Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול חברי הפורום.

יש ברשותי רכב מסוג פאסאטTDI (כ"ס 130 פחות או יותר ) שנת יצור 2004 .

תיאור הבעיה:

כאשר אני נוסע ברכב במהירויות שבין 90 ל-120 לפעמים 130 אז הרכב רועד במיוחד בהאצות ביניים בין 100 ל 120 .

הרעידות הן לא מהגלגלים או ממערכת ההיגוי הן מורגשות דווקא מדוושת הגז . זאת אומרת, כאילו המנוע מתאמץ ורועד (ככה זה מרגיש לי לפחות).

כאשר אני לא זוכה לתגובה מהרכב אני לוחץ יותר על דוושת הגז ואז יורד הילוך ואז הרכב מתאמץ ומפסיק להגיב בכלל. זאת אומרת פול גז הטורים עולים אבל הרכב לא זז.

החלפתי את חיישן האוויר זה שנראה כמו אקדח ב 400 שקלים זה לא פתר את הבעיה יש עוד חיישן שחור מרובע שנמצא למעלה גם אותו הרכיבו בדקו ופירקו לאחר שלטענתם זה לא פותר את הבעיה.

המחשב מראה את ההודעה הבאה : ERROR OVER BOOST

בשני מוסכים מוסמכים של הקונצרן בהוד השרון ובפתח תקווה אמרו לי שמגדש הטורבו הלך לעולמו וכי אני יכול לנסוע בתנאי שאני לא מאמץ את הרכב.

#כאשר חם הרכב סוחב פחות

השאלה אי כזאת התקשרתי למכון לשיפוץ מגדשי טורבו והבחור אמר לי שטורבו או שהוא חי או שמת אין באמצע ולדעתו טעו בהמלצה.

מכון אחר אמר שיש אולי בעיה בפורק לחצים אבל הוא בודק רק מגדשים על השולחן זאת אומרת שאני צריך לפרק.

אשמח לשמוע את דעתכם תודה.

פורסם

תודה על התגובה המאוד מהירה.

הקישור מעניין מאוד.

לגבי הלחץ או הוואקום בצינורות אז את זה בדקו במוסך ואמרו שהכול בסדר.

לגבי החלק N 75 אין לי מושג איפה הוא

וגם לגבי שאר החלקים.

לגבי המוסך שמעתי די הרבה המלצות על הבחור.

הבעיה היא שבמוסך הם לא מקבלים רכבים מסוג מונית.

תודה

• תוכן חדש...