Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

פג'ו 206 1.4 ידנית, הטורים נופלים כשמוציאים מהילוך שני לניוטרל.

אני מעוניין לפרק ולנקות מנוע צעדים - תוכלו לומר היכן הוא נמצא וכיצד מפרקים אותו?

תודה.

פורסם

טוב, ניקיתי את מנוע הצעדים לבד. התכוונתי לצלם אבל הסוללות היו ריקות, אז אם זה מעניין מישהו, מנוע הצעדים ב-206 1.4 מחובר לחלקו האחורי העליון של בית המצערת על-ידי שני ברגים.

פתחתי גם את צינור היניקה לפני בית המצערת וניקיתי את הכל עם ספריי לניקוי קרבורטורים, חיברתי חזרה את מנוע הצעדים וריססתי עוד קצת עם המנוע דולק. יש בחלקו התחתון של בית המצערת מין פין לבנבן כזה - לדעתי זה חיישן, תקנו אותי אם אני טועה. אני מקווה שהספריי הזה לא פוגע בו. חיברתי חזרה את הצינור ולקחתי את הרכב לסיבוב בדיקה.

עכשיו האוטו נוסע כמו בובה, אין נפילות טורים, והמנוע פועל יותר חלק בטורים נמוכים.

×
×
  • תוכן חדש...