שונים מהישן לחדש.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...