Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר משלוח לא תואם ב EBAY.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה קיבלתי כרטיס אשראי בין לאומי.

והחלטתי להשתמש בו לקניית דברים קטנים לרכב מחו"ל (מה לעשות רכב נדיר בארץ הקודש) במיוחד קוסמטיים.

ברכישה האחרונה שילמתי למוכר 12 פאונד על משלוח וכאשר קיבלתי את החבילה ( דרך ROYAL MAIL) היה רשום עליה המחיר האמיתי של המשלוח שהוא 4.09 פאונד.

המחיר עדיין יצא זול, אך מה שמעצבן שהוא חייב אותי פי שלוש בעצם על המשולח והפאונד לא זול אתם יודעים (ההפרש יצא כמעט 60 ש"ח).

יש מה לעשות במצב כזה שאני ידע לעתיד ?

פורסם

לא יותר מדי,

בד"כ החיוב הוא עבור דמי טיפול ומשלוח - SHIPPING AND HANDLING, הדבר היחידי שאתה יכול לעשות, זה לדווח לאי ביי על מחיר משלוח מופרז.

בד"כ המוכרים עובדים בטקטיקה כזו, הם רושמים את מחיר המוצר יחסית נמוך למתחרים, אבל גובים דמי טיפול ומשלוח גבוהים מאוד, ההפרשים בין מוכר למוכר הם גבוהים עבור אותו מוצר.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

בהחלט שיטה ידועה באיביי, משם מרבית הרווח על מוצרים קטנים וזולים.

הפתרון ? בתור קונה חכם חפש את אלו שמוכרים בinternational flat rate כלומר - מחיר קבוע עבור חבילה ממדינה מסויימת עבור גודל מסויים. לרוב דברים שמגיעים במעטפות וכד' משלמים פחות משלוח, וזו שיטה טובה למצוא מוכרים שלא גובים מחירים מופרזים עבור החבילה.

כמו"כ סדר לך להבא אחרי שאתה עורך את החיפוש ומעביר אותו אופטימיזציה שיהיה רלוונטי עבורך סדר את הסדר הופעת הפריטים כמחיר מנמוך לגבוהה (משלוח + מחיר) וכך תמצא את הפריט שאתה מחפש במחיר הנמוך ביותר.

אבי.

פורסם

אם עלות המשלוח היא משמעותית יותר גבוה ממה שהיה עולה מבחינה הגיונית למוכר אריזה + לארוז + דלק + זמן + עלות משלוח, הייתי אפילו שוקל להשאיר פידבק שלילי.

אני לא יכול להגיד לך אם השישים שקל יותר ששילמת הם עלות סבירה או לא כיוון שלא ציינת את המוצר וגודלו שרכשת.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

נוסף לעלות המשלוח, יש את עלות האריזה בתוכה נשלח המוצר (מעטפה/חבילה) וצריך לקחת בחשבון שיש בנאדם שארז את זה ולקח את זה לדואר לשליחה.

לך, בתור בן-אדם פרטי, זה נראה מוגזם לחייב על זה.

חברה בינונית/גדולה שמעסיקה בן-אדם שזה תפקידו, רואה חיוב זה בצורה לגיטימית בהחלט.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מה עוד, שלרוב הבן אדם לא יודע את המחיר, אז הוא זורק מה שנראה לו הגיוני.

אח"כ ניתן לפנות אליו, ולקבל REFUND על חלק מהסכום ישירות לחשבון הבנק.

קרה לי מקרה, שלקחו לי קצת יותר מדי על משלוח, ביקשתי וקיבלתי החזקת של 8 דולר לבנק.

משכנתא זה קל

פורסם

בגדול ככלל, כשאתה מזמין משהו מ-איביי, תסתכל רק על המחיר הסופי שלו שהוא כבר כולל משלוח ואז תחליט אם משתלם לך להזמין אותו או לא.

לפעמים המוכרים מורידים ממחיר המוצר ומוסיפים למשלוח, ולפעמים סתם מעלים בכמה דולרים את המשלוח כדי להרוויח עוד קצת.

מה שמעניין אותך זה המחיר הסופי שהוא כבר כולל הכל. ראית שהמחיר כולל המשלוח יקר לך מדי, אל תרכוש את המוצר ותעבור הלאה לחפש משהו יותר זול. אל תוקסם ממוצרים במחיר של 2 דולר עם משלוח של 50 דולר.

• תוכן חדש...