Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

רציתי לשאול על בעיה שנוצרה לי בגיר

האוטו הוא קליאו RSI

כל פעם שאני מכניס להילוך שלישי הגיר קופץ לניוטראל

כל שאר ההילוכים בסדר גמור חוץ מרוורס ששמתי לב שגם יש לו בעיה כיאלו הוא לא מגיב כשמשחררים קלאץ' רק אחרי כמה שניות הוא כיאלו מקבל מכה והאוטו קופץ כיאלו זרקתי קלאץ'

וגם בראשון בערך אותו סיפור אבל פחות רציני

וגם הכניסה של ראשון נעשה בעייתית קצת

בגדול הכל נכנס הכל פועל רק הילוך שלישי קופץ החוצה לניוטראל

וככל שאני מעלה טורים באוטו בד"כ מעל טור 20 בכל הילוך לא משנה איזה נשמעת שריקה

והיא מתגברת ככל שהטורים עולים

האם הלך גיר?זקוק לשיפוץ?

או שאולי רק תושבת או בעיה בברגים ?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

השריקה מרמזרת על סנכרונים שחוקים,יכול להיות שבהילוך שלישי הם ממש מתים,ביגלל זה הוא קופץ,כלומר הוא לא נתפס בגלגל שניים.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

סנכורנים אינם גורמים לרעש שריקה מתיבת ההילוכים, מסבים וגג"ש כן.

אבחון רעשים בתיבה ידנית כדאי לתת לבעל מקצוע לבצע.

פורסם

החלפת חלקים בתיבה זהו השיפוץ עצמו. לא ניתןלהעריך דבר לפני אבחון ראשוני ופירוק התיבה לבדיקת מכלוליה הפנימיים, אם ידרש.

• תוכן חדש...